Træbordplade kirsebær


Køb din nye træbordplade i kirsebærtræ online her hos MIFApladen i dag. På denne side finder du alle vores forskellige bordplader i kirsebærtræ i vores forskellige længder og bredder. Alle vores bordplader i kirsebærtræ er ubehandlet, og er velegnet til, at du selv overfladebehandler bordpladerne. Med vores træbordplader i kirsebær, får en en flot plade i de rødlige nuancer i overfladen i træet. Med tiden vil du opleve, at træets farve bliver mere ensartet og mørk. Kanterne på bordpladerne er med klassiske skarpe kanter og en pæn og pudset overflade. 


 

Online prisberegner på kirsebær træbordplader efter mål

Klik på billedet og beregn prisen på træbordplader i kirsebær efter specialmål.


Træbordplader i andre træsorter

Træsort af træbordplade i asketræ lysAsk lys

Se mere knap asketræ lys træbordplade

Billede af træbordplade i birketræBirk

Se mere knap træbordplader i birketræ

Billede af træbordplade i bøgetræBøg

Se mere knap træbordplade bøgetræ

Billede af træbordplade i massiv egetræEg

Se mere knap træbordplade i massivt egetræ

Træplader i fyrretræFyr

Se mere knap træbordplade i fyrretræ

Mahognitræ træbordplade billede af træsortMahogni

Mahogni træbordplade se mere knap

Træplader i valnøddetræValnød

Se mere knap træbordplade i massiv valnødHar du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Bestem selv dine kantprofiler efter eget ønsker


Alle vores bordplader i kirsebærtræ på denne side er med de helt klassiske skarpe kanter, men du har faktisk mulighed for selv, at kunne tilvælge hvilke kantprofiler du ønsker. Du kan læse mere om vores kantprofiler her. Ønsker du en anden kantprofil, skal du bestille din bordplade med vores træbordplade beregner her. Her har du nemlig mulighed for, at tilvælge en af vores mange kantprofiler, men du har også mulighed for at indtaste dine helt egne mål og hjørner og indhak i bordpladen. Du kan også tilvælge oliebehandling af vores bordplader i kirsebærtræ, hvis du ønsker dette. Vi anbefaler, at du behandler din træbordplade inden du tager den i brug, så du mætter bordpladen og gør den modstandsdygtig overfor vand, snavs m.m. Husk løbende at tørre bordpladen af og ca. 3-4 gange om året behandle din bordplade, med den behandling som du har valgt. Så får du en flot massiv bordplade i kirsebærtræ der altså fremstår flot. 

Træbordplader i kirsebærtræ til køkkenet

Træbordpladerne som du kan se på denne side, bliver ofte brugt som køkkenbordplader til køkkenet eller som en bordplade til køkkenspisebordet. Her kan du nemlig skabe din helt egen bordpladeløsning, med vores store udvalg af træbordplader i kirsebærtræ til køkkenet. Brug hurtigt vores søgefunktion i menuen, for at finde den bordplade i kirsebærtræ som du kan bruge til dit køkken. Vi skærer også gerne ud til køkkenvaske og kogeplader i alle vores bordplader. Ønsker du dette, skal du sende os en tegning med mål af, hvordan du ønsker køkkenvasken eller kogepladen placeret. Vi anbefaler, at du altid som miminum har 50mm fra forkant og bagkant til køkkenvasken, da pladen ellers kan slå revner. 

Du kan også købe en af vores mange køkkenvaske, som vi underlimer i din køkkenbordplade. Se alle vores køkkenvaske her

Massive bordplader i kirsebærtræ i 27mm og 40mm

Når du køber en bordplade i kirsebærtræ hos MIFApladen, kan du være sikker på en massiv træbordplade i rigtig høj kvalitet. Vores træbordplader i kirsebær er nemlig i den højeste A/B kvalitet, som du kan bestille denne type træbordplader i. Oversiden af bordpladen er i kvalitet A og undersiden er i en kvalitet B, som betyder, at der godt kan være små knaster på undersiden, som dog er uden betydning for bordpladens funktionalitet. At vores træbordplader i kirsebær er i høj kvalitet kan dog ikke ses på prisen, som er rigtigt fornuftig. Bordpladerne i kirsebærtræ kan bestilles online hos MIFapladen i 27mm og 40mmm tykkelse, og er som standard de tykkelser vi anbefaler til bordplader. Ønsker du andre eller tyndere bordplader, skal du selv pudse bordpladerne ned.