Træbordplader i kirsebær


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Bestil din nye træbordplade i kirsebær hos MIFApladen her. Her har du mulighed for at bestille en træbordplade i træsorten kirsebær efter dine egne mål.

Alle træbordpladerne i kirsebær er med skarpe pæne kanter, medmindre du vælger en anden kantprofil i beregneren.

Ønsker du en anden kantprofil, skal du bestille din træbordplade med vores beregner her på siden. Her har du mulighed for, at tilvælge en af vores mange kantprofiler, men du har også mulighed for at indtaste dine helt egne mål og og tilvælge hjørner og indhak i træbordpladen.

Løbende kan du se et prewiev af hvordan, din træbordplade kommer til at se ud.

Du kan også tilvælge oliebehandling, hvis du ønsker dette. Vi anbefaler altid, at du behandler din træbordplade i kirsebær inden du træbordpladen den i brug. Vi tilbyder oliebehandling med 5 forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco.

Træbordplade kirsebær efter mål beregner billede


Beregn prisen på træbordplader i kirsebær:


Illustration af træbordplade i kirsebær:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på træbordplade kirsebær:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Oliebehandling af træbordplader i kirsebær

Du kan tilvælge oliebehandling af vores træbordplader i kirsebær i beregneren. Vi tilbyder oliebehandling med forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olie. På billederne nedenunder kan du få en fornemmelse for de enkelte behandlinger af vores træbordplader i træsorten kirsebær.

Træbordplade i kirsebær - ubehandletTræbordplade kirsebær ubehandlet
 
Træbordplade i kirsebær - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturTræbordplade kirsebær behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Træbordplade i kirsebær - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidTræbordplade kirsebær behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
 
Træbordplade i kirsebær - oliebehandlet med Junckers rustikolie, sortTræbordplade kirsebær behandlet med Junckers rustikolie, sort


Pladestørrelser på træbordplader i kirsebær

Vi kan levere både store og små massive træbordplader i kirsebær, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på vores træbordplader i kirsebær i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille træbordplader efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 2415mm 1015mm
27mm 4545mm 1015mm
40mm 4545mm 1015mmInformation omkring træsorten kirsebær:

MIFApladens kirsebær er dampet, hvilket giver træet en mørkere og varmere glæd og frembringer de rødlige nuancer.

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 3,3 (hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om vores kirsebær

 

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her

 


Tilbehør til træbordplader i kirsebær

 

Hvorfor købe træbordplader kirsebær hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores træbordplader i kirsebær er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt vores træbordplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.
Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores træbordplader i kirsebær til i egen produktion efter mål, så snart du har bestilt din træbordplade. Det sikrer hurtig levering.

Køb oliebehandling til træbordplade i kirsebær

Du skal overfladebehandle din træbordplade i kirsebær inden du tager træbordpladen i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter

98
 

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Populære bordben til træbordplader i kirsebær

Hvorfor ikke købe nye bordben til din træbordplade i kirsebær? Vi har et stort udvalg af bordben i forskellige materialer og størrelser. Se hele udvalget af bordben her.

2


Få inspiration til din træbordplade

Vi leverer rigtigt mange forskellige typer af vores træbordplader i massivt træ, som bruges til rigtigt mange løsninger. Her får du inspiration til, hvordan vores træbordplader efter mål er brugt i forskellige løsninger hos vores kunder. 

Bordplade i massiv mahognitræ til køkkenKøkkenbordplade i massiv mahognitræ. Træbordpladen er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Træbordplade i massivt egetræ med 2 mellemTræbord i massivt egetræ specialfremstillet på mål efter kundens ønsker. Kunden ønskede bla, en bordplade bestående af 2 plader med et lille mellemrum og med synligt stål mellem pladerne.
Træbordplader i 40mm egetræ til køkkenKøkkenbordplader i 40mm massivt egetræ med underlimet vask og udskæring til kogeplade. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Køkkenbordplade i massivt egetræ med indhak til vindueKøkkenbordplade i massiv 40mm. egetræ, hvor træbordpladen går helt ud i vinduerne. 

 

Træbordplade efter mål til spisebord i sæbehandlet egetræTræbordplader til spisebord i massivt egetræ behandlet med sæbe. Kunden har selv lavet en sargkant, så bordpladen ser ekstra tyk ud og har også selv lavet den skrå kant mellem de 2 plader. 
Træbordplade med hvid oliebehandling i 27mm asketræKøkkenbordplade i 27mm asketræ lys efterbehandlet med hvid olie fra Guardian. Køkkenbordpladen i asketræ passer rigtig godt til vask og kumfur i stål og sort. Rundingen i enden giver træ bordpladen en smuk og elegant afrunding.

Træbordplade til køkken i 27mm behandlet egetræKøkkenbordplader i træ i 27mm egetræ. Træbordpladerne er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
Træbordplade i 40mm lys asketræ med vinkel og bordpladesamlingBordpladerne i massivt træ er fremstillet af 40mm ask lysetræ, og er sat sammen med bordpladesamlinger.


Mest solgte træbordplader i kirsebær i standardmål

Disse træbordplader i kirsebær er populære hos MIFApladen. Men du kan bestille mange flere træbordplader i kirsebær med pæne skarpe kanter og pudsede overflader i standardmål her.

95


Træbordplader i andre træsorter


Træbordplader i kirsebær til køkkenet

Træbordpladerne som du kan se på denne side, bliver ofte brugt som køkkenbordplader til køkkenet eller som en bordplade til køkkenspisebordet. Her kan du nemlig skabe din helt egen bordpladeløsning, med vores store udvalg af træbordplader i kirsebærtræ til køkkenet. Vi skærer også gerne ud til køkkenvaske og kogeplader i alle vores træbordplader. Ønsker du dette, skal du sende os en tegning med mål af, hvordan du ønsker køkkenvasken eller kogepladen placeret efter du har bestilt din træbordplade her på siden. Vi anbefaler, at du altid som miminum har 50mm fra forkant og bagkant til køkkenvasken, da træbordpladen ellers kan slå revner. 

Alle vores bordplader i kirsebærtræ er ubehandlet, og er velegnet til, at du selv overfladebehandler træbordpladerne. Med vores træbordplader i kirsebær, får en en flot bordplade i de rødlige nuancer i overfladen i træet. Med tiden vil du opleve, at træets farve bliver mere ensartet og mørk.

Træbordplader i kirsebærtræ i 18mm, 27mm og 40mm

Når du køber en træbordplade i kirsebær hos MIFApladen, kan du være sikker på en massiv træbordplade i rigtig høj kvalitet. Vores træbordplader i kirsebær er nemlig i den højeste A/B kvalitet, som du kan bestille denne type træbordplader i. Oversiden af træbordpladen er i kvalitet A og undersiden er i en kvalitet B, som betyder, at der godt kan være små knaster på undersiden, som dog er uden betydning for funktionaliteten. At vores træbordplader i kirsebær er i høj kvalitet kan dog ikke ses på prisen, som er rigtigt fornuftig. Bordpladerne i kirsebærtræ kan bestilles online hos MIFApladen i 18mm, 27mm og 40mmm tykkelse, og er som standard de tykkelser vi anbefaler til træbordplader. Ønsker du andre eller tyndere træbordplader, skal du selv pudse bordpladerne ned.

pin