Træbordplader i kirsebær


Bestil din nye træbordplade i kirsebær hos MIFApladen her. Her har du mulighed for at bestille en træbordplade i træsorten kirsebær efter dine egne mål. Vi har også forskellige træbordplader i kirsebær i standardmål.

Alle træbordpladerne i kirsebær er med skarpe kanter, medmindre du vælger en anden kantprofil i beregneren.

Ønsker du en anden kantprofil, skal du bestille din træbordplade med vores beregner her på siden. Her har du mulighed for, at tilvælge en af vores mange kantprofiler, men du har også mulighed for at indtaste dine helt egne mål og og tilvælge hjørner og indhak i træbordpladen.

Løbende kan du se et prewiev af hvordan, din træbordplade kommer til at se ud.

Du kan også tilvælge oliebehandling, hvis du ønsker dette. Vi anbefaler altid, at du behandler din træbordplade inden du tager den i brug. Vi tilbyder oliebehandling med 3 forskellige typer af olie: naturolie, hvid olie og sort olie.

Træbordplade kirsebær efter mål beregner billede


Beregn prisen på træbordplader i kirsebær:

Pladestørrelser på træbordplader i kirsebær


Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 2415mm 1015mm
27mm 4545mm 1015mm
40mm 4545mm 1015mm
 
Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.

Ring på telefon 9610 1520
eller på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Tilbehør til træbordplader i kirsebær


Træbordplader i andre træsorter


Træbordplader i kirsebærtræ i 18mm, 27mm og 40mm

Når du køber en træbordplade i kirsebær hos MIFApladen, kan du være sikker på en massiv træbordplade i rigtig høj kvalitet. Vores træbordplader i kirsebær er nemlig i den højeste A/B kvalitet, som du kan bestille denne type træbordplader i. Oversiden af træbordpladen er i kvalitet A og undersiden er i en kvalitet B, som betyder, at der godt kan være små knaster på undersiden, som dog er uden betydning for funktionaliteten. At vores træbordplader i kirsebær er i høj kvalitet kan dog ikke ses på prisen, som er rigtigt fornuftig. Bordpladerne i kirsebærtræ kan bestilles online hos MIFApladen i 18mm, 27mm og 40mmm tykkelse, og er som standard de tykkelser vi anbefaler til træbordplader. Ønsker du andre eller tyndere træbordplader, skal du selv pudse bordpladerne ned.

Træbordplader i kirsebær til køkkenet

Træbordpladerne som du kan se på denne side, bliver ofte brugt som køkkenbordplader til køkkenet eller som en bordplade til køkkenspisebordet. Her kan du nemlig skabe din helt egen bordpladeløsning, med vores store udvalg af træbordplader i kirsebærtræ til køkkenet. Vi skærer også gerne ud til køkkenvaske og kogeplader i alle vores træbordplader. Ønsker du dette, skal du sende os en tegning med mål af, hvordan du ønsker køkkenvasken eller kogepladen placeret efter du har bestilt din træbordplade her på siden. Vi anbefaler, at du altid som miminum har 50mm fra forkant og bagkant til køkkenvasken, da træbordpladen ellers kan slå revner. 

Alle vores bordplader i kirsebærtræ er ubehandlet, og er velegnet til, at du selv overfladebehandler træbordpladerne. Med vores træbordplader i kirsebær, får en en flot bordplade i de rødlige nuancer i overfladen i træet. Med tiden vil du opleve, at træets farve bliver mere ensartet og mørk.