Træbordplader i massiv fyr


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Hos MIFApladen kan vi tilbyde, at du kan bestille fyrretræsbordplader efter mål, som er savet til, helt efter dine helt egne ønsker.

Ønsker du at bestille en fyrretræsbordplade på dine egne mål, skal du beregne prisen med vores beregner her på siden. Løbende kan du se et prewiev af hvordan, din træbordplade kommer til at se ud.

Alle træbordpladerne i fyrretræ på denne side er med helt klassiske skarpe kanter og pudset overflade, men du har selv mulighed for, at indtaste dine bredder og længder på din træbordplade i fyr, og tilvælge forskellige kantprofiler, indhak og hjørner hvis du ikke ønsker en skarp kantprofil.

Du kan tilvælge oliebehandling med: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olier, og vælge om du ønsker 1 eller 2 gange oliebehandling.

Du kan også bestille flere forskellige fyrretræsbordplader, som kan sættes sammen med vores bordpladesamlinger.

Træbordplade fyr beregner efter mål billede


Beregn prisen på træbordplader i fyr:


Illustration af træbordplade i fyr:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på træbordplade fyr:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Oliebehandling af fyrretræsbordplade

Du kan tilvælge oliebehandling af vores træbordplader i fyri beregneren. Vi tilbyder oliebehandling med forskellige typer af olie: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco. På billederne nedenunder kan du få en fornemmelse for de enkelte behandlinger af vores træbordplader i træsorten fyr.

Træbordplade fyr - ubehandletTræb ordplade fyr ubebehandlet
Træbordplade fyr - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturTræbordplade fyr behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Træbordplade fyr - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidTræbordplade fyr behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
 
Træbordplade fyr - behandlet med Junckers rustikolie, sortTræbordplade fyr behandlet med Junckers rustikolie, sort


Pladestørrelser på træbordplader i fyr

Vi kan levere både store og små massive træbordplader i fyr, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på vores træbordplader i fyr i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille træbordplader efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
 18mm  3000mm  1015mm
18mm 4450mm 940mm
 27mm 3000mm   1015mm
27mm 4450mm 940mm
40mm  3000mm 1015mm
40mm 4450mm 940mm


Information omkring træsorten fyr:

MIFApladens fyr er en lys træsort, som hurtigt blive mørkere og går en mere gylden farve. 

Stavtype: Langstav
Stavlængde: Hele pladens længde
Stavbredde: Ca. 45mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 1,6 (blød træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om træsorten fyr

 

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her

 


Tilbehør til træbordplader i fyr

 

Hvorfor købe træbordplader fyr hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores træbordplader i fyr er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt vores træbordplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.
Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores træbordplader i fyr til i egen produktion efter mål, så snart du har bestilt din træbordplade. Det sikrer hurtig levering.

Køb oliebehandling til fyrretræsbordplade

Du skal overfladebehandle din træbordplade i fyr inden du tager træbordpladen i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter

98
 

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Populære bordben til træbordplader i fyr

Hvorfor ikke købe nye bordben til din træbordplade i fyr? Vi har et stort udvalg af bordben i forskellige materialer og størrelser. Se hele udvalget af bordben her.

2


Få inspiration til din træbordplade

Vi leverer rigtigt mange forskellige typer af vores træbordplader i massivt træ, som bruges til rigtigt mange løsninger. Her får du inspiration til, hvordan vores træbordplader efter mål er brugt i forskellige løsninger hos vores kunder. 

Bordplade i massiv mahognitræ til køkkenKøkkenbordplade i massiv mahognitræ. Træbordpladen er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Træbordplade i massivt egetræ med 2 mellemTræbord i massivt egetræ specialfremstillet på mål efter kundens ønsker. Kunden ønskede bla, en bordplade bestående af 2 plader med et lille mellemrum og med synligt stål mellem pladerne.
Træbordplader i 40mm egetræ til køkkenKøkkenbordplader i 40mm massivt egetræ med underlimet vask og udskæring til kogeplade. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Køkkenbordplade i massivt egetræ med indhak til vindueKøkkenbordplade i massiv 40mm. egetræ, hvor træbordpladen går helt ud i vinduerne. 

 

Træbordplade efter mål til spisebord i sæbehandlet egetræTræbordplader til spisebord i massivt egetræ behandlet med sæbe. Kunden har selv lavet en sargkant, så bordpladen ser ekstra tyk ud og har også selv lavet den skrå kant mellem de 2 plader. 
Træbordplade med hvid oliebehandling i 27mm asketræKøkkenbordplade i 27mm asketræ lys efterbehandlet med hvid olie fra Guardian. Køkkenbordpladen i asketræ passer rigtig godt til vask og kumfur i stål og sort. Rundingen i enden giver træ bordpladen en smuk og elegant afrunding.

Træbordplade til køkken i 27mm behandlet egetræKøkkenbordplader i træ i 27mm egetræ. Træbordpladerne er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
Træbordplade i 40mm lys asketræ med vinkel og bordpladesamlingBordpladerne i massivt træ er fremstillet af 40mm ask lysetræ, og er sat sammen med bordpladesamlinger.


Mest solgte træbordplader i fyr i standardmål

Disse træbordplader i fyr er populære hos MIFApladen. Men du kan bestille mange flere træbordplader i fyr med pæne skarpe kanter og pudsede overflader i standardmål her.

94


Træbordplader i andre træsorter


Fyrretræsbordplader i 18mm, 27mm og 40mm

På denne side finder du alle vores træbordplader i fyr i samme høje kvalitet, som bruges i møbelindustrien. Dermed får du en højere kvalitet, når du køber fyrretræsbordplader hos MIFApladen end de fyrretræsbordplade, som du finder i de forskellige byggemarkeder.

Overfladen på træbordpladerne i fyr er meget livlig, og du vil opleve, at der vil forekomme knaster i overfladen af bordpladen. Du kan se eksempler på forskellige bordplader i fyrretræ og læse mere om træsorten fyrretræ her. Nå du køber en ny bordplade i fyrretræ hos MIFApladen, kan du være sikker på en fyrretræsbordplade i høj kvalitet, selvom det ikke kan ses på vores priser, som er rigtig fornuftige. Vores træbordplader i fyr er massive, som er limet sammen af ca. 45mm brede stave, som er lige så lange som træbordpladens længde. Du får altså en træbordplade i fyr med gennemgående stave, når du vælger vores fyrretræ. Med gennemgående stave får du en flot og ensartet overflade. Vi tilbyder som udgangspunkt fyrretræsbordplader i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse.

Træbordplader i fyr med underlimet vask

Vi tilbyder også udskæringer i vores fyrretræsbordplader til køkkenvaske eller kogeplader. Ønsker du dette, skal du kontakte os, med en tegning af din træbordplade hvor du ønsker køkkenvasken eller kogepladen placeret. Du kan også bestille din køkkenvask hos os, som vi efterfølgende kan underlime.

pin