Træbordplade fyr


Fyrretræ er en meget lys træsort, som dog hurtigt bliver mørkere og hvor farven i træet bliver mere mørk med tiden. På denne side finder du alle vores træbordplader i fyrretræ i samme høje kvalitet, som bruges i møbelindustrien. Overfladen på fyrretræs bordpladerne er meget livlig, og du vil opleve, at der kan forekomme knaster i overfladen. Du kan se eksempler på 3 forskellige bordplader i fyrretræ og læse mere om træsorten fyrretræ her. Nederst på siden kan du læse meget mere om vores populære bordplader i fyrretræ.


 

Online prisberegner på fyrretræsbordpladerKlik på billedet og beregn prisen på træbordplader i fyr efter specialmål


Træbordplader i andre træsorter

Træsort af træbordplade i asketræ lysAsk lys

Se mere knap asketræ lys træbordplade

Billede af træbordplade i birketræBirk

Se mere knap træbordplader i birketræ

Billede af træbordplade i bøgetræBøg

Se mere knap træbordplade bøgetræ

Billede af træbordplade i massiv egetræEg

Se mere knap træbordplade i massivt egetræ

Træplader i kirsebærKirsebær

Kirsebær træbordplade se mere knap

Mahognitræ træbordplade billede af træsortMahogni

Mahogni træbordplade se mere knap

Træplader i valnøddetræValnød

Se mere knap træbordplade i massiv valnødHar du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Bordplader i fyrretræ på dine egne mål


Alle bordpladerne i fyrretræ på denne side er lavet i forskellige længder og bredder og er med helt klassiske skarpe kanter og pudset overflade. Hos MIFApladen kan vi også tilbyde, at du kan bestille fyrretræsbordplader efter specialmål, som er savet til, helt efter dine helt egne ønsker. Ønsker du at bestille en bordplade i fyrretræ på dine egne mål, skal du bruge beregne prisen med vores træbordplader efter mål beregner. Her har du selv mulighed for, at indtaste dine bredder og længder på din bordplade, og tilvælge forskellige kantprofiler, indhak og hjørner.

Du kan også tilvælge oliebehandling, hvis du ønsker dette. Du kan også bestille flere forskellige fyrretræsbordplader, og skal bordpladerne sættes sammen med bordpladesamlinger, kan du bestille bordpladesamlinger her

Vi tilbyder også udskæringer i vores fyrretræsbordplader til køkkenvaske eller kogeplader. Ønsker du dette, skal du kontakte os, med en tegning af din bordplade hvor du ønsker køkkenvasken eller kogepladen placeret. Du kan også bestille din køkkenvask hos os, som vi efterfølgende underlimer for dig.

27mm og 40mm fyrretræsbordplader i massiv stamlimet fyr

Nå du køber en ny bordplade i fyrretræ hos MIFApladen, kan du være sikker på en fyrretræsbordplade i høj kvalitet, selvom det ikke kan ses på vores priser, som er rigtig fornuftige. Vores træbordplader i fyrretræ er massive, som er limet sammen af ca. 45mm brede stave, som er lige så lange som træbordpladens længde. Du får altså en træbordplade med gennemgående stave, når du vælger vores fyrretræ. Med gennemgående stave får du en flot og ensartet overflade. Vi tilbyder som udgangspunkt fyrretræsbordplader 27mm og 40mm tykkelse.