Køb træbordplader i ask lys


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Hos MIFApladen kan du bestille vores træbordplader i ask lys med vores online beregner på præcis de mål du ønsker.

Her på siden har du mulighed for at indtaste dine præsise mål, og tilvælge forskellige kantprofiler, indhak, hjørner og meget mere. Vi tilbyder også udskæringer til køkkenvaske og bordpladesamlinger.

Alle træbordpladerne i ask lys er med skarpe kanter, medmindre du vælger en anden kantprofil i beregneren. Løbende kan du se et prewiev af hvordan, din træbordplade kommer til at se ud.

I beregneren har du også mulighed for at tilvælge overfladebehandling med olie. Hvis du ønsker dette, skal du bestille træbordpladen i ask lys og tilvælge "overfladebehandling".

Beregn selv prisen og start vores online beregner ved at indtaste dine mål og design selv din egen træbordplade i ask lys.

Træbordplade ask lys beregner billede


Beregn prisen på træbordplade i ask lys:


Illustration af træbordplade ask lys:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på træbordplade ask lys:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Oliebehandling af træbordplader i ask lys

Du kan tilvælge oliebehandling af vores træbordplader i ask lys i beregneren. Vi tilbyder oliebehandling med forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco. På billederne nedenunder kan du få en fornemmelse for de enkelte behandlinger af vores træbordplader i træsorten ask lys.

Træbordplade i ask lys - ubehandletTræbordplade ask lys ubehandlet
 
Træbordplade i ask lys - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturTræbordplade ask lys behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Træbordplade ask lys - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidTræbordplade ask lys behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
 
Træbordplade ask lys - oliebehandlet med Junckers rustikolie, sortTræbordplade ask lys behandlet med Junckers rustikolie, sort


Pladestørrelser på træbordplader i ask lys

Vi kan levere både store og små massive træbordplader i ask lys, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på vores træbordplader i ask lys i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille træbordplader efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 4545mm 1015mm
27mm 4545mm 1215mm
40mm 3545mm 1215mm
40mm 4045mm 1015mm
40mm 4545mm 815mm


Information omkring træsorten ask lys:

MIFApladens ask lys er en træsort med lange og markante striber i åreretningen. 

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 4,1 (hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om træsorten ask lys

 

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her

 


Tilbehør til træbordplader i ask lys

 

Hvorfor købe træbordplader ask lys hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores træbordplader i ask lys er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt vores træbordplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.
Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores træbordplader i ask lys til i egen produktion efter mål, så snart du har bestilt din træbordplade. Det sikrer hurtig levering.

Køb oliebehandling til træbordplade i ask lys

Du skal overfladebehandle din træbordplade i ask lys inden du tager træbordpladen i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter

98
 

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 


Populære bordben til træbordplader i ask lys

Hvorfor ikke købe nye bordben til din træbordplade i ask lys? Vi har et stort udvalg af bordben i forskellige materialer og størrelser. Se hele udvalget af bordben her.

2


Få inspiration til din træbordplade

Vi leverer rigtigt mange forskellige typer af vores træbordplader i massivt træ, som bruges til rigtigt mange løsninger. Her får du inspiration til, hvordan vores træbordplader efter mål er brugt i forskellige løsninger hos vores kunder. 

Bordplade i massiv mahognitræ til køkkenKøkkenbordplade i massiv mahognitræ. Træbordpladen er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Træbordplade i massivt egetræ med 2 mellemTræbord i massivt egetræ specialfremstillet på mål efter kundens ønsker. Kunden ønskede bla, en bordplade bestående af 2 plader med et lille mellemrum og med synligt stål mellem pladerne.
Træbordplader i 40mm egetræ til køkkenKøkkenbordplader i 40mm massivt egetræ med underlimet vask og udskæring til kogeplade. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Køkkenbordplade i massivt egetræ med indhak til vindueKøkkenbordplade i massiv 40mm. egetræ, hvor træbordpladen går helt ud i vinduerne. 

 

Træbordplade efter mål til spisebord i sæbehandlet egetræTræbordplader til spisebord i massivt egetræ behandlet med sæbe. Kunden har selv lavet en sargkant, så bordpladen ser ekstra tyk ud og har også selv lavet den skrå kant mellem de 2 plader. 
Træbordplade med hvid oliebehandling i 27mm asketræKøkkenbordplade i 27mm asketræ lys efterbehandlet med hvid olie fra Guardian. Køkkenbordpladen i asketræ passer rigtig godt til vask og kumfur i stål og sort. Rundingen i enden giver træ bordpladen en smuk og elegant afrunding.

Træbordplade til køkken i 27mm behandlet egetræKøkkenbordplader i træ i 27mm egetræ. Træbordpladerne er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
Træbordplade i 40mm lys asketræ med vinkel og bordpladesamlingBordpladerne i massivt træ er fremstillet af 40mm ask lysetræ, og er sat sammen med bordpladesamlinger.


Mest solgte træbordplader i ask lys i standardmål

Disse træbordplader i ask lys er populære hos MIFApladen. Men du kan bestille mange flere træbordplader i ask lys med pæne skarpe kanter og pudsede overflader i standardmål her.

91


Træbordplader i andre træsorter


Oliebehandling og vedligeholdelse af træbordplader i ask

Med overfladebehandling af en træbordplade, kan du næsten selv bestemme, hvordan du ønsker udtrykket på din træbordplade i ask. Der er nemlig rigtigt mange muligheder for at oliebehandle, for at få netop den effekt du ønsker frem i træet. Vi anbefaler altid, at du oliebehandler, inden du tager din nye træbordplade i brug. Det skal du gøre for at mætte træet og gøre træbordpladen modstandsdygtig overfor snavs m.m. Løbende anbefaler vi, at du vedligeholder din træbordplade ved at oliebehandle den flere gange om året. Vi oliebehandler gerne din bordplade i asketræ for dig, inden den leveres. 

Du kan se eksempler på oliebehandlinger af asketræ her - som giver dig et indtryk af, hvordan du kan få din træbordplade i asketræ til at se ud, hvis du vælger at overfladebehandle med olie.

Træbordplader i ask i mange forskellige størrelser

Vi har rigtigt mange størrelser af træbordplader i vores massive asketræ, og du kan her på siden bestille både små og lange træbordplader i ask, hvor du kan bestille op til 1215mm i bredden og 4545mm i længden, alt afhængigt af hvilken tykkelse du vælger. Du kan læse mere om vores bordpladestørrelser her.

Ønsker du at MIFApladen skal hjælpe med en ny træbordplade i vores ask lys? Så kan du altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores træsort ask lys, størrelser eller hvis du ønsker en pris på en komplet løsning med f.eks. udskæringer til køkkenvaske eller kogeplader.

Træbordplader i ask lys kan du købe online her hos MIFApladen i alle vores forskellige smål med de klassiske skarpe kanter samt pæne pudsede overflader, med mindre du vælger en anden kantprofil i beregneren. Vi har som standard træbordplader i vores ask lys i 18mm, 27mm og 40mm tykkelser.

Træbordpladerne i ask lys er limet sammen af korte stave mellem 160mm og 400mm i længden og ca. 40mm i tykkelsen, og er gyldne i overfladen og med lange mærke markante stiber i åreretningen.

pin