Træbordplade ask


Træbordplader i massivt asketræ lys kan du købe online her hos MIFApladen i alle vores forskellige standardmål med de klassiske skarpte kanter. Vores bordplader i asketræ er gyldne i overfladen og med lange mærke markante stiber i åreretningen. Du kan sortere på længder og bredder i menuen, og finde præsis de mål som du leder efter. Vi har som standard kun træbordplader i vores asketræ i 27mm og 40mm tykkelser. Bordpladerne i asketræ er limet sammen af korte stave mellem 160mm og 400mm i længden og ca. 40mm i tykkelsen. 


 

Træbordplader i asketræ efter målKlik på billedet og beregn prisen på træbordplader i ask lys efter specialmål


Træbordplader i andre træsorter

Billede af træbordplade i birketræBirk

Se mere knap træbordplader i birketræ

Billede af træbordplade i bøgetræBøg

Se mere knap træbordplade bøgetræ

Billede af træbordplade i massiv egetræEg

Se mere knap træbordplade i massivt egetræ

Træplader i fyrretræFyr

Se mere knap træbordplade i fyrretræ

Træplader i kirsebærKirsebær

Kirsebær træbordplade se mere knap

Mahognitræ træbordplade billede af træsortMahogni

Mahogni træbordplade se mere knap

Træplader i valnøddetræValnød

Se mere knap træbordplade i massiv valnødHar du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Træbordplader i ask i mange forskellige størrelser


Vi har rigtigt mange forskellige typer bordplader i vores massive asketræ, og du kan her på siden finde brede og lange træbordplader i asketræ. Vi har mange forskellige størrelser og tykkelser, hvor du kan bestille op til 1215mm i bredden og 4545mm i længden, alt afhængigt af hvilken tykkelse du vælger. Du kan læse mere om vores bordpladestørrelser her

Overfladebehandling og vedligeholdelse

Med overfladebehandlinger af en træbordplade, kan du næsten selv bestemme, hvordan du ønsker udtrykket på din bordplade i asketræ. Der er nemlig rigtigt mange muligheder for at oliebehandle, for at få netop den effekt du ønsker frem i træet. Vi anbefaler altid, at du oliebehandler inden du tager din nye træbordplade i brug. Det skal du gøre for at mætte træet og gøre bordpladen modstandsdygtig overfor snavs m.m. Løbende anbefaler vi, at du vedligeholder din bordplade ved at oliebehandle den flere gange om året. Vi oliebehandler gerne din bordplade i asketræ for dig, inden den leveres. Hvis du ønsker dette, skal du bestille bordpladen igennem vores online beregner: træbordplader efter mål her og tilvælge "overfladebehandling".

Du kan se eksempler på oliebehandlinger af asketræ her - som giver dig et indtryk af, hvordan du kan få din træbordplade i asketræ til at se ud, hvis du vælger at overfladebehandle med olie.