Træbordplader i ask lys


Hos MIFApladen kan du bestille vores træbordplader i ask lys med vores online beregner på præcis de mål du ønsker. Vi har også forskellige træbordplader i ask lys standardmål.

Her  på siden har du mulighed for at indtaste dine helt præsise mål, og tilvælge forskellige kantprofiler, indhak, hjørner og meget mere. Vi tilbyder også udskæringer til køkkenvaske og bordpladesamlinger.

Alle træbordpladerne i ask lys er med skarpe kanter, medmindre du vælger en anden kantprofil i beregneren.

I beregneren har du også mulighed for at tilvælge overfladebehandling med olie. Hvis du ønsker dette, skal du bestille træbordpladen i ask lys og tilvælge "overfladebehandling" og om du ønsker oliebehandling med: naturolie, hvid olie eller sort olie. 

Beregn selv prisen og start vores online beregner ved at indtaste dine mål og design selv din egen træbordplade i ask lys. Løbende kan du se et prewiev af hvordan, din træbordplade kommer til at se ud.

Træbordplade ask lys beregner billede


Beregn prisen på træbordplade i ask lys:

Pladestørrelser på træbordplader i ask lys


Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 4545mm 1015mm
27mm 4545mm 1215mm
40mm 3545mm 1215mm
40mm 4045mm 1015mm
40mm 4545mm 815mm
 
Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.

Ring på telefon 9610 1520
eller på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Tilbehør til træbordplader i ask


Træbordplader i andre træsorter


Oliebehandling og vedligeholdelse af træbordplader i ask

Med overfladebehandling af en træbordplade, kan du næsten selv bestemme, hvordan du ønsker udtrykket på din træbordplade i ask. Der er nemlig rigtigt mange muligheder for at oliebehandle, for at få netop den effekt du ønsker frem i træet. Vi anbefaler altid, at du oliebehandler, inden du tager din nye træbordplade i brug. Det skal du gøre for at mætte træet og gøre træbordpladen modstandsdygtig overfor snavs m.m. Løbende anbefaler vi, at du vedligeholder din træbordplade ved at oliebehandle den flere gange om året. Vi oliebehandler gerne din bordplade i asketræ for dig, inden den leveres. 

Du kan se eksempler på oliebehandlinger af asketræ her - som giver dig et indtryk af, hvordan du kan få din træbordplade i asketræ til at se ud, hvis du vælger at overfladebehandle med olie.

Træbordplader i ask i mange forskellige størrelser

Vi har rigtigt mange størrelser af træbordplader i vores massive asketræ, og du kan her på siden bestille både små og lange træbordplader i ask, hvor du kan bestille op til 1215mm i bredden og 4545mm i længden, alt afhængigt af hvilken tykkelse du vælger. Du kan læse mere om vores bordpladestørrelser her.

Ønsker du at MIFApladen skal hjælpe med en ny træbordplade i vores ask lys? Så kan du altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores træsort ask lys, størrelser eller hvis du ønsker en pris på en komplet løsning med f.eks. udskæringer til køkkenvaske eller kogeplader.

Træbordplader i ask lys kan du købe online her hos MIFApladen i alle vores forskellige smål med de klassiske skarpe kanter samt pæne pudsede overflader, med mindre du vælger en anden kantprofil i beregneren. Vi har som standard træbordplader i vores ask lys i 18mm, 27mm og 40mm tykkelser.

Træbordpladerne i ask lys er limet sammen af korte stave mellem 160mm og 400mm i længden og ca. 40mm i tykkelsen, og er gyldne i overfladen og med lange mærke markante stiber i åreretningen.