Køkkenbordplader i kirsebær


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Ønsker du andre mål som finder under vores køkkenbordplader i standardmål, eller ønsker du f.eks. en anden kantprofil, kan du selv lave en køkkenbordplade i kirsebær efter mål med vores beregner her på siden.

Her kan du selv beregne prisen, når du indtaster dine mål på din køkkenbordplade, og du kan tilvælge forskellige kantprofiler, hjørneafrundiger og meget mere. Løbende kan du følge med i, hvordan din køkkenbordplade kommer til at se ud i et prewiev.

Køkkenbordpladerne i kirsebær leveres med skarpe kanter, med mindre du tilvælger en anden kantprofil.


I beregneren har du også mulighed for, at tilvælge overfladebehandling, hvis du ønsker dette.

Start beregneren ved at indtaste dine mål nedenfor og beregn og design din køkkenbordplade i kirsebær her på siden.

Køkkenbordplade kirsebær beregner billede


Beregn prisen på køkkenbordplade i kirsebær:

 


Illustration af køkkenbordplade kirsebær:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på køkkenbordplade kirsebær:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Tilvælg oliebehandling af din køkkenbordplade i kirsebær

Hos MIFApladen tilbyder vi at oliebehandle vores køkkenbordplader i kirsebær med 3 forskellige farver af olie: naturolie, hvid olie og sort olie. Du kan tilvælge oliebehandling, når du bestiller din køkkenbordplade i kirsebær med vores beregner. Nedenunder kan se vores køkkenbordplader i kirsebær behandlet med forskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet i køkkenbordpladerne i træsorten kirsebær.

Køkkenbordplade i kirsebær - ubehandletKøkkenbordplade kirsebær ubehandlet
 
Køkkenbordplade i kirsebær - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturKøkkenbordplade kirsebær behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Køkkenbordplade i kirsebær - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidKøkkenbordplade kirsebær behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
 
Køkkenbordplade i kirsebær - oliebehandlet med Junckers rustikolie, sortKøkkenbordplade kirsebær behandlet med Junckers rustikolie, sort


Størrelser på køkkenbordplader i kirsebær

Vi kan levere rigtigt store og små køkkenbordplader i kirsebær, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på køkkenbordplader i kirsebær i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 2415mm 1015mm
27mm 4545mm 1015mm
40mm 4545mm 1015mm


Information omkring træsorten kirsebær:

MIFApladens kirsebær er dampet, hvilket giver træet en mørkere og varmere glæd og frembringer de rødlige nuancer.

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 3,3 (hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om vores kirsebær

 

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering herTilbehør til køkkenbordplader i kirsebær

 

Hvorfor købe køkkenbordplader i kirsebær hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores køkkenbordplader i kirsebær er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet A.

Hurtig levering
Vi leverer hurtig og så vidt muligt indenfor 10 hverdage fra ordren er betalt med egen bil.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv din køkkenbordplade i kirsebær til i egen produktion, så snart du har bestilt din bordplade. Det sikrer dig hurtig levering.

Dorthe Larsen - kundeservice MIFApladen

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Karina Sørensen - marketing MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. Venligt og serviceminded personale da jeg ringede og spurgte til, hvornår på dagen jeg kunne forvente levering. Helt perfekt handel!”


5 stjerner anmeldelse
Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig god leverance"


"Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet"

5 stjerner anmeldelse

Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"God service"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen."

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot


Køb oliebehandling til kirsebær

Du skal overfladebehandle din køkkenbordplade i kirsebær inden du tager din nye køkkenbordplade i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter

98


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Køkkenbordplade i kirsebær med underlimet vask

Vi underlimer køkkenvaske som er bestilt hos os, så undgår du irriterende kanter og revner omkring vasken, hvor snavs kan sætte sig. Når du har bestilt din køkkenbordplade på mål med vores beregner, kræver det blot at du bestiller en af vores mange køkkenvaske og køber varen "underlimning af køkkenvask". Herefter skal du blot fremsende os en tegning som viser, hvor i køkkenbordpladen køkkenvasken skal sidde. Se alle vores køkkenvaske her. Ønsker du i en helt speciel køkkenbordplade, at få underlimet en vask, eller skåret til på hele specielle mål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har et stort udvalg af forskellige køkkenvaske. Bemærk at vi kun underlimer køkkenvaske som er bestilt hos MIFApladen pga. garanti.

78


Køkkenbordplader i andre træsorter


Få hjælp af MIFApladen til ny køkkenbordplade i kirsebær

En af vores mange specialer i træ, er naturligvis vores køkkenbordplader i kirsebær, som vi selv skærer til efter mål og ønsker på egne maskiner i vores produktion. Det betyder også, at vi hos MIFApladen har nogle af markedets billigste priser på køkkenbordplader i kirsebær, da vi sparer dig for dyre mellemled og selv køber vores råplader ind hos vores leverandører. Derfor er du sikker på, at få køkkenbordplader i kirsebær til rigtige fornuftige penge, når du handler med MIFApladen. Vi har uddannet personale i vores kundeservice, som kan tilbyde dig den helt rette og professionelle rådgivning. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at vi skal hjælpe dig med en ny køkkenbordplade i vores træsort kirsebær, eller hvis du har spørgsmål til størrelser og hvis vi skal beregne prisen for dig.

Stavlimet køkkenbordplader i kirsebær

Når du køber en ny køkkenbordplade i kirsebærtræ hos MIFApladen, er køkkenbordpladen lavet i massivt limtræ, som er en køkkenbordplade, der er limet sammen af korte stave i forskellige længder og bredder. Det giver dig en massiv og kraftig køkkenbordplade i kirsebær, som kan holde i mange år fremover, såfremt køkkenbordpladen får den rette overfladebehandling og løbende vedligeholdelse. Længderne på vores stavene i køkkenbordpladen i kirsebær er ca. 160mm til 400mm og med en bredde på ca. 40mm og er samlet med fingersamlinger midt på køkkenbordpladen.

Når du køber din økkenbordplade i kirsebær her hos MIFApladen er det i den højeste A/B kvalitet, som du kan finde på markedet indenfor denne type af køkkenbordplader i kirsebær. Alle køkkenpladerne på denne side er lavet i nogle specifikke standardmål, med skarpe kanter og kan som udgangspunkt leveres fra uge til uge. Du kan bestille køkkenbordpladerne i helt op til 4545mm i længde og i 1015mm i bredden. 

pin