Køkkenbordplader i fyr


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Hos MIFApladen har vi mange forskellige størrelser af køkkenbordplader i fyrretræ, og du har hos MIFApladen mulighed for, at selv kunne bestille dine
køkkenbordplader i fyr efter mål her på siden. 

Her kan du selv indtaste dine egne mål samt tilvælge kantprofiler og meget mere. Så får du netop den køkkenbordplade i fyrretræ, som du ønsker. Køkkenbordpladerne i fyr leveres med skarpe kanter, med mindre du tilvælger en anden kantprofil. 

Løbende kan du følge med i, hvordan din køkkenbordplade kommer til at se ud i et prewiev.


Ønsker du også at vi overfladebehandler din køkkenbordplade, kan du tilvælge dette under "overfladebehandling". Vi tilbyder at oliebehandle køkkenbordplader i fyr med 3 forskellige typer af olier: naturolie, hvid olie og sort olie.

Start beregneren ved at indtaste dine mål nedenunder og beregn og design selv din køkkenbordplade i fyr.

Køkkenbordplade fyr beregner billede


Beregn prisen på køkkenbordplade i fyr:

 


Illustration af køkkenbordplade fyr:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på køkkenbordplade fyr:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Tilvælg oliebehandling af din køkkenbordplade i fyr

Hos MIFApladen tilbyder vi at oliebehandle vores køkkenbordplader i fyr med 3 forskellige farver af olie: naturolie, hvid olie og sort olie. Du kan tilvælge oliebehandling, når du bestiller din køkkenbordplade i fyr med vores beregner. Nedenunder kan se vores køkkenbordplader i fyr behandlet med forskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet i køkkenbordpladerne i træsorten fyr.

Køkkenbordplade fyr - ubehandletKøkkenbordplade fyr ubebehandlet
Køkkenbordplade fyr - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturKøkkenbordplade fyr behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Køkkenbordplade fyr - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidKøkkenbordplade fyr behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
 
Køkkenbordplade fyr - behandlet med Junckers rustikolie, sortKøkkenbordplade fyr behandlet med Junckers rustikolie, sort


Størrelser på køkkenbordplader i fyr

Vi kan levere rigtigt store og små køkkenbordplader i fyr, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på køkkenbordplader i fyr i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
 18mm  3000mm  1015mm
18mm 4450mm 940mm
 27mm 3000mm   1015mm
27mm 4450mm 940mm
40mm  3000mm 1015mm
40mm 4450mm 940mm


Information omkring træsorten fyr:

MIFApladens fyr er en lys træsort, som hurtigt blive mørkere og går en mere gylden farve. 

Stavtype: Langstav
Stavlængde: Hele pladens længde
Stavbredde: Ca. 45mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 1,6 (blød træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om træsorten fyr

 

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her


Tilbehør til køkkenbordplader i fyr

 

Hvorfor købe køkkenbordplader i fyr hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores køkkenbordplader i fyr er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet A.

Hurtig levering
Vi leverer hurtig og så vidt muligt indenfor 10 hverdage fra ordren er betalt med egen bil.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv din køkkenbordplade i fyr til i egen produktion, så snart du har bestilt din bordplade. Det sikrer dig hurtig levering.

Dorthe Larsen - kundeservice MIFApladen

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Karina Sørensen - marketing MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. Venligt og serviceminded personale da jeg ringede og spurgte til, hvornår på dagen jeg kunne forvente levering. Helt perfekt handel!”


5 stjerner anmeldelse
Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig god leverance"


"Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet"

5 stjerner anmeldelse

Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"God service"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen."

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot


Køb oliebehandling til fyr

Du skal overfladebehandle din køkkenbordplade i fyr inden du tager din nye køkkenbordplade i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter

98


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Køkkenbordplade i fyr med underlimet vask

Vi underlimer køkkenvaske som er bestilt hos os, så undgår du irriterende kanter og revner omkring vasken, hvor snavs kan sætte sig. Når du har bestilt din køkkenbordplade på mål med vores beregner, kræver det blot at du bestiller en af vores mange køkkenvaske og køber varen "underlimning af køkkenvask". Herefter skal du blot fremsende os en tegning som viser, hvor i køkkenbordpladen køkkenvasken skal sidde. Se alle vores køkkenvaske her. Ønsker du i en helt speciel køkkenbordplade, at få underlimet en vask, eller skåret til på hele specielle mål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har et stort udvalg af forskellige køkkenvaske. Bemærk at vi kun underlimer køkkenvaske som er bestilt hos MIFApladen pga. garanti.

78


Køkkenbordplader i andre træsorter


Køkkenbordplade i fyr som du ønsker det

Hos MIFApladen kan vi tilbyder, at levere vores køkkenbordplader i fyr til vores kunder, helt præsis efter ønsker og behov. Vi har nemlig udvalget af køkkenvaske og armaturer, samt materialerne der skal bruges til, for at lave en komplet køkkenbordplade til vores kunder i vores fyrretræ, som er den samme høje kvalitet som bruges i møbelindustrien. Skal vi hjælpe dig med en ny køkkenbordplade i fyr, så kan du kontakte vores kundeservice, så sørger vi for at hjælpe dig med din køkkenbordplade i fyr med tegninger, priser og meget mere. Som en ekstra sikkerhed så leverer vi alle vores køkkenbordplader med egen vognmand, som sikrer dig som kunde hurtig levering samt fejlfri levering direkte til din dør.

Vores køkkenbordplader i fyr er i den samme høje kvalitet, som der bruges i møbelindustrien. Derfor får du en køkkenbordplade i fyr, der er i en langt højere kvalitet, end hvis du f.eks. handler i et normalt byggemarked. Alle vores køkkenbordplader i fyrretræ på denne side, er i vores standardmål og med skarpe kanter og pudset overflade og leveres ubehandlet, med mindre du tilvælger en anden kantprofil og overfladebehandling. 

Alle vores køkkenbordplader i fyr er lavet i massivt limtræ med gennemgående stave i hele bordpladens længde, og er limet sammen af ca. 45mm brede stave. Derfor vil du heller ikke kunne se, som på vores andre træsorter, fingersamlinger midt på pladen. Du kan læse mere om vores træsort fyrretræ her.

pin