Køkkenbordplader i eg


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Skal du bruge en køkkenbordplade i eg? Så kan du hos MIFApladen bestille vores køkkenbordplader i efter mål, som du selv indtaster her på siden. Vi har også rigtigt mange forskellige køkkenbordplader i eg i standardmål.

Her kan du selv lave din køkkenbordplade i eg helt efter dine egne ønsker og mål, og selv beregne prisen, og tilvælge et stort tilvalg af kantprofiler, hjørneafrundinger og meget mere. 

Løbende kan du følge med i, hvordan din køkkenbordplade kommer til at se ud i et prewiev.

Køkkenbordpladerne i eg leveres med skarpe kanter, med mindre du tilvælger en anden kantprofil.

Start beregneren ved at indtaste din mål i beregneren nedenunder og beregn og design selv din køkkenbordplade i eg efter dine egne mål.

Køkkenbordplade eg beregner billede


Beregn prisen på køkkenbordplade i eg:

 


Illustration af køkkenbordplade eg:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på køkkenbordplade eg:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Oliebehandling af køkkenbordplader i eg

Når du køber en ny køkkenbordplade til køkkenet i eg hos MIFApladen, så leveres vores køkkenbordplader i eg altid ubehandlet, men med en pæn skarp kant og pudset overflade, med mindre du tilvælger en anden kantprofil i beregneren ovenfor. Det giver dig selv mulighed for, at du kan overfladebehandle køkkenbordpladen, som du ønsker det, og få det udtryk du ønsker. Du skal altid overfladebehandle din køkkenbordplade i eg inden du tager pladen i brug. En populær overfladebehandling er oliebehandling, da denne for for behandling gør, at du løbende kan oliebehandle din køkkenbordplade i eg og holde køkkenbordplade ved lige. Hvis du ikke oliebehandler køkkenbordpladen inden montering, så kan køkkenbordpladen slå sig og lave revner. 

Eg ubehandlet køkkenbordpladeKøkkenbordplade eg ubehandlet
Eg køkkenbordplade behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturKøkkenbordplade eg behandet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
Eg køkkenbordplade behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidKøkkenbordplade eg behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
Eg køkkenbordplade behandlet med Junckers rustikolie, sortKøkkenbordplade eg behandlet med Junckers rustikolie, sort


Størrelser på køkkenbordplader i eg

Vi kan levere rigtigt store og små køkkenbordplader i eg, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på køkkenbordplader i eg i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 4545mm 1015mm
27mm 4545mm 1215mm
40mm 3545mm 1215mm
40mm 4045mm 1015mm
40mm 4545mm 815mm


Information omkring træsorten eg:

MIFApladens eg er en hård og brugervenlig træsort med spændende åretegninger i gylden-brune varme farver.

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 3,4 (hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om træsorten eg

 

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her


 


Tilbehør til køkkenbordplader i eg

 

Hvorfor købe køkkenbordplader i eg hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores køkkenbordplader i eg er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet A.

Hurtig levering
Vi leverer hurtig og så vidt muligt indenfor 10 hverdage fra ordren er betalt med egen bil.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv din køkkenbordplade i eg til i egen produktion, så snart du har bestilt din bordplade. Det sikrer dig hurtig levering.

Dorthe Larsen - kundeservice MIFApladen

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Karina Sørensen - marketing MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. Venligt og serviceminded personale da jeg ringede og spurgte til, hvornår på dagen jeg kunne forvente levering. Helt perfekt handel!”


5 stjerner anmeldelse
Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig god leverance"


"Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet"

5 stjerner anmeldelse

Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"God service"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen."

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot


Køb oliebehandling til eg

Du skal overfladebehandle din køkkenbordplade i eg inden du tager din nye køkkenbordplade i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter

98


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Køkkenbordplade i eg med underlimet vask

Vi underlimer køkkenvaske som er bestilt hos os, så undgår du irriterende kanter og revner omkring vasken, hvor snavs kan sætte sig. Når du har bestilt din køkkenbordplade på mål med vores beregner, kræver det blot at du bestiller en af vores mange køkkenvaske og køber varen "underlimning af køkkenvask". Herefter skal du blot fremsende os en tegning som viser, hvor i køkkenbordpladen køkkenvasken skal sidde. Se alle vores køkkenvaske her. Ønsker du i en helt speciel køkkenbordplade, at få underlimet en vask, eller skåret til på hele specielle mål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har et stort udvalg af forskellige køkkenvaske. Bemærk at vi kun underlimer køkkenvaske som er bestilt hos MIFApladen pga. garanti.

78


Køkkenbordplader i andre træsorter


Høj kvalitet på bordplader til køkkener i eg

Vores bordplader til køkkenborde i eg er i de bedste A/B kvaliteter, der kan føres indenfor denne type køkkenbordplader. Oversiden af køkkenbordpladen er i kvalitet A, som betyder, at der ikke er synlige revner, som skal spartles ud eller store runde knaster. Undersiden (som ikke har betydning for brugen af bordpladen) er i kvalitet B, som betyder, at der kan forekomme små ubetydelige rever og små knaster. Køkkenbordplader i egetræ hos MIFApladen er alle massive køkkenbordplader i limtræ, hvor køkkenbordpladen er limet sammen af korte stave i længder imellem 160mm og 400mm. Bredden på stavene er ca. 40mm. Samlingerne på stavene i køkkenbordpladen er fingerlimet, som giver et flot spil i stavene og en massiv køkkenbordplade i eg i høj kvalitet. Køkkenbordpladerne i eg på denne side er i vores standardmål i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse.

Meget mere end blot køkkenbordplader i eg

MIFApladen er meget mere en køkkenbordplader. Selvom køkkenbordplader i eg er en stor del af vores speciale laver og leverer vi også rigtigt mange andre træmøbler til indretningen i de danske hjem. Vi kan lave alle vores køkkenbordplader i rigtigt mange forskellige træsorter, hvor hver træsort har forskellige egenskaber og kvaliteter. Klik på billederne ovenover for at se vores køkkenbordplader i eg i andre træsorter, og læs mere om de enkelte kvaliteter på køkkenbordpladerne.

Vores populære egetræ er det helt foretrukne valg, når vores kunder er på udkig efter en ny køkkenbordplade i eg. Egetræet er nemlig en meget brugervenlig og hård træsort med flotte og spændende åreafteninger i de varme og gylde-brune farver. Denne form for træsort er perfekt til en køkkenbordplade på grund af hårdheden i træet, som giver en køkkenbordplade, der holder i mange år, hvis du løbende vedligeholder bordpladen med den rette behandling.

pin