Træplader efter mål


Massive træplader er særdeles velegnede til køkkenbordplader, bordplader, skrivebordplader, trappetrin, hylder, vinduesplader og meget, meget mere. De er anvendelige alle steder i hjemmet og er i alle henseender det mest bæredygtige og naturlige valg.

Brug vores beregningsmodul nedenfor til at designe din træplade efter de mål, du har brug for. Du kan desuden vælge kantprofiler og hjørneudskæringer på pladen og løbende følge med i, hvordan din plade kommer til at se ud.

Er du i tvivl om, hvilken træsort du skal vælge, kan du under træsorter se, hvordan vores store udvalg ser ud i både naturlig og behandlet tilstand. Du kan også læse om egenskaber og kvalitet under hver enkelt træsort: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebærMahogni - Valnød.


Beregn prisen på din træplade her: 

Træplader på mål

Med massivt træ får du naturen ind i dit hjem til dig og din familie, og her på siden kan du sætte dit helt eget præg på pladen. Hos MIFApladen tilbyder vi træplader på mål, så du kan få din nye træplade på lige præcis det mål du søger. Skal du fx bruge en bordplade der er præcis 3025mm mellem 2 vægge, så kan du nemt beregne og bestille det ovenfor. Vi har plader helt op til 4,5 meter i længden. Vi tilbyder pladerne både ubehandlet og oliebehandlet med enten natur, hvid eller sort olie.

Tykkelse af træplader

Vi tilbyder træplader i 3 forskellige tykkelser -  nemlig 18mm, 27mm og 40mm. De forskellige tykkelser er velegnede til forskellige ting. 18mm tykke plader er fx velegnede til små hylder som ikke skal belastes med store mængder vægt – det er også 18mm tykke plader vi bruger til vores reoler. Skal du derimod have et stort bord anbefaler vi en 40mm tyk plade, som vil give et stabilt bord, hvis du samtidig monterer nogle stabile bordben.

Er du i tvivl om hvilken tykkelse træplade du skal vælge til dit projekt er du altid velkommen til at sende os en mail eller ringe, så kommer vi gerne med råd og vejledning.

 

Hurtig leveringstid på træplader

Vi afsender varer til hele landet hver uge, så du kan hurtigst muligt efter bestilling kan få leveret dine nye træplader til din adresse. Du finder altid aktuel leveringsinformation her.