Træplader til spisebord


Skal du bruge en ny træplade til dit spisebord? Så har vi her hos MIFApladen et kæmpe udvalg af træplader som er perfekte til brug på spiseborde. Du finder et hav af forskellige mål på vores træplader i menuen, hvor du også kan sortere imellem 8 forskellige træsorter. Alle træpladerne på denne side er med skarpe kanter og pudset overflade.

Ønsker du specielle mål, eller skal du have en anden kantprofil, hjørnerundinger eller overfladebehandling? Så kan du længere nede på siden læse mere om, hvordan du selv laver din træplade til spisebordet på mål.


 

Træplader til spisebord efter mål beregner billede

Køb træplader til spisebord på mål


Hos MIFApladen kan du bestille din træplade efter dine egne mål. Med vores online træplade-beregner har du selv mulighed for at indtaste dine mål, tilvælge kantprofiler samt afrundinger på kanter og hjørner. Skal du lave indhak eller tap kan du også indtaste dine mål på dette.

Vi tilbyder at overfladebehandle vores træplader med olie. Her kan der i beregneren vælges imellem 3 forskellige slags oliebehandlinger: Naturolie, hvid olie og sort olie. 

Knap træplader efter mål


Køb træplader i disse træsorter 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

Træplader til spiseborde - tilbehør


Overfladebehandling af træplader

Når du køber træplader hos MIFApladen, leveres træpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine træplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træpladerne.


Husk at overfladebehandle din spisebordsplade

Når du modtager din træplade fra MIFApladen, så leveres træpladen ubehandlet. Skal du f.eks. bruge pladen til et spisebord, køkkenbord, skrivebord eller lignende, så skal du altid overfladebehandle spisebordspladen på både forsiden og bagsiden, for at gøre pladen modstandsdygtigt overfor vand, snavs m.m. Du kan selv bestemmer hvilken overfladebehandling du ønsker, men hos MIFApladen tilbyder vi at overfladebehandle med olie, inden vi afsender træpladen til sig. Vi tilbyder overfladebehandling med 3 forskellige typer af olier: naturolie, sort olie og hvid olie.

Altid fornuftige priser på spisebordsplader

Hos MIFApladen skærer vi selv træpladerne til i egen produktion og på egne maskine ud fra råplader, som vi selv importerer. Det afspejler sig også i prisen på vores træplader til spiseborde, som kan købes til rigtig fornuftige priser. Ligesom vores priser er yderst fornuftige, så får du også træplader i en høj A/B kvalitet, som er den højeste kvalitet indenfor vores træplader.

pin