Køb egetræsbordplade her


Hvis du ikke kan finde en egetræsbordplade, der passer på dine egne mål, så tilbyder vi, at du kan lave den egen egetræsbordplade efter mål med vores online beregner her på siden. Vi har også forskellige træbordplader i egetræ standardmål.

Alle egetræsbordpladerne på denne side er med skarpe kanter og en pæn og pudset overflade, med mindre du tilvælger en anden kantprofil i beregneren. Løbende kan du se et prewiev af hvordan, din træbordplade kommer til at se ud.

Tilvælg også oliebehandling, hvis du bestiller din træbordplade i egetræ med vores online beregner. Her kan du vælge imellem 3 forskellige oliebehandlinger: naturolie, hvid olie og sort olie.

Du kan vælge imellem 1 eller 2 oliebehandlinger, alt afhængigt af hvordan du ønsker udtrykket på din træbordplade i eg. Bestiller du vores oliebehandling, er egetræsbordpladen oliebehandlet på både oversiden og undersiden og på alle kanter og hjørner.

Egetræsbordplade beregner billede


Beregn prisen på træbordplader efter mål:

Pladestørrelser på træbordplader i eg


Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 4545mm 1015mm
27mm 4545mm 1215mm
40mm 3545mm 1215mm
40mm 4045mm 1015mm
40mm 4545mm 815mm

 
Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.

Ring på telefon 9610 1520
eller på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Tilbehør til egetræsbordplader


Træbordplader i andre træsorter


Ubehandlet eller hvidolieret egetræsbordplade

Bestiller du vores træbordplader i egetræ, så er alle vores pladerne ubehandlede træbordplader, som giver mulighed for selv at overfladebehandle din bordplade i egetræ, når vi har leveret træbordpladen. Der findes rigtige mange forskellige måder at behandle en egetræsbordplade på, og de mest populære måder er sæbebehandling eller behandling med hvid olie, som gør egetræspladen lysere i overfladen. Når du modtager en egetræsbordplade fra MIFApladen, anbefaler vi altid, at du overfladebehandler din træbordplade, inden du tager den i brug, og det er både på oversiden og undesiden af bordpladen. På den måde forlænger du levetiden, men gør den også modstandsdygtig overfor skidst, snavs m.m. Vi anbefaler at du løbende flere gange om året altid oliebehandler egetræsbordplader. På den måde får du en en egetræsbordplade, der altid er flot at se på, og som er modstandsdygtig over for snavs m.m. Du kan se eksempler på oliebehandling af egetræ her

Egetræsbordplade med underlimet vask

Vi tilbyder også at udskære din træbordplade til at underlime køkkenvaske eller kogeplader. Ønsker du dette, skal du kontakte os med en tegning af, hvor du ønsker at din køkkenvask eller kogeplade skal placeres. Vi tilbyder også at underlime vaske i vores massive egetræsbordplader med vores køkkenvaske fra vores leverandører. Du kan se alle vores køkkenvaske her og læse mere om underlimning af køkkenvaske her. Vi underlimer kun køkkenvaske i vores egetræsbordplader, hvor køkkenvasken er bestil hos os. Dette er pga. garantien.

Egetræsbordplader i 18mm, 27mm og 40mm - vi hjælper gerne

Når du køber en ny egetræsbordplade hos MIFApladen, får du en træbordplade i allerhøjeste kvalitet. Vi har nemlig kun A/B kvaliteter, som er den højeste kvalitet, du kan købe indenfor vores type af træbordplader. Oversiden af egetræsbordpladen er i kvalitet A og undersiden er i kvalitet B. Alle vores træbordplader i egetræ er massive og kan købes i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse. Der er vores anbefaling, at du som minimum vælger 27mm eller 40mm tykkelser, når du skal bruge vores egetræsbordplader til f.eks. en ny køkkenbordplade eller til et nyt spisebord i egetræ.

Har du spørgsmål til vores træbordplader i egetræ, eller ønsker du information omkring vores egetræ, kan du kontakte os her. Vi laver også gerne en komplet løsning på alle vores egetræsbordplader, lige fra tegning, til beregning af mål og levering med egen bil i hele landet.

Stavlimet træbordplader i eg med korte stave

Når man kigger på forskellige træbordplader i egetræ, findes der 2 forskellige typer af stavlimet egetræsbordplader. Her snakker man ofte om korte og lange stave. Vores bordplader i egetræ hos MIFApladen er lavet i massivt limtræ med korte stave, som er limet sammen af korte stave i bredder på ca. 40mm og med stavlængder mellem 160mm og 400mm som er samlet med fingersamlinger. Det gør egetræsbordpladen holdbar og i en høj kvalitet. Vores stavlimet bordplader i egetræ kan du bestille i 27mm og 40mm tykkelse. Ønsker du mindre tykkelser, skal du selv slibe bordpladen ned. Hos MIFApladen fører vi ikke bordplader i egetræ med gennemgående stave.

Leder du efter en ny egetræsbordplade, så kan du ikke komme udenom MIFApladen. Her på siden finder du alle vores træbordplader i eg med skarpe kanter i mange forskellige bredder og længder. Faktisk kan du bestille i helt op til 4545mm i længden på en egetræsbordplade i et stort stykke træ. Alle træbordpladerne i eg i vores standardmål her pæne pudsede overflader.

Vores træbordplader i egetræ er udbehandlede og velegnet til at blivet overfladebehandlet. Bestiller du vores ubehandlede egetræsbordplader på denne side, kan vi som udgangspunkt levere fra uge til uge. Vi skærer selv vores bordplader i egetræ til på egne maskiner og produceres efter ordre, som sikrer dig høj kvalitet og billige priser på alle vores egetræsbordplader.