Køb egetræsbordplade her


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Hvis du ikke kan finde en egetræsbordplade, der passer på dine egne mål, så tilbyder vi, at du kan lave den egen egetræsbordplade efter mål med vores online beregner her på siden.

Alle egetræsbordpladerne på denne side er med skarpe kanter og en pæn og pudset overflade, med mindre du tilvælger en anden kantprofil i beregneren. Løbende kan du se et prewiev af hvordan, din træbordplade i eg kommer til at se ud.

Tilvælg også oliebehandling, hvis du bestiller din træbordplade i egetræ med vores online beregner. Her kan du vælge imellem 5 forskellige oliebehandlinger: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco.

Du kan vælge imellem 1 eller 2 oliebehandlinger, alt afhængigt af hvordan du ønsker udtrykket på din træbordplade i eg.

Bestiller du vores oliebehandling, er egetræsbordpladen oliebehandlet på både oversiden og undersiden og på alle kanter og hjørner.

Egetræsbordplade beregner billede


Beregn prisen på træbordplader i eg:


Illustration af træbordplade i eg:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på træbordplade eg:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Oliebehandling af egetræsbordplade

Du kan tilvælge oliebehandling af vores træbordplader i eg i beregneren. Vi tilbyder oliebehandling med forskellige typer af olie: naturolie, hvid olie og sort olie. På billederne nedenunder kan du få en fornemmelse for de enkelte behandlinger af vores træbordplader i træsorten eg.

Træbordplade eg ubehandletTræbordplade eg ubehandlet
Eg træbordplade behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturTræbordplade eg behandet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
Eg træbordplade behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidTræbordplade eg behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
Eg træbordplade behandlet med Junckers rustikolie, sortTræbordplade eg behandlet med Junckers rustikolie, sort


Pladestørrelser på træbordplader i eg

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 4545mm 1015mm
27mm 4545mm 1215mm
40mm 3545mm 1215mm
40mm 4045mm 1015mm
40mm 4545mm 815mm


Information omkring træsorten eg:

MIFApladens eg er en hård og brugervenlig træsort med spændende åretegninger i gylden-brune varme farver.

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 3,4 (hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om træsorten eg

 

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her

 


Tilbehør til egetræsbordplader

 

Hvorfor købe egetræsbordplader eg hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores træbordplader i eg er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt vores træbordplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.
Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores træbordplader i eg til i egen produktion efter mål, så snart du har bestilt din træbordplade. Det sikrer hurtig levering.

Køb oliebehandling til din egetræsbordplade

Du skal overfladebehandle din egetræsbordplade inden du tager træbordpladen i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter

98
 

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Populære bordben til træbordplader i eg

Hvorfor ikke købe nye bordben til din træbordplade i eg? Vi har et stort udvalg af bordben i forskellige materialer og størrelser. Se hele udvalget af bordben her.

2


Få inspiration til din træbordplade

Vi leverer rigtigt mange forskellige typer af vores træbordplader i massivt træ, som bruges til rigtigt mange løsninger. Her får du inspiration til, hvordan vores træbordplader efter mål er brugt i forskellige løsninger hos vores kunder. 

Bordplade i massiv mahognitræ til køkkenKøkkenbordplade i massiv mahognitræ. Træbordpladen er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Træbordplade i massivt egetræ med 2 mellemTræbord i massivt egetræ specialfremstillet på mål efter kundens ønsker. Kunden ønskede bla, en bordplade bestående af 2 plader med et lille mellemrum og med synligt stål mellem pladerne.
Træbordplader i 40mm egetræ til køkkenKøkkenbordplader i 40mm massivt egetræ med underlimet vask og udskæring til kogeplade. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Køkkenbordplade i massivt egetræ med indhak til vindueKøkkenbordplade i massiv 40mm. egetræ, hvor træbordpladen går helt ud i vinduerne. 

 

Træbordplade efter mål til spisebord i sæbehandlet egetræTræbordplader til spisebord i massivt egetræ behandlet med sæbe. Kunden har selv lavet en sargkant, så bordpladen ser ekstra tyk ud og har også selv lavet den skrå kant mellem de 2 plader. 
Træbordplade med hvid oliebehandling i 27mm asketræKøkkenbordplade i 27mm asketræ lys efterbehandlet med hvid olie fra Guardian. Køkkenbordpladen i asketræ passer rigtig godt til vask og kumfur i stål og sort. Rundingen i enden giver træ bordpladen en smuk og elegant afrunding.

Træbordplade til køkken i 27mm behandlet egetræKøkkenbordplader i træ i 27mm egetræ. Træbordpladerne er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
Træbordplade i 40mm lys asketræ med vinkel og bordpladesamlingBordpladerne i massivt træ er fremstillet af 40mm ask lysetræ, og er sat sammen med bordpladesamlinger.


Mest solgte træbordplader i eg i standardmål

Disse træbordplader i eg er populære hos MIFApladen. Men du kan bestille mange flere træbordplader i eg med pæne skarpe kanter og pudsede overflader i standardmål her.

90


Træbordplader i andre træsorter


Ubehandlet eller hvidolieret egetræsbordplade

Bestiller du vores træbordplader i egetræ, så er alle vores pladerne ubehandlede træbordplader, som giver mulighed for selv at overfladebehandle din bordplade i egetræ, når vi har leveret træbordpladen. Der findes rigtige mange forskellige måder at behandle en egetræsbordplade på, og de mest populære måder er sæbebehandling eller behandling med hvid olie, som gør egetræspladen lysere i overfladen. Når du modtager en egetræsbordplade fra MIFApladen, anbefaler vi altid, at du overfladebehandler din træbordplade, inden du tager den i brug, og det er både på oversiden og undesiden af bordpladen. På den måde forlænger du levetiden, men gør den også modstandsdygtig overfor skidst, snavs m.m. Vi anbefaler at du løbende flere gange om året altid oliebehandler egetræsbordplader. På den måde får du en en egetræsbordplade, der altid er flot at se på, og som er modstandsdygtig over for snavs m.m. Du kan se eksempler på oliebehandling af egetræ her

Egetræsbordplade med underlimet vask

Vi tilbyder også at udskære din træbordplade til at underlime køkkenvaske eller kogeplader. Ønsker du dette, skal du kontakte os med en tegning af, hvor du ønsker at din køkkenvask eller kogeplade skal placeres. Vi tilbyder også at underlime vaske i vores massive egetræsbordplader med vores køkkenvaske fra vores leverandører. Du kan se alle vores køkkenvaske her og læse mere om underlimning af køkkenvaske her. Vi underlimer kun køkkenvaske i vores egetræsbordplader, hvor køkkenvasken er bestil hos os. Dette er pga. garantien.

Egetræsbordplader i 18mm, 27mm og 40mm - vi hjælper gerne

Når du køber en ny egetræsbordplade hos MIFApladen, får du en træbordplade i allerhøjeste kvalitet. Vi har nemlig kun A/B kvaliteter, som er den højeste kvalitet, du kan købe indenfor vores type af træbordplader. Oversiden af egetræsbordpladen er i kvalitet A og undersiden er i kvalitet B. Alle vores træbordplader i egetræ er massive og kan købes i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse. Der er vores anbefaling, at du som minimum vælger 27mm eller 40mm tykkelser, når du skal bruge vores egetræsbordplader til f.eks. en ny køkkenbordplade eller til et nyt spisebord i egetræ.

Har du spørgsmål til vores træbordplader i egetræ, eller ønsker du information omkring vores egetræ, kan du kontakte os her. Vi laver også gerne en komplet løsning på alle vores egetræsbordplader, lige fra tegning, til beregning af mål og levering med egen bil i hele landet.

Stavlimet træbordplader i eg med korte stave

Når man kigger på forskellige træbordplader i egetræ, findes der 2 forskellige typer af stavlimet egetræsbordplader. Her snakker man ofte om korte og lange stave. Vores bordplader i egetræ hos MIFApladen er lavet i massivt limtræ med korte stave, som er limet sammen af korte stave i bredder på ca. 40mm og med stavlængder mellem 160mm og 400mm som er samlet med fingersamlinger. Det gør egetræsbordpladen holdbar og i en høj kvalitet. Vores stavlimet bordplader i egetræ kan du bestille i 27mm og 40mm tykkelse. Ønsker du mindre tykkelser, skal du selv slibe bordpladen ned. Hos MIFApladen fører vi ikke bordplader i egetræ med gennemgående stave.

Leder du efter en ny egetræsbordplade, så kan du ikke komme udenom MIFApladen. Her på siden finder du alle vores træbordplader i eg med skarpe kanter i mange forskellige bredder og længder. Faktisk kan du bestille i helt op til 4545mm i længden på en egetræsbordplade i et stort stykke træ. Alle træbordpladerne i eg i vores standardmål her pæne pudsede overflader.

Vores træbordplader i egetræ er udbehandlede og velegnet til at blivet overfladebehandlet. Bestiller du vores ubehandlede egetræsbordplader på denne side, kan vi som udgangspunkt levere fra uge til uge. Vi skærer selv vores bordplader i egetræ til på egne maskiner og produceres efter ordre, som sikrer dig høj kvalitet og billige priser på alle vores egetræsbordplader.

pin