Træbordplade eg


Leder du efter en ny egetræsbordplade, så kan du ikke komme udenom MIFApladen. Her på siden finder du nemlig alle vores træbordplader i massivt egetræ med skarpe kanter, i rigtigt mange forskellige bredder og længder. Faktisk kan du bestille i helt op til 4545mm i længden på en egetræsbordplade i et stort stykke træ. Alle vores træbordplader i egetræ er udbehandlet og velegnet til at blivet overfladebehandlet. Bestiller du vores egetræsbordplader på denne side, kan vi som udgangspunkt levere fra uge til uge. Vi skærer selv vores bordplader i egetræ til på egne maskiner og produceres efter ordre. Vores egetræ er i gylden og varme farver med spændende åreaftegninger. Du kan læse mere omkring vores træbordplader i egetræ nederst på denne side. Alle vores træbordplader i eg leveres ubehandlet. 


 

Online prisberegner egetræsbordplade efter målKlik på billedet og beregn prisen på træbordplader i eg efter specialmål


Træbordplader i andre træsorter

Træsort af træbordplade i asketræ lysAsk lys

Se mere knap asketræ lys træbordplade

Billede af træbordplade i birketræBirk

Se mere knap træbordplader i birketræ

Billede af træbordplade i bøgetræBøg

Se mere knap træbordplade bøgetræ

Træplader i fyrretræFyr

Se mere knap træbordplade i fyrretræ

Træplader i kirsebærKirsebær

Kirsebær træbordplade se mere knap

Mahognitræ træbordplade billede af træsortMahogni

Mahogni træbordplade se mere knap

Træplader i valnøddetræValnød

Se mere knap træbordplade i massiv valnødHar du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Træbordplade i egetræ efter egne mål


Alle bordpladerne i egetræ på denne side er lavet i standardmål og med skarpe kanter og en pæn og pudset overflade. Hvis du ikke kan finde en egetræsbordplade, der passer på dine egne mål, så tilbyder vi, at du kan lave den egen egetræsbordplade efter mål med vores online beregner her. Her har du selv mulighed for at være din helt egen designer, og tilpasse din egetræsbordplade som du vil, og følge med i hvordan det færdige resultalt kommer til at se ud, og hvad den endelige pris er. Det er blot at indtaste dine mål og vælge hvilken tykkelse du ønsker. Her har du også mulighed for, at tilvælge forskellige kantprofiler, hjørner og indhak. Det er både nemt og hurtigt at bestille din bordplade i egetræ online hos MIFApladen.

Vi tilbyder også at udskære din bordplade til at underlime køkkenvaske eller kogeplader. Ønsker du dette, skal du kontakte os med en tegning af, hvor du ønsker at din køkkenvask eller kogeplade skal placeres. Vi tilbyder også at underlime vaske i vores massive egetræsbordplader med vores køkkenvaske fra vores leverandører. Du kan se alle vores køkkenvaske her og læse mere om underlimning af køkkenvaske her

Ubehandlet eller hvidolieret egetræ

Bestiller du vores træbordplader i egetræ, så er alle vores pladerne ubehandlede bordplader, som giver mulighed for selv at overfladebehandle din bordplade i egetræ, når vi har leveret bordpladen. Der findes rigtige mange forskellige måder at behandle egetræ på, og de mest populære måder er sæbebehandling eller behandling med hvid olie, som gør egetræspladen lysere i overfladen. Når du modtager en egetræsbordplade fra MIFApladen, anbefaler vi altid, at du overfladebehandler din træbordplade, inden du tager den i brug. På den måde forlænger du levetiden, men gør den også modstandsdygtig overfor vand og snavs. Vi anbefaler at du løbende flere gange om åretbehandler bordpladen, inden du tager den i brug. På den måde får du en en egetræsbordplade, der altid er flot at se på, og som er modstandsdygtig over for snavs m.m. 

Vi tilbyder også at behandler din egetræsborde for dig. Du kan bestille oliebehandling, hvis du bestiller din træbordplade i egetræ med vores online beregner. Her kan du tilvælge overfladebehandling med 3 forskellige olier: natur olie, hvid olie og sort olie. Så slipper du nemlig selv for besværret, og får en bordplade i egetræ, der er klar til brug. Du kan vælge imellem 1 eller 2 oliebehandlinger, alt afhængigt af hvordan du ønsker udtrykket på din bordplade være. Bestiller du vores oliebehandling, er egetræsbordpladen behandlet på både oversiden og undersiden og på alle kanter og hjørner. Du kan se eksempler på oliebehandling af egetræ her.

Stavlimet egetræ med korte stave

Når man kigger på forskellige bordplader i egetræ, findes der 2 forskellige typer af stavlimet egetræsbordplader. Her snakker man ofte om korte og lange stave. Vores bordplader i egetræ hos MIFApladen er lavet i massivt limtræ med korte stave, som er limet sammen af korte stave i bredder på ca. 40mm og med stavlængder mellem 160mm og 400mm som er samlet med fingersamlinger. Det gør egetræsbordpladen holdbar og i en høj kvalitet. Vores stavlimet bordplader i egetræ kan du bestille i 27mm og 40mm tykkelse. Ønsker du mindre tykkelser, skal du selv slibe bordpladen ned. Hos MIFApladen fører vi ikke bordplader i egetræ med gennemgående stave.

Egetræsbordplade i 27mm og 40mm massiv eg

Når du køber en ny egetræsbordplade hos MIFApladen, får du en bordplade i allerhøjeste kvalitet. Vi har nemlig kun A/B kvaliteter, som er den højeste kvalitet, du kan købe indenfor vores type af træbordplader. Oversiden af egetræsbordpladen er i kvalitet A og undersiden er i kvalitet B. Alle vores træbordplader i egetræ er massive og kan købes i 27mm og 40mm tykkelse. Der er vores anbefaling, at du som minimum vælger disse tykkelser, når du skal bruge vores egetræsbordplader til f.eks. en ny køkkenbordplade eller til et nyt spisebord i egetræ. Skal du bruge bordpladen til et spisebord, har vi også et stort udvalg af bordben her

Har du spørgsmål til vores bordplader i egetræ, eller ønsker du information omkring vores egetræ, kan du enten kontakte os, eller læse mere om vores træsort eg her.