Køb massiv bordplade


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Ønsker du en massiv bordplade efter dine egne mål, kan du benytte vores online bordplader beregner - hvor du selv indtaster dine specialmål på en massiv bordplade. Vi har også massive bordplader i standardmål.

I beregneren har du mulighed for at tilvælge hjørner og kantprofiler og tilvælge overfladebehandling med olie hvis du ønsker dette på bordpladen. Her kan du også lave specielle indhak fas og tap hvis f.eks. den massive bordplade skal passe ind i en vindueskarm.

Vores massive bordplader er med skarpe pudesede kanter med mindre du tilvælger en anden kantprofil i beregneren.

Vi tilbyder at overfladebehandle med 3 forskellige typer af olie: naturolie, hvid olie og sort olie, og du kan tilvælge om du ønsker 1 eller 2 oliebehandlinger.

Bordplade efter mål beregner billede


Beregn prisen på en massiv bordplade:

 


Illustration af massiv bordplade:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på massiv bordplade:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Vælg imellem disse træsorter

Vi kan levere rigtigt store og små massive træbordplader efter mål, men vi har dog vores begrænsninger. Se vores forskellige pladestørrelser her - hvor du beregneren kan bestille efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller. Du kan bestille vores træbordplader efter mål i alle vores forskellige træsorter. Klik på billedet af den enkelte træsort, for at læse mere om vores træsorter.


Overfladebehandling med olie:

Du kan tilvælge overfladebehandling med olie i beregneren ved at trykke på "overfladebehandlinger".

Vi tilbyder at overfladebehandle med 6 forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitrgrå, dark coco og valnød - og du kan vælge om du ønsker 1 eller 2 behandlinger.

Vi overfladebehandler altid på alle kanter og hjørner samt på oversiden og undersiden.

Læs mere omkring overfladebehandling her.

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her


Tilbehør til massive bordplader

 

Hvorfor købe massive bordplader mål hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores massive bordplader er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtig og så vidt muligt indenfor 10 hverdage fra ordren er betalt med egen bil.
Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores massive bordplader til i egen produktion efter mål, så snart du har bestilt din massive bordplade. Det sikrer hurtig levering.

Dorthe Larsen - kundeservice MIFApladen

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Karina Sørensen - marketing MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen


Køb oliebehandling til massive bordplader

Du skal overfladebehandle dine massive bordplade inden du tager den massive bordplade i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter

98
 

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 


Populære bordben til massive bordplader

Hvorfor ikke købe nye bordben til din massive bordplade? Vi har et stort udvalg af bordben i forskellige materialer og størrelser. Se hele udvalget af bordben her.

2


Få inspiration til vores træprodukter


Køkkenbordplade med indhak i eg hvor bordpladen går helt ud til vinduet.

Bordplader i 27mm bøg til et køkken med udskæring og bordpladesamlinger.

Bordpladen er fremstillet på specialmål i 40mm ask lys.

Bordplade i 40mm eg med underlimet vask og udskæring til kogeplade.

 

Barbord i massivt træ - kan leveres i mange træsorterBarbord med "reoler" som ben - praktisk opbevaring
Køkken i eg med smarte detaljerKøkken i eg med smart ø i forgrunden. Skuffer på den ene side og hylder på den anden side

 

Bænk i fyr behandlet med sort olie - kan leveres i mange træsorterBænk (med FRAMES) i fyr - behandlet med Junckers Rustikolie, sort
Køkken i massiv eggetræKøkken i massiv egetræ. Smart detalje i en lille lejlighed - klik her og se hvad det er
Entreopstilling i ask lys - praktisk med opbevaring og bøjlestangEntremøbel (lavet med vores reolsystem i træ) i ask lys - praktisk med opbevaring og bøjlestang
Udsnit af køkken i massivt egetræUdsnit af køkken i eg - er specialfremstillet til kunde

  

Køkken i massiv eg - specialfremstilles efter kundens ønskerKøkken i massivt egetræ - specialfremstillet til kunde

Smarte røde bukke i fyrretræSmarte bordbukke i fyr - her er de malet røde som blikfang

Elegant spisebord i massiv askElegant spisebord i ask lys - kan leveres i mange træsorter
Praktisk mobil ø i egetræMobil ø i egetræ (lavet med vores reolsystem i træ) - med god opbevaringsplads

  

Udsnit af sofabord lavet af HOME-BOXE i eg.Udsnit af sofabord - lavet med vores reolsystem i træ i eg på hjul
HOME-BOX brugt som bordben ved arbejdsbord = praktisk opbevaringReol brugt som bordben ved arbejdsbord = praktisk opbevaring

Udsnit af reol / rumdeler lavet af HOME-BOXE i forskellige træsorter og behandlingerUdsnit af reol / rumdeler lavet med vores reolsystem i træ - forskellige træsorter og behandlinger
Spisebord med firkantede træbordbenSpisebord i fyr med smarte firkantede træbordben - kan leveres i mange træsorter

 

Lille praktisk sofabordBellevuebænk brugt som lille praktisk sofabord i et sommerhus

Robust sofabord i massiv egRobust sofabord i massivt egetræ - kan fåes i andre træsorter

Indretning af børneværelse med HOME-BOXEIndretning af børneværelse med vores reolsystem i træ
Køkken i massivt egetræ - specialfremstillet til kundeKøkken i massiv eg - alle køkkener specialfremstilles ud fra kundens ønsker


Køb bordplader i disse træsorter


Hvad er en massiv bordplade? 


Massive bordplader er helt klart det mest populære, når man vælger at skulle have en bordplade i træ. For det første er bordpladen et helt naturligt materiale, og for det andet får du et natuligt spil i din bordplade, du ikke får i andre typer af bordplader. Bordpladerne i massiv træ er aldrig helt ens, og har sit helt eget farvespil og nuancer, som giver helt andre nuancer i de rum, hvor du skal benytte din massive bordplade. En massiv bordplade fra MIFApladen er en bordplade i helt ren træ, et naturprodukt og et levende materiale lavet af opskåret træ, som limes sammen. Ligesom alt andet træ, så vil man opleve en bordplade i massiv træ, ændrer sig med tiden i forhold til de omgivelser som bordpladen står placeret i. Bordpladerne påvirkes f.eks. af lyset, tempetraturen og luftfugtigheden i rummet. Det betyder også, at du skal sørge for, at løbende behandle bordpladen med f.eks. en olie, der er bereget til formålet. Formålet med dette, er at "mætte" bordpladen, så bordpladen får en vand- og smudsafvisende overflade. At en bordplade er massiv betyder, at det er træ hele vejen igennem bordpladen. Vores massive bordplader er forarbejdet i egen produktion, som sikrer en høj kvalitet. Bordpladerne i vores træsorter er lavet i korte stave og er produceret af ca 40mm bredde stave med længder fra 160mm til 400mm.

Man kan få 2 typer af massive bordplader, enten med kortstav som er små stave i ca. 40mm bredde og med længder fra 160mm til 400mm. Disse stave er limet sammen og giver den færdige bordplade. Man kan også få en massiv bordplade med gennemgående stave, som betyder at stavende går fra den ene ende i bordpladen til den anden ende. Forskellen er prisen på bordpladen, for kortstav er væsentlige billigere en langstaven. Hos MIFApladen fører vi kun massive bordplader i kortstav i de hårde træsorter. Vores bordplader i fyr tilbydes kun i langstav.

Massive bordplader i høj kvalitet i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse

Alle vores massive bordplader hos MIFApladen er altid massive bordplader i træ i høj kvalitet. Vi tilbyder massive bordplader i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse, når du skal anvende vores produkter til en bordplade. Disse tykkelser er som minumim, det vi anbefaler, da tyndere bordplader blive for tynde. Ligeledes anbefaler vi altid, at du minimum har 50mm fra bagkant og forkant til din kogeplade eller vask, da bordpladen ellers ikke er stabil nok. I enden skal der være minimum 300mm ind til vask / kogeplade. Bordpladerne er lavet i korte stave på alle vores træsorter med undtagelse i vores fyrretræ. Vi anvender stavbredder på ca. 40mm og stavlænger imellem 160mm og 140mm. I fyrretræ er stavbredderne ca. 45mm og gennemgående. Det giver en massiv bordplade i høj kvalitet, et flot look og en krafig bordplade der kan holde til at blive brugt hele dagen.

Når du bestiller en massiv bordplade, og skal bruge den som bordplade til køkkenet, spisebordet eller f.eks. sofabordet, så anbefaler vi altid, at du vælger enten en bordplade i 27mm eller 40mm, da disse tykkelser er at foretrække i forhold til f.eks. en 18mm massiv bordplade, da de ikke kræver den samme understøttelse for at blive stabile som bordplade. Vores massive bordplader i de hårde træsorter er alle lavet i kortstav, hvor stavene har længer fra 160mm og op til 400mm. Vores massive bordplader i fyr er med gennemgående stave.

Vedligeholdelse af massive bordplader

En massiv bordplade kræver vedligeholdelse, og ovenstående massive bordplader er ikke behandlet, når vi afsender bordpladerne. Vi anbefaler, at du behandler din massive bordplade, inden du tager den i brug, og gerne med en olie i god kvalitet. Vi anbefaler også, at du hvert år giver bordpladen olie 3-4 gange (alt efter behov). Så får du nemlig en massiv bordplade, der er modstandygtig overfor f.eks. snavs m.m.. Ønsker du ikke selv at behandle din massive bordplade inden brug, kan vi hos MIFApladen også tilbyde at overfladebehandle vores massive bordplader med olie. Det kan tilvælges når du bestiller igennem beregneren på denne side.

pin