Køkkenbordplader i træ


Bordplader i træ står godt til stort set alle slags køkkenelementer, og med vores brede udvalg af træsorter og muligheder for træpleje, kan du helt sikkert finde den rigtige løsning.

Herunder finder du køkkenbordplader i forskellige længder, bredder og tykkelser. Brug søgefunktionen i den grå boks til hurtigt at finde din ønskede træsort eller størrelse frem.

Finder du ikke den plade, du skal bruge, kan du finde flere standardplader her. Ønsker du derimod yderligere tilpasning af din plade, kan du beregne priser på specialtilpassede plader her.

Nederst på siden kan du læse mere om valget af ny køkkenbordplade.
 

 

Køkkenbordplader i træ

Er du i gang med projekt ”nyt køkken”, eller trænger køkkenet bare til en lille opdatering, så er du landet det helt rette sted. Hos MIFApladen finder du køkkenbordplader i træ, som vil stå godt til stort set alle slags køkkenelementer. Valg af bordplade er en af de helt store beslutninger du skal træffe om dit nye køkken, og det er vigtigt både at tage stilling til rengøring og vedligeholdelse, men også, hvor modstandsdygtig bordpladen er over for slid. En træbordplade er måske ikke det mest oplagte valg, hvis du går efter noget yderst praktisk, men med den rette pleje, behøver det slet ikke være noget problem. En køkkenbordplade i træ udstråler noget eksklusivt. Det giver noget varme til rummet, og eftersom køkkenlågerne typisk er i neutrale farver som sort og hvid, så bidrager en træbordplade til en kontrast af noget nordisk og naturligt. Herudover har undersøgelser bl.a. vist, at køkkenbordplader i træ er de mest hygiejniske overflader at lave mad på. Det kan du læse mere om her. Der er altså rigtig mange ting at tage stilling til, når man er i gang med at indrette nyt køkken, og det kan være svært at vælge imellem de mange muligheder. Vores råd er, at du skal gå med din mavefornemmelse og det, der føles mest rigtigt for dig. Praktisk eller ej, så skal du se på og arbejde i dit køkken i mange år fremover, og det er derfor i høj grad også vigtigt, at du kan lide, hvad du ser.

 

Vælg den rigtige træbordplade

Hos MIFApladen har vi et kæmpe stort udvalg af flotte køkkenbordplader i træ. Vi har alle slags træsorter lige fra eg, bøg, ask og mahogni, til valnød, fyr og kirsebærtræ. Det første du skal gøre er at beslutte dig for, om du vil have en mørk eller lys træsort til dit køkken. Herefter skal du vælge mere specifikt, hvilken type træ du kan lide. En egetræsbordplade er ofte meget populær, da egetræ er en smukt og meget holdbar træsort. På siden her finder du køkkenbordplader i forskellige længder, bredder og tykkelser, men vi specialtilpasser også din vare præcis efter dine behov. Se bl.a. muligheder og beregn priser på dette her.

For at sikre den pæneste overgang fra bordplade til væg eller køkkenelementer, kan du købe skurelister i vores mest populære træsorter. Med skurelisterne skjuler du eventuelle revner mellem bordplade og væg og forhindrer, at madrester eller væske falder derned.

 

Køb hos MIFApladen.dk

Hos MIFApladen skræddersyr vi din nye bordplade præcis efter de mål, der passer til dit nye køkken. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, både i forhold til valg af bordplade, levering, montering og ikke mindst fremtidig behandling og pleje af din nye træbordplade. Så skynd dig i gang med at vælge, hvordan din nye bordplade skal se ud – vi glæder os til at hjælpe dig!