Vinduesplader i standardmål


Her finder du alle vores vinduesplader i standardmål. Vinduespladerne er nogle bestemte mål, som vi har skåret ud i forskellige bredder, længder og tykkelser. Herefter har vi givet vinduespladerne de helte klassiske skarpe kanter. Vinduespladerne er perfekte, hvis du ønsker en vinduesplade, som du selv kan forme med kanter, hjørner og m.m. Alle vores vinduesplader i standardmål er ubehandlede men med en pudset overflade. 

Du kan sortere på alle vores vinduesplader i standardmål i menuen, hvor vi har standard tykkelser i 18mm og 27mm. Her finder du også længder på helt op til 4545mm og i bredder fra 150mm til 400mm. 

Skal du bruge vinduesplader på specialmål, kan du længere nede på siden, se hvordan du bestiller vores vinduesplader på specialmål.


 

Vinduesplade træ beregner billede

Køb vinduesplader i træ efter mål


Passer målene på vores vinduesplader på denne side i vores standardmål? Så kan du indtaste din egne mål i vores online beregner, og selv beregne prisen på dine vinduesplader.

Ønsker du, at vi overfladebehandler dine vinduesplader, kan du bestille oliebehandling med vores online beregner her. Vi tilbyder at oliebehandle vinduesplader med 5 forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olie.

Du kan også vælge imellem forskellige kantprofiler, hjørner, eller om du ønsker med tap i bagkanten, så vinduespladen kan skubbes ind under vindues. 

Klik på billedet eller på denne grønne knap nedenunder, og beregn selv prisen på dine vinduesplader.

Knap vinduesplader efter mål


Køb vinduesplader i disse træsorter


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

Tilbehør til vinduesplader i standardmål


Overfladebehandling af vinduesplader i træ

Når du køber vinduesplader i træ hos MIFApladen, leveres vores vinduesplader ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine vinduesplader i træ. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet på dine nye vinduesplader i træ.


Vinduesplader i standardmål med hurtig levering

Vi producerer alle vores vinduesplader fra egen fabrik udfra træplader, som vi importerer. Vinduespladerne i standardmål er vinduesplader, som vi allerede har skåret op i nogle bestemte mål og længder. Dermed kan vi hurtigt levere dine vinduesplader direkte på din addresse. Alle vores vinduesplader er i en A/B kvalitet, hvor oversiden er i kvalitet A og undersiden er i kvalitet B. Du får dermed en vinduesplade i høj kvalitet, når du køber online hos MIFApladen.

Vinduesplader i forskellige træsorter

Når man er på udkig efter nye vinduesplader, er der rigtigt mange muligheder at vælge imellem. Hos MIFApladen her vi vinduesplader med korte og lange stave. Dog er det kun fyrretræ, hvor du kan bestille vinduesplader med lange stave. Alle vores andre træsorter er med korte stave. Vores kortstav er lavet i limtræ, hvor det er korte stave, der er limet samme med ca. 40mm brede stave og på stavlængder imellem 160mm og 400mm. Fordelen ved korstav er, at du får en yderst massiv vinduesplade i træ i høj kvalitet.

pin