Vinduesplader i standardmål


Her finder du alle vores vinduesplader i standardmål. Dette er nogle bestemte mål, som vi har skåret ud i forskellige bredder, længder og tykkelser. Herefter har vi givet vinduespladerne en helt klassisk skarp kant. Vinduespladerne er perfekte, hvis du ønsker en vinduesplade, som du selv kan forme med kanter, hjørner og m.m. Du kan sortere på alle vores vinduesplader i standardmål i menuen, hvor vi har standard tykkelser i 18mm og 27mm. Her finder du også slængder på helt op til 4545mm bredder fra 150mm til 400mm. Alle vores vinduesplader i standardmål er ubehandlede men med en pudset overflade. Ønsker du, at vi overfladebehandler dine vinduesplader, skal du bestille igennem vores online beregner her. Her kan du også bestille vores vinduesplader på specialmål.


 

Vinduesplader i specialmålKlik på billedet og beregn selv prisen på din vinduesplade i træ og tilvælg kantprofiler, tap og meget mere.

 


Overfladebehandling af vinduesplader

Når du køber vinduesplader hos MIFApladen, leveres vores vinduesplader ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine vinduesplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. 


Du kan oliebehandle, sæbebehandle eller lakere dine vinduesplader - alt efter hvilket udseende og effekt du synes bedst om.


Tilbehør til vinduesplader


Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.
Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. Venligt og serviceminded personale!”


5 stjerner anmeldelse
Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"Så nemt!"


"Bestilte vinduesplader på en nem og let tilgængelig hjemmeside. Levering til tiden og kvaliteten i orden. Tak.
"

5 stjerner anmeldelse

Benny Hofmann - anmeldelse fra Facebook

"Rigtig god leverance"


"Rigtig god leverance. Jeg bestilte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser til at lave en halvsvingstrappe - prima kvalitet til en god pris."

5 stjerner anmeldelse

Mogens Jæger - anmeldelse fra Google

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver Lanz - anmeldelse fra Trustpilot


Vinduesplader i andre træsorter


Vinduesplader med hurtig levering


Vi producerer alle vores vinduesplader fra egen fabrik udfra træplader, som vi importerer. Vinduespladerne i standardmål er vinduesplader, som vi allerede har skåret op i nogle bestemte mål og længder. Dermed kan vi hurtigt levere dine vinduesplader direkte på din addresse. Alle vores vinduesplader er i en A/B kvalitet, hvor oversiden er i kvalitet A og undersiden er i kvalitet B. Du får dermed en vinduesplade i høj kvalitet, når du køber online hos MIFApladen.

Korte og lange stave

Når man er på udkig efter nye vinduesplader, er der rigtigt mange muligheder at vælge imellem. Hos MIFApladen her vi vinduesplader med korte og lange stave. Dog er det kun fyrretræ, hvor du kan bestille vinduesplader med lange stave. Alle vores andre træsorter er med korte stave. Vores kortstav er lavet i limtræ, hvor det er korte stave, der er limet samme med ca. 40mm brede stave og på stavlængder imellem 160mm og 400mm. Fordelen ved korstav er, at du får en yderst massiv vinduesplade i træ i høj kvalitet.