Vinduesplader i birk


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Her kan du bestille vores vinduesplader i birk på mål ved at bruge vores online beregner her på siden.

Vinduespladerne i birk kan du bestille i 18mm, 27mm og 40mm tykkelser. Vi har også mange vinduesplader i birk på standardmål.
Alle vinduespladerne i brik leveres med skarpe kanter, med mindre du vælger en anden kantprofil i beregneren.

Indtast dine mål i beregneren og beregn selv prisen og design selv dine vinduesplader i birk med forskellige kantprofiler, hjørneafrundinger og meget mere. 

Løbende kan du se hvordan din vinduesplade i birk kommer til at se ud i et prewiev.

Du kan også tilvælge overfladebehandling med olie, hvor vi tilbyder at oliebehandle med 5 forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco.

Start beregneren ved at indtaste dine mål i beregneren nedenunder og beregn og design dine vinduesplader i birk.

Vinduesplade birk beregner billede


Beregn prisen på vinduesplader i birk:Illustration af vinduesplade i birk:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på vinduesplade i birk:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 Vinduesplader birk - overfladebehandling

Når du køber dine vinduesplader i birk hos MIFApladen, leveres vores vinduesplader ubehandlede. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine vinduesplader. Her kan du se vinduesplader i birk behandlet med forskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på den enkelte vinduesplade.

Vinduesplader birk - ubehandletVinduesplade birk ubehandlet
 
Vinduesplader birk - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturVinduesplade birk behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Vinduesplader birk - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidVinduesplade birk behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
 
Vinduesplader birk - behandlet med Junckers rustikolie, sortVinduesplade birk behandlet med Junckers rustikolie, sort
 


Pladestørrelser på vinduesplader i birk

Vi kan levere både store og små massive vinduesplader i birk, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på vores vinduesplader i birk i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille vinduesplader  efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm Ring Ring
27mm Ring Ring
40mm 4545mm 1015mm


Information omkring træsorten birk:

MIFApladens birk har farver der varierer mellem hvidgul og hvidlig brun med en nærmest silkeagtig overflade.

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 2,7 (knap så hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om træsorten birk


Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her


Tilbehør til vinduesplader i birk 

77


 

Hvorfor købe vinduesplader i birk hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores vinduesplader i birk er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt dine vinduesplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv dine vinduesplader i birk til i egen produktion, så snart du har bestilt dine vinduesplader. Det sikrer dig hurtig levering.

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Få inspiration til dine vinduesplader


vinduesplade inspiration billede i egMassiv vinduesplade i egetræ som her er brugt i en vindueskarm som bundstykke.

Vinduesbundstykke i 27mm massiv egetræ. På forkanten er der monteret en sargkant.

Vinduesbundstykke fremstillet i massiv eg som passer med køkkenbordpladen.

Vinduesplade direkte i bordpladenEkstra dybde på en bordplade i ask lys der går helt ud i vinduet. En alternativ løsning som vinduesplade.


Populære vinduesplader i birk i standardmål

Vi har mange forskellige vinduesplader i birk. Disse vinduesplader i vores træsort birk er populære hos MIFApladen. Men du kan bestille mange flere vinduesplader i birk med pæne skarpe kanter og pudsede overflader i standardmål her.

108


Vinduesplader i andre træsorter


Indret boligen med vinduesplader i birk

Birketræ giver et meget lyst og let udtryk, hvis du vælger at indrette dine vindueskarme med vores vinduesplader i birketræ. Du får også naturen ind i hjemmet, når du vælger at bruge træ som et alternativ til dine vindueskarme. Træ er nemlig super moderne og trendy i indretningen, og giver dig samtidigt en grøn bolig, da birketræ er et 100% natuligt materiale, får du også en beroligende stemning i indretningen. Alle vores træplader i birk har vi importeret, hvor vi efterfølgende skærer træpladerne til efter standardmål eller efter bestemte ønsker. Du kan også give dine vinduesplader et helt andet udtryk, med vores online beregner hvor det er dig selv, som er designeren, og hvor du selv bestemmer kanter, hjøner, tap, fas og meget mere på din vinduesplade. Så får du altså en vinduesplade, hvor du kan skabe dit helt eget udtryk efter dit eget ønske.

Du kan efterfølgende også oliebehandle din vinduesplade, eller du kan tilvælge dette i beregneren. Vi tilbyder at behandle vores vinduesplader i birketræ med 3 forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olie. Indret selv boligen med vores vinduesplader i birk og oplev forskellen.

Her på siden finder du alle vores vinduesplader i træsorten birk, som vi har lavet i nogle bestemte mål og derefter har vi givet vinduespladerne en helt klassisk og skarp kant og en pæn pudset overflade. Vinduespladerne er lavet i massivt birketræ i ca. 40mm brede stave og med stavlængder imellem 160mm og 400mm hvor stavende er limet sammen i korte stave.

Når man køber vinduesplader i birk, skal man være opmærksom på, at birketræ er et helt naturligt materiale, så der kan være variationer i vinduespladens farver i denne træsort. Du kan på denne side læse mere om vores birketræ, hvor du kan få en fornemmelse for farverne og årerne i træet. Vinduesplader i birk er en knap så hård træsort og udseendet på vinduespladerne i birk har en nærmest silkeagtig overflade og er meget lys.

pin