Træplader i standardmål


Vores træplader i standardmål skærer vi ud i nogle bestemte længder og bredder og giver dem en helt klassisk skarp kant. De er velegnede til køkkenbordplader, bordplader, hylder og meget, meget mere.

Ønsker du derimod andre mål, afrundede kanter eller udskårne hjørner, kan du i stedet købe en tilpasset plade på vores side med træplader efter mål.

Du kan vælge mellem de forskellige træsorter, længder, bredder og tykkelser i den grå menu.

Nederst på siden kan du læse mere om træplader - og hvad du kan bruge dem til. Du kan også læse lidt om pleje og vedligehold af træplader.

 

Træplader i standardmål

Træmøbler er efterhånden blevet en klassiker i de fleste hjem og med god grund. Træmøbler skaber nemlig hygge i hjemmet, og så er træ med til at give en eksklusiv stemning. Derudover er træmøbler af god kvalitet, og du får derfor et produkt, der ikke ser slidt ud selv efter mange år.

Hos MIFApladen elsker vi træ og derfor også træmøbler. Vores træplader i standardmål er skåret i bestemte længder og bredder, og de er velegnede som både køkkenbordplader, hylder, spisebordsplader og meget, meget mere. Lige meget hvad du skal bruge din massive træplade til, så leverer vi den rigtige løsning til dig. Vores sortiment indeholder nemlig ikke nogen produkter, der er færdige fra fabrikken, og som ligger klar til at blive pakket.

Hos MIFApladen er du selv med til at skabe det færdige produkt, og du får derfor altid en træplade, der passer til dit hjem. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med vores udvalg af træplader hos MIFApladen, så tag et nærmere kig her på siden og lad dig inspirere af vores mange eksklusive produkter.


Find den træsort der passer bedst til dit hjem

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af vores træplader, og du kan naturligvis vælge mellem de forskellige træsorter, længder, bredder og tykkelser. Vi tilbyder blandt andet alt lige fra mahogniplader og valnøddeplader til plader i fyr og eg. Med vores brede sortiment af træplader kan du nemt finde den træsort, der vil passe bedst til dit hjem.

Hvis du skal bruge en helt klassisk træplade uden afrundinger, skæve mål eller andre tilpasninger, kan du her på siden finde træplader i standardmål. Med MIFApladens træplader får du naturen med ind i hjemmet. Træ i boligen er med til at skabe et godt og naturligt indeklima, og så har træplader samtidig en struktur, der vil imponere de fleste. 

Med MIFApladen behøver du ikke bekymre dig om, at massivt træ skal oliebehandles for at holde farven og holdbarheden. Vi tilbyder nemlig oliebehandling af træplader der er købt hos os, og på den måde står du med et produkt, som ikke behøver behandling det første stykke tid. Til vores oliebehandling tilbyder vi tre forskellige olier: Natur, hvid og sort – så der er altså rig mulighed for, at du selv kan være med til at påvirke det endelige look på dit træmøbel. Skal træpladen oliebehandles inden vi sender den til dig skal den bestilles på siden Træplader efter mål, hvor du kan tilvælge overfladebehandling og kantprofiler.


Lad MIFApladen hjælpe dig med af finde træplader i standardmål

Med træplader fra os har du mange muligheder for at skabe et unikt design af gode materialer. Skal du eksempelvis bygge et bord, er vores kvalitetstræplader særligt velegnede. Mangler du bordben til din træplade, har vi også et stort udvalg af bordben. Bordben er en essentiel del af dit bord, og derfor er det vigtigt at vælge ben, der får dit bord til at stå solidt.

Hos MIFApladen står vi altid klar til at hjælpe dig, og hvis du har spørgsmål til vores udvalg af træplader i standardmål, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Hvis du vil have inspiration til, hvad der hitter lige nu inden for træmøbler og produkter lavet af vores træplader, så kan du med fordel tage et kig på vores inspirationssider. MIFApladen gør dit træprojekt nemmere for dig, og vi kan levere alle dine varer hjem til dig. Bestil dine træplader i standardmål i dag, og få dine varer leveret hurtigst muligt.