Træplader i standardmål


Vores træplader i standardmål skærer vi ud i nogle bestemte længder og bredder og giver dem en helt klassisk skarp kant. De er velegnede til køkkenbordplader, bordplader, hylder og meget, meget mere.

Ønsker du derimod andre mål, afrundede kanter eller udskårne hjørner, kan du i stedet købe en tilpasset plade på vores side med træplader efter mål.

Du kan vælge mellem de forskellige træsorter, længder, bredder og tykkelser i den grå menu.

Nederst på siden kan du læse mere om træplader - og hvad du kan bruge dem til. Du kan også læse lidt om pleje og vedligehold af træplader.

 

Træplader

Hvis du skal bruge en helt klassisk træplade uden afrundinger, skæve mål eller andre tilpasninger, kan du her på siden finde plader på faste mål.

Vores træplader i standardmål er særdeles velegnede til køkkenbordplader, bordplader, hylder og meget, meget mere. Skal du selv bygge et bord er disse træplader også velegnede - mangler du også bordben, så tag lige et kig på vores store udvalg af bordben.

Træpladerne i standardmål er gode, hvis det ikke er en plade på et ”skævt” mål du skal bruge, men kan få dit projekt til at gå op med plader i standardmål. Skal du derimod bruge træplader på et helt præcist og ”skævt” mål, så er det også muligt, så skal du blot over på siden træplader efter mål.

Vores store udvalg af træsorter dækker over: Ask lys, Birk, Bøg, Eg, Fyr, KirsebærMahogni og Valnød.

 

Pleje og vedligehold af træplader

Med MIFApladens træplader får du naturen med ind i hjemmet. Træ i boligen er med til at skabe et godt og naturligt indeklima. Træplader har en flot struktur, og en super flot glød – det fremhæves med valget af overfladebehandling.

Træsorterne ændrer sig meget alt efter hvilken overfladebehandling du giver dem. En hovedregel indenfor overfladebehandling er at en hvid olie gør træet mere lyst at se på, og en natur olie gør det mørkere og mere gyldent at se på. Vi har samlet en oversigt over de forskellige træsorter behandlet med forskellige olier her.