Gør-det-selv-plader


Vores "gør-det-selv-plader" er den mest “rå” løsning. Her kommer træpladerne med nogle faste mål, som gør-det-selv-manden kan arbejde ud fra.

Hvis du har brug for en træplade på bestemte mål eller en plade med tilpassede kanter og udskårne hjørner, kan du til gengæld beregne prisen på træplader efter mål og købe dem her.

Da "gør-det-selv-pladerne" er på rå mål, har pladerne heller ikke en pæn, fræset kant ligesom vores andre plader. Vores plader i fyrretræ vil derudover have “takkede” ender, da de ikke er savet til i enderne efter limning. Alle pladerne er dog pudset pæne på overfladen og forsvarligt pakket ind ved forsendelse.

Bemærk, at pladerne godt kan afvige en smule +/- fra de angivne mål.

Du kan vælge mellem de forskellige træsorter, længder, bredder og tykkelser i den grå menu.

 

 

Billige træplader du kan forme som du vil

Med vores "gør-det-selv-plader" har handymanden en billig træplade, som han/hun selv kan tilpasse og sætte sit personlige præg på. Pladerne er pudset, men har ikke en pæn fræset kant, så derfor er de særdeles velegnede hvis du selv skal arbejde videre med pladerne – det er rigtig fornuftige træplader til billige penge. Er du ikke klar til selv at forarbejde træpladerne, så husk at du altid kan bestille træplader på mål hos os.

 

Anvendelsesmuligheder med gør-det-selv-plader

MIFApladens gør-det-selv-plader er velegnede til mange forskellige formål som fx hylder, vinduesbundstykker, bordplader, køkkener – og reoler, hvis du selv skal i gang med at designe og save. Vores gør-det-selv-plader findes i alle vores træsorter: Ask lys, birk, bøg, eg, fyr, kirsebær, mahogni og valnød – og findes i tykkelserne 18mm, 27mm og 40mm.

Skal du bruge gør-det-selv-pladen til spisebord eller skrivebord skal du huske nogle stabile bordben – der finder du et stort udvalg hos os – se udvalget af bordben her.

Vi anbefaler altid at man behandler sine træplader inden man tager dem i brug – olie er med til at mætte træet og gøre det modstandsdygtig overfor snavs – se vores store udvalg indenfor træbehandling. Se også vores side med eksempler på overfladebehandling af vores forskellige træsorter.