Træplader til reoler


Her finder du alle vores træplader til reoler, som du kan bestille i et hav af forskellige bredder og længder og i tykkelsen 18mm, 27mm og 40mm. Træpladerne er perfekte til, hvis du selv ønsker at lave din egen reol, og leveres med skarpe kanter og en pæn og pudset overflade.

Skal du bruge andre mål end du kan finde her på siden? Så kan du bestille vores træplader efter mål her - hvor det er muligt selv at indtaste dine egne mål samt tilvælge kantprofiler og hjørnerundinger. 


 

Træplader efter mål beregner billede

Køb træplader til reoler efter mål


Hos MIFApladen kan du bestille din træplade efter dine egne mål. Med vores online træplade-beregner har du selv mulighed for at indtaste dine mål, tilvælge kantprofiler samt afrundinger på kanter og hjørner. Skal du lave indhak eller tap kan du også indtaste dine mål på dette.

Vi tilbyder at overfladebehandle vores træplader med olie. Her kan der i beregneren vælges imellem 3 forskellige slags oliebehandlinger: Naturolie, hvid olie og sort olie. 

Knap træplader efter mål


Køb træplader i disse træsorter

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 

 

Mathias Bjerg - kundeservice MIFApladen
Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen
Karina Sørensen - MIFApladen
Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

"Rigtig god pris"


”Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. Venligt og serviceminded personale da jeg ringede og spurgte til, hvornår på dagen jeg kunne forvente levering. Helt perfekt handel!”


5 stjerner anmeldelse
Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig god leverance"


"Rigtig god leverance. Jeg bestilte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser til at lave en halvsvingstrappe - prima kvalitet til en god pris."

5 stjerner anmeldelse

Mogens Jæger - anmeldelse fra Google

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver Lanz - anmeldelse fra Trustpilot


Tilbehør til træplader til reoler


Overfladebehandling af træplader

Når du køber træplader hos MIFApladen, leveres træpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine træplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træpladerne.


Ubehandlet og overfladebehanding af træplader til reoler

Når du modtager din træpladefra MIFApladen, så leveres pladen ubehandlet. Skal du f.eks. bruge pladen til et reoler, køkkenbord, skrivebord eller lignende, så skal du altid overfladebehandle pladen på både forsiden og bagsiden, for at gøre pladen modstandsdygtigt overfor vand, snavs m.m. Du kan selv bestemmer hvilken overfladebehandling du ønsker, men hos MIFApladen tilbyder vi at overfladebehandle med olie, inden vi afsender træpladen til sig. Vi tilbyder overfladebehandling med 3 forskellige typer af olier: naturolie, sort olie og hvid olie.

Altid til rigtige fornuftige priser

Hos MIFApladen skærer vi selv træpladerne til i egen produktion og på egne maskine ud fra råplader, som vi selv importerer. Det afspejler sig også i prisen på vores træplader til reoler, som kan købes til rigtig fornuftige priser. Ligesom vores priser er yderst fornuftige, så får du også træplader i en høj A/B kvalitet, som er den højeste kvalitet indenfor vores træplader.

Skal du igang med et gør-det-selv projekt til reolen, så er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores træplader, som sagtens kan benyttes til reoler og meget mere. Du er også velkommen til at sende os en tegning af dit projekt for at tage os med på råd.

pin