Træplader birk


Hos MIFApladen finder du et stort udvalg af de skønneste birketræsplader i et kæmpe sortiment af forskellige bredder og længder. Alle vores træplader i birk er skåret til i standardmål og er med skarpe kanter og pæne pudsede overflader. Vi har rigtig fornuftige priser i vores flotte birketræ med levering hver uge i hele Danmark. Ønsker du at bestille træplader i birketræ på specialmål, skal du bruge vores online beregner på siden træplader efter mål. Her kan du selv lave dine træplader på dine egne specialmål, samt tilfælge kantprofiler, afrundinger og overfladebehandlinger.


 

Træplader i birketræ efter målKlik på billedet og beregn prisen på træplader i birk efter specialmål.


Træplader i andre træsorter

Træplader i asketræAsk lys

Se mere knap asketræsplader

Træplader i bøgetræBøg

Se mere knap bøgetræsplader

Træplader i egetræEg

Se mere knap egetræsplader

Træplader i fyrretræFyr

Se mere knap fyrretræsplader

Træplader i kirsebærKirsebær

Se mere knap kirsebærtræsplader

Træplader i mahognitræMahogni

Se mere knap mahognitræsplader

Træplader i valnøddetræValnød

Se mere knap valnøddetræsplader

 Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Træplader i birk til alle former for møbler


Er du på udkig efter en ny birketræsplade, men er lidt i tvivl om, hvilken træsort du skal vælge, så er birk et godt bud til dig, som kan lide lyst træ. Her får du et træ, som er meget ensartet i overfladen, uden alt for tydelige årer eller aftegninger, og du får samtidig en træsort, som er en smule blød. Eftersom træ er et naturligt materiale, kan nuancen i farven variere lidt, men det ligger som regel fra lyst gulligt til svagt rødligt/brunligt, eller en smule gråligt. Vær dog opmærksom på, at birk bliver mere gylden, hvis den behandles med en naturolie og mere lys hvis den behandles med en hvid olie. Birk er en træsort, der går godt til alle former for møbler. Som bordplade i et køkken, spisebord, kommode, spisebordsstol osv., og det er desuden en god type træ at indrette med, hvis du har et gulv, der er af mørkere træ. Så vil birk give en god kontrast i rummet. Birketræ er altså en fantastisk træsort.

Få det præsis som du ønsker det

Hos MIFApladen skræddersyr vi din birketræsplade efter dine behov, og vi leverer dine varer direkte til din dør. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, både i forhold til valg af træplade, levering, montering og ikke mindst fremtidig behandling og pleje af din nye træbordplade. Så skynd dig i gang med at vælge, hvordan din nye træplade skal se ud, samt hvilken størrelse, der passer dig. Har du spørgsmål til bestilling, levering eller noget helt tredje, så kan du læse mere her, eller kontakte vores kundeservice.