Køb dine træplader i birk her


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Ønsker du at bestille træplader i birk på mål, skal du bruge vores online beregner her på siden, hvor du selv kan designe og beregne dine træplader i birk på dine helt præsise mål ned til den mindste mm. 

Løbende kan du følge med i, hvordan din træplade kommer til at se ud i et prewiev. Vi har også træplader i birk i standardmål.

Træpladerne i birk leveres med skarpe kanter, med mindre du tilvælger en anden kantprofil.

Vores træplader i birk kan overfladebehandles med 3 forskellige typer af olie: naturolie, hvid olie og sort olie, og du kan i beregneren vælge, om du ønsker 1 eller 2 behandlinger.

Skal træpladerne f.eks. bruges til spisebord, eller som køkkenbordplade, skal du altid overfladebehandle træpladen på oversiden og undersiden.

Træplade birk beregner billede


Beregn prisen på træplader i birk her:Illustration af træplade i birk:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på træplade birk:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Oliebehandling af birketræsplader

Når vi leverer din træplade i birk, leveres vores birketræsplader ubehandlet. Men du har selv mulighed for at bestemme hvordan du evt. ønsker at din træplade skal se ud. Nedenunder kan du se forskellige overfladebehandlinger af træpladerne i birk, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på birketræet. Alle oliebehandlingerne kan tilvælges i beregneren.

Træplade birk - ubehandletTræplade birk ubebehandlet
 
Træplade birk - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturTræplade birk behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Træplade birk - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidTræplade birk behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
 
Træplade birk - oliebehandlet med Junckers rustikolie, sortTræplade birk behandlet med Junckers rustikolie, sort


Pladestørrelser på træplader i birk

Vi kan levere rigtigt store og små træplader i træsorten birk, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du vores størrelser på vores træplader i birk i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille på alle de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
27mm Ring Ring
40mm Ring Ring


Information omkring træsorten birk:

MIFApladens birk har farver der varierer mellem hvidgul og hvidlig brun med en nærmest silkeagtig overflade.

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 2,7 (knap så hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om træsorten birk

 
Træplader efter mål grøn CTA knap

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her


Tilbehør til træplader i birk

 

Hvorfor købe træplader i birk hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores birketræsplader er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet A.

Hurtig levering
Vi leverer hurtig alle træplader i birk og så vidt muligt indenfor 10 hverdage fra ordren er betalt med egen bil.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv din træplader i birk til i egen produktion, så snart du har bestilt din træplade. Det sikrer hurtig levering på alle vores træplader.

Anbefalet træplejeprodukter til træplader

98


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Populære bordben til træplader på mål

Hvorfor ikke købe nye bordben til din træplade efter mål? Vi har et stort udvalg af bordben i forskellige materialer og størrelser. Se hele udvalget af bordben her.

2


Få inspiration til vores træprodukter


Køkkenbordplade med indhak i eg hvor bordpladen går helt ud til vinduet.

Bordplader i 27mm bøg til et køkken med udskæring og bordpladesamlinger.

Bordpladen er fremstillet på specialmål i 40mm ask lys.

Bordplade i 40mm eg med underlimet vask og udskæring til kogeplade.

 

Barbord i massivt træ - kan leveres i mange træsorterBarbord med "reoler" som ben - praktisk opbevaring
Køkken i eg med smarte detaljerKøkken i eg med smart ø i forgrunden. Skuffer på den ene side og hylder på den anden side

 

Bænk i fyr behandlet med sort olie - kan leveres i mange træsorterBænk (med FRAMES) i fyr - behandlet med Junckers Rustikolie, sort
Køkken i massiv eggetræKøkken i massiv egetræ. Smart detalje i en lille lejlighed - klik her og se hvad det er
Entreopstilling i ask lys - praktisk med opbevaring og bøjlestangEntremøbel (lavet med vores reolsystem i træ) i ask lys - praktisk med opbevaring og bøjlestang
Udsnit af køkken i massivt egetræUdsnit af køkken i eg - er specialfremstillet til kunde

  

Køkken i massiv eg - specialfremstilles efter kundens ønskerKøkken i massivt egetræ - specialfremstillet til kunde

Smarte røde bukke i fyrretræSmarte bordbukke i fyr - her er de malet røde som blikfang

Elegant spisebord i massiv askElegant spisebord i ask lys - kan leveres i mange træsorter
Praktisk mobil ø i egetræMobil ø i egetræ (lavet med vores reolsystem i træ) - med god opbevaringsplads

  

Udsnit af sofabord lavet af HOME-BOXE i eg.Udsnit af sofabord - lavet med vores reolsystem i træ i eg på hjul
HOME-BOX brugt som bordben ved arbejdsbord = praktisk opbevaringReol brugt som bordben ved arbejdsbord = praktisk opbevaring

Udsnit af reol / rumdeler lavet af HOME-BOXE i forskellige træsorter og behandlingerUdsnit af reol / rumdeler lavet med vores reolsystem i træ - forskellige træsorter og behandlinger
Spisebord med firkantede træbordbenSpisebord i fyr med smarte firkantede træbordben - kan leveres i mange træsorter

 

Lille praktisk sofabordBellevuebænk brugt som lille praktisk sofabord i et sommerhus

Robust sofabord i massiv egRobust sofabord i massivt egetræ - kan fåes i andre træsorter

Indretning af børneværelse med HOME-BOXEIndretning af børneværelse med vores reolsystem i træ
Køkken i massivt egetræ - specialfremstillet til kundeKøkken i massiv eg - alle køkkener specialfremstilles ud fra kundens ønsker


Mest solgte træplader i birk i standardmål

Disse træplader i birk er populære lige nu hos MIFApladen. Men du kan bestille mange flere birketræsplader med pæne skarpe kanter og pudsede overflader i standardmål her.

84


Træplader i andre træsorter


Få en birketræsplade som du ønsker

Hos MIFApladen skræddersyr vi din birketræsplade efter dine behov, og vi leverer dine varer direkte til din dør. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, både i forhold til valg af birketræsplade, levering, montering og ikke mindst fremtidig behandling og pleje af din nye birketræsplade. Så skynd dig i gang med at vælge, hvordan din nye træplade i birk skal se ud, samt hvilken størrelse, der passer dig. Har du spørgsmål til bestilling, levering eller noget helt tredje, så kan du læse mere her, eller kontakte vores kundeservice

Træplader i birk til alle former for møbler

Er du på udkig efter en ny birketræsplade, men er lidt i tvivl om, hvilken træsort du skal vælge, så er birk et godt bud til dig, som kan lide lyst træ. Her får du en træsort, som er meget ensartet i overfladen, uden alt for tydelige årer eller aftegninger, og du får samtidig en træsort, som er en smule blød. Eftersom birketræ er et naturligt materiale, kan nuancen i farven variere lidt, men det ligger som regel fra lyst gulligt til svagt rødligt/brunligt, eller en smule gråligt. Vær dog opmærksom på, at birk bliver mere gylden, hvis træpladen behandles med en naturolie, og mere lys hvis træpladen behandles med en hvid olie. Birk er en træsort, der går godt til alle former for møbler. Som bordplade i et køkken, spisebord, kommode, spisebordsstol osv. Birk er desuden en god type træ at indrette med, hvis du har et trægulv, der er af mørkere træ, så vil birk give en god kontrast i rummet.

Hos MIFApladen finder du et stort udvalg af de skønneste birketræsplader i et kæmpe sortiment af forskellige bredder og længder. Alle vores træplader i birk er skåret til i standardmål og er med skarpe kanter og pæne pudsede overflader i 18mm, 27mm og 40mm tykkelser, med mindre du vælger en anden kantprofil i beregneren på denne side.

Vi har rigtig fornuftige priser i vores flotte birketræ med levering hver uge i hele Danmark på alle ubehandlede træplader i birk, og vi leverer med egen bil. Kontakt os gerne her, hvis du har spørgsmål til vores træplader i birk.

pin