Træbordplader i standardmål


Alle vores massive træbordplader i standardmål, er bordplader i træ, som vi skærer ud i bestemte mål, hvorefter vi giver dem en klassisk skarp kant og en pæn og pudset overflade. Du kan vælge imellem et stort antal af forskellige træsorter, bredder, længder og mellem 27mm og 40mm tykkelse i menuen.

Kan du i menuen ikke finde målene på din træbordplade? Så kan du længere nede på siden læse mere om, hvordan du selv kan designe og bestille din træbordplade på specialmål.

Vores træbordplader i standardmål kan f.eks. bruge til køkkenbordplader, spiseborde, sofaborde, barborde og meget mere. 


 

Træbordplade beregner billede

Køb træbordplader efter mål


Skal du bruge andre mål end du kan finde her på siden, så skal du bestille din træbordplade efter mål her. Her har du også mulighed for at tilvælge forskellige kantprofiler, hjørner og indhak i bordpladen og se det færdige resultat og prisen på din bordplade.


Du skal heller ikke bekymre dig om at oliebehandle din træbordplade, da vi tilbyder at oliebehandle din træbordplade. Så står du nemlig med en færdig træbordplade, hvor du ikke skal oliebehandle din træbordplade det første stykke tid.

Ønsker du at bestille oliebehandling, skal du bruge vores online beregner på træbordplader efter mål og tilvælge overfladebehandling. 

Klik på billedet eller på den grønne knap nedenunder og design selv og bregn prisen på din egen træbordplade efter mål.

 

Knap træbordplader efter mål


Køb træbordplader i disse træsorter


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 

 

Dorthe Larsen - kundeservice MIFApladen
Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen
Karina Sørensen - MIFApladen
Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Tilbehør til træbordplader i standardmål


Overfladebehandling af træbordplader

Når du køber træbordplader hos MIFApladen, leveres træbordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine træbordplader. Nedenunder kan du se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på den enkelte træsort. Du skal altid overfladebehandle din træbordplade inden du tager træbordpladen i brug eller monterer den. Hvis du ikke overfladebehandler din træbordplade (en olie er en god idé), så kan træbordpladen revne ellers slå sig.


Træbordplader i standardmål i massivt træ

Med vores standardmål på vores bordplader i træ har du mulighed for at bestille din træbordplade online hos MIFApladen til rigtig fornuftige priser og i et stort udvalg af forskellige standardmål. Her har du naturligvis mulighed for, at vælge imellem alle de forskellige længder, bredder og tykkelser i menuen. Med vores mange forskellige træsorter, har du også mulighed for, at vælge netop den træsort som passer til din indretning. Alle vores træbordplader i standardmål er med skarpe kanter, og vælger du denne form for løsning til din træbordplade, kan vi som udgangspunkt levere fra uge til uge i hele Danmark.