Træbordplader i standardmål


Alle vores massive træbordplader i standardmål, er bordplader i træ, som vi skærer ud i bestemte mål, hvorefter vi giver dem en klassisk skarp kant og en pæn og pudset overflade. Du kan vælge imellem et stort antal af forskellige træsorter, bredder, længder og mellem 27mm og 40mm tykkelse. Vores træbordplader i standardmål kan f.eks. bruge til køkkenbordplader, spiseborde, sofaborde, barborde og meget mere. Skal du bruge andre mål end du kan finde her på siden, så skal du bestille din træbordplade efter mål her.


 

Online prisberegner på træbordplader efter målKlik på billedet og beregn selv prisen på træbordplade på specialmål og tilvælg udskæringer, kantprofiler og meget mere. 
 


Overfladebehandling af træbordplader

Når du køber træbordplader hos MIFApladen, leveres træbordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine træbordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på den enkelte træsort. 


Tilbehør til træbordplader


Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.
Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Træbordplader i andre træsorter


Træbordplader i standardmål i massivt træ


Med vores standardmål på vores bordplader i træ har du mulighed for at bestille din træbordplade online hos MIFApladen til rigtig fornuftige priser og i et stort udvalg af forskellige standardmål. Her har du naturligvis mulighed for, at vælge imellem alle de forskellige længder, bredder og tykkelser i menuen. Med vores mange forskellige træsorter, har du også mulighed for, at vælge netop den træsort som passer til din indretning. 

Du skal heller ikke bekymre dig om at oliebehandle din træbordplade, da vi tilbyder at oliebehandle din træbordplade. Så står du nemlig med en færdig bordplade, hvor du ikke skal oliebehandle din træbordplade det første stykke tid. Ønsker du at bestille oliebehandling, skal du bruger vores online beregner på træbordplader efter mål her. Her har du også mulighed for at tilvælge forskellige kantprofiler, hjørner og indhak i bordpladen og se det færdige resultat og prisen på din bordplade.