Træbordplade birk


Er du på udkig efter en ny bordplade i birketræ, så kan du her på siden finde alle de forskellige træbordplader i birketræ i standardmål, som du kan købe online hos MIFApladen. Vi har et stort udvalg af både korte og lange bordplader i birketræ i pladelænger på helt op til 4545mm. Vores birketræ er lavet i massive limtræsplader, som vi selv importerer og skærer til efter mål på egne maskiner. Træpladerne er sat sammen af korte stave, som er limet sammen i bredder på ca. 40mm og i længder mellem 160mm og 400m. Overfladen på vores birketræ er meget lys og har nærmest en silkeagtig overflade, og farverne varierer mellem hvidgul og hvidlig brun. Kanterne på vores bordplader i birketræ er pæne skarpe kanter, og overfladen er pudset.


 

Træbordplader efter mål i birketræKlik på billedet og beregn prisen på træplader i birketræ efter specialmål.


Træbordplader i andre træsorter

Træsort af træbordplade i asketræ lysAsk lys

Se mere knap asketræ lys træbordplade

Billede af træbordplade i bøgetræBøg

Se mere knap træbordplade bøgetræ

Billede af træbordplade i massiv egetræEg

Se mere knap træbordplade i massivt egetræ

Træplader i fyrretræFyr

Se mere knap træbordplade i fyrretræ

Træplader i kirsebærKirsebær

Kirsebær træbordplade se mere knap

Mahognitræ træbordplade billede af træsortMahogni

Mahogni træbordplade se mere knap

Træplader i valnøddetræValnød

Se mere knap træbordplade i massiv valnødHar du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Træbordplader i birketræ efter specialmål


Alle de forskellige bordplader i birketræ, som du ser på denne side, er plader i standardmål, hvorefter pladerne har fået en helt klassisk skarp kant og en pæn og pudset overflade. Nogle gange skal man bruge en bordplade i birketræ efter specialmål, eller det kan være, at du skal bruge flere bordplader, som skal bruges til et køkken, hvor bordpladerne efterfølgende skal sættes sammen med bordpladesamlinger. Du kan hos MIFApladen bestille træbordplader i birketræ efter dine egne specialmål, med vores online beregner træbordplader efter mål her. Her har du mulighed for selv, at indtaste dine specialmål, og tilvælge kantprofiler, hjørner og indhak. Du kan også tilvælge oliebehandling af din bordplade.

Du kan også kontakte os med din tegning af din bordplade, som du ønsker i birketræ, så beregner vi gerne prisen for dig.

Underlimning af køkkenvaske

Vi underlimer også køkkenvaske i bordplader, og skærer ud til dette formål i bordpladen. Hvis du ønsker underlimning af en køkkenvask i din bordplade i birketræ, skal du bestille en af vores mange køkkenvaske her. Vi underlimer kun køkkenvaske, der er bestilt hos MIFApladen.