Træbordplader i birk


Skal du bruge en træbordplade i birk efter nogle helt specielle mål, så kan du indtaste dine præcise mål i vores online beregner her på siden. Vi har også forskellige træbordplader i birk standardmål.

Her på siden har du mulighed for selv, at indtaste dine mål, og tilvælge kantprofiler, hjørner og indhak. Du kan også tilvælge oliebehandling af din træbordplade i birk, hvis du ønsker dette.

Alle træbordpladerne i birk er med skarpe kanter, medmindre du vælger en anden kantprofil i beregneren. Løbende kan du se et prewiev af hvordan, din træbordplade kommer til at se ud.

Du kan også bestille vores bordpladesamlinger, eller hvis du ønsker udskæring til underlimning af vask.

Start beregneren ved at indtaste målene på din bordplade og vælge træsorten birk. Du kan også kontakte os med din tegning af din bordplade, som du ønsker i birketræ, så beregner vi gerne prisen for dig.

Træbordplade birk beregner efter mål billede


Beregn prisen på træbordplade i birk:

Pladestørrelser på træbordplader i birk


Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 2415mm  1015mm 
27mm 4545mm 1015mm
40mm 4545mm 1015mm
 
Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.

Ring på telefon 9610 1520
eller på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Tilbehør til træbordplader i birk


Træbordplader i andre træsorter


Underlimning af køkkenvaske i birketræ

Vi underlimer også køkkenvaske i bordplader der er lavet i vores birketræ, og skærer ud til dette formål i bordpladen. Hvis du ønsker underlimning af en køkkenvask i din bordplade i birketræ, skal du bestille en af vores mange køkkenvaske her. Vi underlimer kun køkkenvaske, der er bestilt hos MIFApladen pga. garantien for underlimningen.

Ønsker du underlimning af køkkenvask og udskæring i vores træbordplader i birk - så kan du kontakte os med en tegning af, hvor du ønsker vasken placeret i træbordpladen. Vi tegner og beregner også gerne din træbordplade i birk, hvis du ønsker dette.

Er du på udkig efter en ny træbordplade i birk, så kan du her på indtaste dine mål på din bordplade. Vi har et stort udvalg af både korte og lange træbordplader i birk i pladelængder på helt op til 4545mm. Træbordpladerne i birk på denne side er med skarpe kanter samt en pæn pudset overflade.

Vores birketræ er lavet i massive limtræsplader, som vi selv importerer og skærer til efter mål på egne maskiner. Træbordpladerne er sat sammen af korte stave, som er limet sammen i bredder på ca. 40mm og i længder mellem 160mm og 400m. Overfladen på vores birketræ er meget lys og har nærmest en silkeagtig overflade, og farverne varierer mellem hvidgul og hvidlig brun.