Træbordplader i birk


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Skal du bruge en træbordplade i birk efter nogle helt specielle mål, så kan du indtaste dine præcise mål i vores online beregner her på siden.

Her på siden har du mulighed for selv, at indtaste dine mål, og tilvælge kantprofiler, hjørner og indhak. Du kan også tilvælge oliebehandling af din træbordplade i birk, hvis du ønsker dette.

Alle træbordpladerne i birk er med skarpe kanter, medmindre du vælger en anden kantprofil i beregneren. Løbende kan du se et prewiev af hvordan, din træbordplade kommer til at se ud.

Du kan også bestille bordpladesamlinger, eller hvis du ønsker udskæring til underlimning af vask.

Start beregneren ved at indtaste målene på din bordplade og vælge træsorten birk. Du kan også kontakte os med din tegning af din bordplade, som du ønsker i birketræ, så beregner vi gerne prisen for dig.

Træbordplade birk beregner efter mål billede


Beregn prisen på træbordplade i birk:


Illustration af træbordplade i birk:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på træbordplade birk:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Oliebehandling af træbordplader i birk

Du kan tilvælge oliebehandling af vores træbordplader i birk i beregneren. Vi tilbyder oliebehandling med forskellige typer af olie: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco. På billederne nedenunder kan du få en fornemmelse for de enkelte behandlinger af vores træbordplader i træsorten birk.

Træbordplade birk - ubehandletTræbordplade birk ubebehandlet
 
Træbordplade  birk - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturTræbordplade birk behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Træbordplade birk - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidTræbordplade birk behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
 
Træbordplade birk - oliebehandlet med Junckers rustikolie, sortTræbordplade birk behandlet med Junckers rustikolie, sort


Pladestørrelser på træbordplader i birk

Vi kan levere både store og små massive træbordplader i birketræ, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på vores træbordplader i birk i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille træbordplader efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
27mm Ring Ring
40mm Ring Ring


Information omkring træsorten birk:

MIFApladens birk har farver der varierer mellem hvidgul og hvidlig brun med en nærmest silkeagtig overflade.

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 2,7 (knap så hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om træsorten birk

 

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her

 


Tilbehør til træbordplader i birk

 

Hvorfor købe træbordplader birk hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores træbordplader i birk er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt vores træbordplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.
Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores træbordplader i birk til i egen produktion efter mål, så snart du har bestilt din træbordplade. Det sikrer hurtig levering.

Køb oliebehandling til træbordplade i birk

Du skal overfladebehandle din træbordplade i birk inden du tager træbordpladen i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter

98
 

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Populære bordben til træbordplader i birk

Hvorfor ikke købe nye bordben til din træbordplade i birk? Vi har et stort udvalg af bordben i forskellige materialer og størrelser. Se hele udvalget af bordben her.

2


Få inspiration til din træbordplade

Vi leverer rigtigt mange forskellige typer af vores træbordplader i massivt træ, som bruges til rigtigt mange løsninger. Her får du inspiration til, hvordan vores træbordplader efter mål er brugt i forskellige løsninger hos vores kunder. 

Bordplade i massiv mahognitræ til køkkenKøkkenbordplade i massiv mahognitræ. Træbordpladen er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Træbordplade i massivt egetræ med 2 mellemTræbord i massivt egetræ specialfremstillet på mål efter kundens ønsker. Kunden ønskede bla, en bordplade bestående af 2 plader med et lille mellemrum og med synligt stål mellem pladerne.
Træbordplader i 40mm egetræ til køkkenKøkkenbordplader i 40mm massivt egetræ med underlimet vask og udskæring til kogeplade. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Køkkenbordplade i massivt egetræ med indhak til vindueKøkkenbordplade i massiv 40mm. egetræ, hvor træbordpladen går helt ud i vinduerne. 

 

Træbordplade efter mål til spisebord i sæbehandlet egetræTræbordplader til spisebord i massivt egetræ behandlet med sæbe. Kunden har selv lavet en sargkant, så bordpladen ser ekstra tyk ud og har også selv lavet den skrå kant mellem de 2 plader. 
Træbordplade med hvid oliebehandling i 27mm asketræKøkkenbordplade i 27mm asketræ lys efterbehandlet med hvid olie fra Guardian. Køkkenbordpladen i asketræ passer rigtig godt til vask og kumfur i stål og sort. Rundingen i enden giver træ bordpladen en smuk og elegant afrunding.

Træbordplade til køkken i 27mm behandlet egetræKøkkenbordplader i træ i 27mm egetræ. Træbordpladerne er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
Træbordplade i 40mm lys asketræ med vinkel og bordpladesamlingBordpladerne i massivt træ er fremstillet af 40mm ask lysetræ, og er sat sammen med bordpladesamlinger.


Mest solgte træbordplader i birk i standardmål

Disse træbordplader i birk er populære hos MIFApladen. Men du kan bestille mange flere træbordplader i birk med pæne skarpe kanter og pudsede overflader i standardmål her.

92


Træbordplader i andre træsorter


Underlimning af køkkenvaske i birketræ

Vi underlimer også køkkenvaske i bordplader der er lavet i vores birketræ, og skærer ud til dette formål i bordpladen. Hvis du ønsker underlimning af en køkkenvask i din bordplade i birketræ, skal du bestille en af vores mange køkkenvaske her. Vi underlimer kun køkkenvaske, der er bestilt hos MIFApladen pga. garantien for underlimningen.

Ønsker du underlimning af køkkenvask og udskæring i vores træbordplader i birk - så kan du kontakte os med en tegning af, hvor du ønsker vasken placeret i træbordpladen. Vi tegner og beregner også gerne din træbordplade i birk, hvis du ønsker dette.

Er du på udkig efter en ny træbordplade i birk, så kan du her på indtaste dine mål på din bordplade. Vi har et stort udvalg af både korte og lange træbordplader i birk i pladelængder på helt op til 4545mm. Træbordpladerne i birk på denne side er med skarpe kanter samt en pæn pudset overflade.

Vores birketræ er lavet i massive limtræsplader, som vi selv importerer og skærer til efter mål på egne maskiner. Træbordpladerne er sat sammen af korte stave, som er limet sammen i bredder på ca. 40mm og i længder mellem 160mm og 400m. Overfladen på vores birketræ er meget lys og har nærmest en silkeagtig overflade, og farverne varierer mellem hvidgul og hvidlig brun.

pin