Havemøbler i træ


Hvad passer bedre ind i haven end møbler i naturens eget materiale? Vores haveborde og -bænke er fremstillet af fyrretræ, der er blevet varmebehandlet, så møblerne kan holde til at stå udenfor i regn og rusk. Men som med alt andet træ, vil naturens slid sætte sit præg på møblernes udseende. Du kan derfor vælge, at lade møblerne få denne rå og ubehandlede overflade eller behandle dem med en olie, der bevarer træets oprindelige udseende. Varmebehandlet træ holder sig dog lige stærkt, uanset om du behandler det eller ej.

Overfladen på plankerne er børstet.

I menuen til venstre kan du vælge møbeltype og størrelse. Ønsker du et møbel, der er kortere eller længere end vores standarder, kan du kontakte os her. Så fremstiller vi dit ønske-møbel mod et mindre tillæg.

Benene på vores havemøbler er fremstillet i kraftigt 10mm galvaniseret stål, så det er robust og kan holde til at blive brugt. Benene er formet som et O, så det er toppen af benet du monterer plankerne på til topplade.


Hvad er varmebehandlet træ?
Varmebehandlet træ har en nøddebrun tone, men grånes med tiden som alt andet træ, der står ude og ikke bliver behandlet med olie.

En varmebehandling er meget bæredygtig og miljøvenlig - processen er ikke kemisk på nogen måde - der anvendes kun varme og vand når det behandles. Ved behandlingen bliver cellerne i træet lukket, så der ikke forekommer harpiksudtræk, og træet bliver meget formstabilt og slår sig ikke. Der tilsættes ingen tungmetaller, fungicider eller andre former for miljøskadelige stoffer. Du kan læse mere om varmebehandlet træ her.