Bordplader i massivt træ efter mål


Hos MIFApladen er det dig, der er designeren. Du skaber din drømme-bordplade ved at kombinere træsort med størrelse, tykkelse, kanter, hjørner og udskæringer - alt sammen efter dit eget hoved. På den måde kan du skabe en træbordplade, der ikke bare er det naturlige samlingspunkt i hjemmet, men en plade der passer perfekt til din familie og jeres behov.

Prisen på din nye bordplade efter mål beregner du ved at udfylde felterne i beregningsmodulet nedenfor. Her kan du tilpasse din træbordplade og samtidig følge med i, hvordan pladen til sidst kommer til at se ud på det lille preview øverst.


Beregn priser her:

  

Træsorter

Vi tilbyder mange vidt forskellige træsorter, der alle har forskellige udseender og egenskaber. Hvis du endnu ikke har bestemt dig for en træsort, kan du læse om træsorterne og se, hvordan de ser ud i deres naturlige tilstand, og når de er blevet behandlet med et udvalg af vores træbehandling.

Ovenfor kan du også se nogle små billeder af de forskellige træsorter vi har i sortimentet - du kan klikke på billederne og læse mere om den enkelte træsort.

En egetræsbordplade er det populære valg i hjemmet. Egetræ er en flot og holdbar træsort, som har en smuk åretegning. Du kan vælge at behandle pladen med en hvid olie, så den fremstår mere lys og med en hvid og lys tone, men du kan stadig se egetræets struktur på bordpladen. Vælger du derimod en naturolie, så bliver pladen mere mørk og gylden. Sidste behandling vi tilbyder er sort olie, som giver pladen et meget mørkt udseende – den sorte olie er ikke heldækkende, og derfor ser du den smukke åretegning gennem olien, og det brune fra egetræet træder flot igennem.

 

Bordplader i træ

Bordplader i træ er i disse år utrolig populære i indretningen, og det forstår vi godt. Træbordplader giver en smukt liv til indretningen og får naturen med indendørs.

Vores bordplader i træ er velegnede både til spiseborde, skriveborde og sofaborde – og alle andre steder i hjemmet… Kun fantasien sætter grænsen for hvor de kan anvendes.

Har du ikke allerede fundet bordbenene til dit nye bord, så se vores store udvalg af bordben og finde lige præcis den stil, der fuldender dit bord.