Køkken i massivt træ med køkken-ø og vinkel træbordplade
Individuelt køkkendesign i massivt træ


- vi tror ikke på standardløsninger...

Hos MIFApladen mener vi, at dit nye køkken skal passe til dine behov og ikke omvendt. Derfor er der ikke nogen standardløsninger hos MIFApladen. Vi er klar til at lytte til dine ideer og gøre dem til virkelighed i træets naturlige rammer. Vi afviser ikke nogen ideer, uden det grundigt er blevet undersøgt, om ideen kan føres ud i livet. Træ er det eneste rigtige valg til et køkken. Træ er nemlig ikke bare et materiale - det er den tidløse og mest hygiejniske løsning til husets vigtigste rum. Massivt træ er din vej til at få naturen ind i dit hjem og skabe en naturlig ramme omkring dine familie.

Læs med her på siden, og få inspiration og ideér til hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe din køkkendrøm i træ.


Råt køkken i massivt træ - med betonbordplade


Vi skaber dit køkken helt fra bunden


Massivt træ giver enormt mange muligheder i forhold til indretning af køkkenet. Vi kan tilpasse køkkenelementerne efter ønsket højde og bredde, så du ikke skal gå på kompromis. Den styrke, der ligger i træet, kan vi udnytte til at give skuffer og hylder ekstra robusthed.

Det er også muligt at lave mindre skuffer inden i de store skuffer, samt at udnytte køkkenelementernes sokler til opbevaring.

Også med hensyn til fleksibilitet, giver træet gode muligheder. Overvej for eksempel vores flytbare køkken-øer, der på et øjeblik gør arbejdsplads til gulvplads.

Alle vores køkkenløsninger i træ er lavet i egen produktion og skabes ud fra netop dine behov og ønsker. Vi har ingen standardløsninger, men tilpasser vores køkkenløsninger efter dine ideér og vores ekspertise.


Smarte og funktionelle detajler 

Funktionaliteten er alt i et køkken. Derfor skal et køkken også byde på mere, end øjet umiddelbart ser. I MIFApladen kan vi godt lide at få så mange smarte detaljer ind i køkkenet som muligt - selvfølgelig uden at gå på kompromis med robusthed, kvalitet og vores enkle design.

Her kan du se nærmere på de smarte, gennemtænkte og funktionelle detaljer der gemmer sig bag vores køkkeners naturlige og stilerene udseende.

Alle de forskellige detajler ses her i egetræ, men kan bygges ind i køkkenet uanset hvilken træsort du er på udkig efter. 

MIFApladen kan også lave integrerede køkkenfronter i træ på både opvaskemaskine, fryser og køleskab hvis dette er et krav til dit køkken. Ingen detajler er for små og ingen detajler er for store.

Klik her for at se de mange smarte detaljer, du får med et køkken fra MIFApladen. 

Elegant design af skuffer - mange muligheder for indretningElegant design af skuffer - mange muligheder for indretning.

Køkkenskuffe - flot elegant design med sorte siderHer skal være et nyt billede

 

Kogeplade monteret direkte køkkenbordpladenKogeplade monteret i køkkenbordpladen.

Køkkenskuffe - flot elegant design med sorte siderKøkkenskuffe trukket ud, så man kan se det elegante design med de sorte sider.

Få inspiration til dit køkken


Køkken fremstillet i massiv eg med grebfrie køkkenfronterKøkken fremstillet i massiv eg og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur. Bemærk udskæringerne i skuffefronterne, så køkkenet er grebsfrit.

Køkken i træ med udrullet modulKøkken i eg - optimalt udnyttet. Modulet til venstre for ovnen kan rulles ud - og det "blinde" hjørne er udnyttet med hylder. Se mere under "Køkken - detaljer".

Køkken i træ med overskab og tophængt lågeKøkken med smart overskab med tophængt låge, sidehængte låger og åben hylde

Køkken fremstillet i massiv egKøkken i eg med mobil ø med hjul, som kan vendes og flyttes alt efter behov. Køkkenet er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.

 

Køkken fremstillet i massivt oliebehandlet træ Køkken i eg med mobil ø til venstre i billedet. Køkkenet er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.

Køkken med integrerede køkkenfronter til opvaskemaskine og køleskabKøkken i eg med fronter på køleskabe, fryser og opvaskemaskine. Det giver en utrolig flot enkelthed i køkkenet med ens fronter.

Køkken med integrerede køkkenfronter til opvaskemaskine og køleskabHer skal der være et nyt billede

Massivt køkken i træ med underlimet vask i bordpladenKøkken med underlimet køkkenvask og opvaskemaskine, samt højskab med ovne og køleskab. Denne opstilling koster i ubehandlet eg 37.592 kr. inkl. moms . Priserne er ekskl. vask, blandingsbatteri og hvidevarer.

 

Køkken i eg med mobil ø på hjul, som kan vendes og flyttes alt efter behovKøkken i eg med mobil ø på hjul, som kan vendes og flyttes alt efter behov.

Køkken i eg med meget opbevaringsplads på trods af et lille køkkenKøkken i eg med meget opbevaringsplads på trods af et lille køkken.

Køkkenet i egetrae med køkken-øKøkken i massiv egetrae. Ø'en i midten har skuffer på den ene side og åbne hylder på den anden side.

Del af køkken med kogeplade og hjørnesamlingDel af køkken med kogeplade og hjørnesamling. Opstillingen med kogeplade koster i ubehandlet eg 32.275 kr. inkl. moms (kan mod en merpris leveres behandlet med olie). Priserne er ekskl. hvidevarer. Fåes også i andre træsorter.

Specialfremstillet køkken med køkken'ø i midtenKøkken i eg - specialfremstillet efter kundens ønsker og behov. Praktisk Ø i midten.

Med eller uden køkken-ø


Hos MIFApladen laver vi også gerne flotte og smarte løsninger til dit køkken, hvis du ønsker dette. Både med eller uden udskæring til kogeplade eller med underlimet vask.

Du kan også få lavet en flytbar køkken'ø med hjul, som du kan stille rundt omkring som du har lyst, eller en køkken-ø der skal placeres på en sokkel.

Vi imødekommer gerne dine ønsker omkring, hvordan du ønsker at udseendet skal være, samt om du ønsker med skuffer eller hylder.

Se mere her nedenunder på de smarte løsninger i massivt træ, som naturligtvis kan produceres i alle vores forskellige træsorter. 

Du har en idé, og hos MIFApladen har vi løsningerne og erfaringen til at indrette dit køkken i træ, med eller uden en køkken-ø.

 

Mobil køkken-ø på hjul i egetræ med hylder og skufferKøkken-ø i eg på hjul, så den nemt kan drejes og flyttes. Ø'en er fremstillet i eg og er med inddeling som på billedet med hylder på den ene side og skuffer på modsatte side (se næste billede). Længden er 1681mm, bredden er 810mm og den totale højde inkl. hjul er 895mm. Køkken-ø'en på billedet koster i ubehandlet eg 24.490 kr. inkl. moms (kan mod en merpris leveres behandlet med olie). Kan leveres i andre mål, træsorter og inddelinger.
Køb køkken-ø'en i ubehandlet egetræ her.

Køkkenø med grebsfrie skuffer i egetræKøkken-ø'en set fra "skuffe-siden", hvor der er 7 skuffer. Modsatte side er hylder, som ses på forrige billede. Prisen for ø'en er i ubehandlet eg 24.490 kr. inkl. moms (kan mod en merpris leveres behandlet med olie). Kan leveres i andre mål, træsorter og inddelinger - kontakt os for priser.
Køb køkken-ø'en i ubehandlet egetræ her.

Skuffeinddeling på mobil køkkenø i egKøkken-ø'en hvor alle 7 skuffer er åbne. Denne ø med 7 skuffer og hylder på modsatte side koster i ubehandlet eg 24.490 kr. inkl. moms (kan mod en merpris leveres behandlet med olie). Kan leveres med andre inddelinger - kontakt os for priser.
Køb køkken-ø'en i ubehandlet egetræ her.

Køkkenø i eg behandlet med naturolie og sort olie på sokkelKøkkenø'en med siddeplads set fra den anden side hvor der er 6 praktiske skuffer til opbevaring. Her ses detaljen med den sorte sokkel også.

Elegant design af skuffer - mange muligheder for indretning

Vi skuffer dig ikke


Skufferne i køkkenet skal være nemme at åbne og lukke og være indrettet således, at du nemt kan bruge skufferne til netop det behov du har brug for. 

Vi leverer gerne dine skuffer med fleksibel indretning, så du selv efterhånden kan inddele rummene i skufferne, og derudover får du naturligvis skuffer med soft-close-lukning og grebsfrie fronter med. 

Med hensyn til fronterne, kan vi sagtes oliebehandle skuffefronterne således at de får et andet udtryk end resten af køkkener. Se flere billeder her nedenunder med eksempler på indretningen vores køkkenskuffer. 

Køkkenskufferne kan bestilles med grebsfrie fronter eller med integreret greb direkte på skuffefronten.

 

Sorte skuffesider og samling ved gavlNærbillede af køkken-ø'en med øverste skuffe trukket ud, så man kan se de sorte skuffesider og samlingen ved gavlen.

Smarte fleksible køkkenskuffer med indretningFleksibel indretning af køkkenskuffer hvor du løbende kan ændre indretningen af skufferne.

Indretning af køkkenskuffer med bestil og knivbakker samt til tilbehørIndretning af køkkenskuffer med bestilbakke, knivholder og til tilbehør som f.eks. sølvpapir og husholdningsfilm.

Brede og ekstra dybe køkkenskufferEkstra dybe og brede køkkenskuffer, som kan indrettes efter behov. Her er ingen standardmål. 

Smarte overskabe


Vores skabe kan laves sådan, at det er tilpasset resten af køkkenet i samme stilrene design. Her er heller ingen standardløsninger, men kan tilrettes helt præcis efter hvordan du ønsker indretningen og udseendet. 

Her kan du se eksempler af et overskab i et køkken, som er inddelt med to låger og en åben hylde i midten. Vores skabe kan også fås med hævebeslag, så du kan få et smart skab til at skjule mikroovnen. 

Sidehængt køkkenlåge i træ delt i 2Sidehængt to-delt låge.

Utrolig flot, stilrent og enkelt overskabUtroligt flot, silrent og enkelt udseende når lågen er lukket.

Smart smalt overskab med åben hylde i midtenSmart smalt overskab med åben hylde i midten.

Tophængt køkkenlåge i massivt træTophængt låge.

Vinkelkøkken i eg med kogeplade og køkkenvaskVinkelkøkken i eg med kogeplade og køkkenvask. Bordplade, skillerum og sokkel er behandlet med sort olie. Skuffefronter er behandlet med naturolie.

Få lige det udtryk du ønsker


Hver enkelt af vores træsorter giver sin helt egen specielle atmosfære i rummet og har sine helt egne egenskaber. Så giv dig god tid til et vælge den helt rigtige.

Alle vores køkkener og køkkenbordplader kan leveres i samtlige af de træsorter, vi fører her på siden. Så valget er dit, i forhold til hvilken træsort der skal danne ramme om dit nye køkken.

For at skabe netop det udtryk du ønsker, overfladebehandler vi gerne dit køkken med olie, enten i den samme gennemgående olie i hele køkkenet, eller hvis du gerne vil have forskellige oliebehandlinger på din køkkenbordplade eller på dine køkkenfronter. 

Du kan se eksempler på forskellige overfladebehandlinger af vores træsorter her, og se de enkelte træsorter i behandlet tilstand. 

 

Køkken i ask lys med granitbordpladeKøkken i ask lys med sort granitbordplade. Se også de fine hylder med spot, som er lavet i samme træsort. Køkkenet er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.

Køkken i eg med kogeplade og ovn. Køkkenet er behandlet med en kombination af sort- og naturolieKøkken i eg med kogeplade og ovn. Køkkenet er behandlet i en kombination af sort- og naturolie. Giver et smukt udtryk.

Råt køkken i massivt træ - med betonbordpladeAnna og Lars har indrettet deres hus med rustikke / rå ideer og materialer. Vi har leveret køkkenet, som de selv har behandlet for at få præcis det unikke udseende de ønskede. Bordpladen har de selv lavet i beton. Følg dem og deres projekter på Instagram og Facebook.

Detalje fra råt køkken med sort træDetalje fra Anna og Lars' køkken, som viser den smukke og rustikke overflade, de har skabt med vores køkken i fyrretræ. Bordpladen er hjemmelavet i beton. Følg dem og deres projekter på Instagram og Facebook.


Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste køkkenprojekt.

Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk
 

"Skønt køkken"


”Skøn skønt køkken og super service. Flemming var rigtig god til at lytte til vores ønsker og sparre med os. Jeg er så glad for vi valgte køkken fra jer.”


5 stjerner anmeldelse
Charlotte Sørensen - anmeldelse fra Facebook

"Super tilfredse"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Kan kun anbefale andre"


"Har købt en stor 40 mm. køkkenbordplade i eg, med underlimet vask. Har været supertilfreds med betjeningen, og den hurtige fremstilling. Bestilte tirsdag, og fredag kunne jeg hente pladen på fabrikken. Prisen var super, og det samme var finishen på bordpladen. Jeg kan kun anbefale andre at handle hos MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Michael Cordes - anmeldelse fra Facebook

"Helt perfekt handel"


"Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. Venligt og serviceminded personale da jeg ringede og spurgte til, hvornår på dagen jeg kunne forvente levering. Helt perfekt handel!"

5 stjerner anmeldelse

Tina Jensen - anmeldelse fra TrustpilotDe bedste materialer
Vi bruger kun de bedste materialer til vores køkkener, som giver dig en høj kvalitet i hele køkkenet og i vores tilbehør.

Egen produktion
Vi producerer trækøkkener direkte i egen produktion. Dermed er du altid sikker på høj kvalitet i alle køkkenelementerne.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Hurtig levering
På trods af, at vi tilbyder et køkken, der er tilpasset netop dig, er vi stolte af også at kunne tilbyde en hurtig levering.

 


Få mere inspiration til dit køkken her


Køkkenø i eg med praktisk siddeplads til barstoleKøkken-ø i eg fremstillet efter kundens ønsker og behov. Der er lavet smart siddeplads til 2 barstole, så man kan sidde og hygge i køkkenet.
 

Køkkenø i eg med praktisk siddeplads til barstoleHer skal være et nyt billede

Køkkenø i eg med praktisk siddeplads til barstoleHer skal være et nyt billede

Køkkenø i eg med praktisk siddeplads til barstoleHer skal være et nyt billede

 

Køkken i eg med støtteben og bordplade i granitKøkken i eg med bordplader i granit. Køkkenet står på støtteben, så det kan hæves fra jorden, så gulvet let kan rengøes (det er et køkken i Vinderup kirke- og kulturhus, hvor der er andre krav).

Kogesektion i køkken med bordplade i granitKøkken i eg med bordplade i granit - her sektion med kogeplade (det er et storkøkken i Vinderup kirke- og kulturhus).

Køkken-ø i eg behandlet med sort- og naturolie og med smart klap for endenKøkken-ø i eg behandlet med sort- og naturolie. Læg godt mærke til den smarte klap for enden af ø'en, som kan klappes ned hvis du ikke har brug for den.

Kig til køkken i eg fra stuenKøkkenet i eg set fra stuen. Ø'en passer perfekt ind i rummet og er praktisk på hjul, så den kan flyttes rundt.