Bordplader til skrivebord


Trænger skrivebordet til en ny bordplade? Så kan du her på siden finde en bordplade, som du kan bruge som skrivbordsplade. Du kan sortere på træsort, tykkelse, længde og bredde på vores skrivebordplader i menuen. Alle vores bordplader på denne side er med skarpe kanter samt pæne pudsede overflader. 

Leder du efter andre mål på en ny bordplade til skrivebordet? Så kan du længere nede på siden læse mere om, hvordan du kan bestille en skrivebordsplade efter mål.

Alle vores skrivebordsplader er i massiv træ med korte stave i ca. 40mm bredde og med varierende længder fra ca. 160mm til 400mm.


 

Skrivebordsplade efter mål beregner billede

Bordplade til skrivebord på mål


Hvis du er på udkig efter en skrivebordsplade efter specialmål eller ønsker du specielle kantprofiler og hjørner, kan du selv indtaste dine mål m.m., ved at bestille igennem vores online bordplade beregner.

Du kan selv designe din skrivebordsplade, hvor du kan indtaste dine mål, træsort, kanter og hjørner - hvorefter vores beregner viser hvordan, din bordplade kommer til at se ud, og hvad prisen på din bordpladen bliver.

Du kan også vælge, om du ønsker skrivebordspladen oliebehandlet, så du kan gøre skrivebordspladen lysere eller mørkere, i den træsort du vælger.

Vælger du at få behandlet din skrivebordsplade hos os, så skal du regne med en uges ekstra leveringstid pga. oliering tørretid fra oliebehandlingen. Vælger du ikke at få oliebehandlet bordpladen, kan vi som udgangspunkt levere fra uge til uge. 

Knap bordplader efter mål


Køb bordplader i disse træsorter 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

 

 


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Tilbehør til skrivebordsplader


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. Du skal altid overfladebehandle din bordplade inden du tager den i brug og monterer bordpladen. Hvis du ikke overfladebehandler bordpladen, kan du opleve at bordpladen kan revne eller slå dig.


Lad MIFApladen hjælpe dig med ny skrivebordsplade

Hos MIFApladen kan vi lave din skrivebordsplade efter dine egne mål og ønsker. Vi er klar til at hjælpe med en helt færdig løsning til, hvordan din nye bordplade til dit skrivebord skal se ud. Du kan altid sende os en tegning af hvordan du ønsker din bordplade skal se ud, hvor vi hjælper dig med idé til pris og færdig produkt. 

Skrivebordsplader i 27mm og 40mm tykkelser

Vores skrivebordsplader forarbejder vi på vores egne maskiner direkte i egen produktion. Det er massive skrivebordsplader i træ, som vi importerer direkte fra producenten, og selv skærer til efter vores kunders ønsker. På den måde kan vi hurtig levere vores bordplader til skriveborde til vores kunder. Vi har ofte også billigere priser end andre leverandører af bordplader, da du ikke skal betale for dyre mellemled, når du bestiller en bordplade til dit skrivebord hos MIFApladen. 

Vi anbefaler altid, at du som minimum bestiller din skrivebordsplade i 27mm eller 40mm tykkelse, og du kan derfor på denne side, kun finde vores bordplader til skriveborde i disse tykkelser. Grunden til vi anbefaler disse tykkelser er, at mindre tykkelser på bordpladen gør, at der f.eks. skal være kraftig understøttelse af bordpladen, for at den bliver stabil til en skrivebordsplade. En skrivebordplade skal nemlig kunne klare, at der kan arbejdes dagligt på denne, og derfor vil en 18mm tyk bordplade være for tynd at bruge, medmindre du har et kraftigt understel.

Væg til væg skrivebordsplader

Nogle gange skal man bruge en helt speciel skrivebordsplade, som f.eks. skal være fra den ene væg til den anden væg for at udnytte pladsen i rummet helt optimalt. Afhængigt at størrelsen på rummet, kan vi hos MIFApladen levere væg til væg skrivebordsplader i størrelser på helt op til 4545mm i længden. Så er længden fra din ene væg til den anden væg f.eks. 4,5m kan du sagtes bruge vores bordplader til dette formål. Vi kan også hjælpe med at finde de helt rigtige bordben til dit skrivebord. En løsning kan også være at bruge bordbukke, som du kan ligge bordpladen ovenpå.

Løse bordplader til skriveborde

Ønsker du at skabe et helt personligt skrivebord med sit helt eget look, kan du her vælge at købe løse bordplader til dit skrivebord i alle vores forskellige træsorter. Her på siden kan du bestille vores bordplader løse, som du f.eks. kan bruge til skriveborde eller andre steder i hjemmet, hvor du kan bruge bordplader. Vi leverer altid løse skrivebordsplader på standardmål, eller løse bordplader til kunder, der ønsker en løs bordplade på specialmål som et skrivebord. Du er altid velkomment at kontakte MIFApladen, hvis du gerne vil bestille en løs bordplade med helt specielle mål, med runde kanter, eller et indhak i bordpladen til en arbejdsplads. Du kan altid sende en tegning af, hvordan du ønsker din skrivebordsplade skal se ud, og hvilke mål du ønsker. Så sender vi gerne et forslag til, hvordan din skrivebordsplade kan se ud, og hvad prisen på din bordplade er.

Korte og lange bordplader til skriveborde

Skriveborde kan have rigtigt mange størrelser, og der er rigtigt mange typer af skrivebordsplader at vælge imellem. Skal du bruge en kort eller lang bordplade til dit skrivebord, kan du hos MIFApladen bestille dine plader i helt op til 4,5m. Så får du altså en rigtigt lang bordplade til dit skrivebord, hvor der er masser af plads at arbejde på. Ønsker du derimod en mindre og kort skrivebordsplade, kan du her på siden bestille bordplader på ned til 1000mm i længden. Går du med tanker om en "gør-det-selv" løsning, så anbefaler vi, at du tager et kig på vores gør-det-selv træplader, som er en billig løsning og alternativ til en bordplade til et skrivebord. Her er træpladerne nemlig en "rå" løsning, som du selv kan forme og forarbejde efter dine egne ønsker.