Bordplader til skrivebord


Trænger skrivebordet til en ny bordplade? Så kan du her på siden finde en bordplade, som du kan bruge som skrivbordsplade. Du kan sortere på træsort, tykkelse, længde og bredde på vores skrivebordplader i den grå menu. Alle vores bordplader på denne side er med skarpe kanter. Vi anbefaler, hvis du skal købe en bordplade til dit skrivebord, at du minimum bestiller i enten 27mm eller 40mm tykkelse, da dette holder bedst i forhold til stabilitet, og hvordan du skal bruge bordpladen. 

Vores bordplader til skriveborde kan du bestille helt op til 4545mm lange og i 8 forskellige træsorter: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni - Valnød. Alle vores skrivebordsplader er i massiv træ med korte stave i ca. 40mm bredde og med varierende længde fra ca. 160mm til 400mm. Bestiller du dog en bordplade i fyr, så bruger vi gennemgående stave i denne træsort, og stavene er ca. 45mm brede. 

Hvis du er på udkig efter en skrivebordsplade efter specialmål eller ønsker du specielle kanter og hjørner, kan du selv indtaste dine mål m.m., ved at bestille igennem vores online bordplade beregner - her kan du også vælge, hvilken træsort du ønsker, og om du ønsker oliebehandling af din bordplade.


 

 

Korte og lange bordplader til skriveborde

Skriveborde kan have rigtigt mange størrelser, og der er rigtigt mange typer af skrivebordsplader at vælge imellem. Skal du bruge en kort eller lang bordplade til dit skrivebord, kan du hos MIFApladen bestille dine plader i helt op til 4,5m. Så får du altså en rigtigt lang bordplade til dit skrivebord, hvor der er masser af plads at arbejde på. Ønsker du derimod en mindre og kort skrivebordsplade, kan du her på siden bestille bordplader på ned til 1000mm i længden. Går du med tanker om en "gør-det-selv" løsning, så anbefaler vi, at du tager et kig på vores gør-det-selv træplader, som er en billig løsning og alternativ til en bordplade til et skrivebord. Her er træpladerne nemlig en "rå" løsning, som du selv kan forme og forarbejde efter dine egne ønsker. 

Bordplader efter mål til skrivebord

Hos MIFApladen kan vi lave din skrivebordsplade efter dine egne mål og ønsker. Vi er klar til at hjælpe med en helt færdig løsning til, hvordan din nye bordplade til dit skrivebord skal se ud. Du kan f.eks. selv designe din bordplade her, hvor du kan indtaste dine mål, træsort, kanter og hjørner - hvorefter vores beregner viser hvordan, din bordplade kommer til at se ud,og hvad prisen på din bordpladen bliver. Du kan også vælge, om du ønsker den oliebehandlet, så du kan gøre skrivebordspladen lysere eller mørkere, i den træsort du vælger. Vælger du at få behandlet din skrivebordsplade hos os, så skal du regne med en uges ekstra leveringstid pga. oliering tørretid fra oliebehandlingen. Vælger du ikke at få oliebehandlet bordpladen, kan vi som udgangspunkt levere fra uge til uge. 

Massive skrivebordsplader i 27mm og 40mm

Vores bordplader forarbejder vi på vores egne maskiner direkte i egen produktion. Det er massive skrivebordsplader i træ, som vi importerer direkte fra producenten, og selv skærer til efter vores kunders ønsker. På den måde kan vi hurtig levere vores bordplader til vores kunder. Vi har ofte også billigere priser end andre leverandører af bordplader, da du ikke skal betale for dyre mellemled, når du bestiller en bordplade til dit skrivebord hos MIFApladen. 

Vi anbefaler altid, at du som minimum bestiller din skrivebordsplade i 27mm eller 40mm tykkelse, og du kan derfor på denne side, kun finde vores bordplader til skriveborde i disse tykkelser. Grunden til vi anbefaler disse tykkelser er, at mindre tykkelser på bordpladen gør, at der f.eks. skal være kraftig understøttelse af bordpladen, for at den bliver stabil som bordplade. En skrivebordplade skal nemlig kunne klare, at der kan arbejdes dagligt på denne, og derfor vil en 18mm tyk bordplade være for tynd at bruge medmindre du har et kraftigt understel.

Væg til væg skrivebordsplader

Nogle gange skal man bruge en helt speciel skrivebordsplade, som f.eks. skal være fra den ene væg til den anden væg for at udnytte pladsen i rummet helt optimalt. Afhængigt at størrelsen på rummet, kan vi hos MIFApladen levere væg til væg skrivebordsplader i størrelser på helt op til 4545mm i længden. Så er længden fra din ene væg til den anden væg f.eks. 4,5m kan du sagtes bruge vores bordplader til dette formål. Vi kan også hjælpe med at finde de helt rigtige bordben til dit skrivebord. En løsning kan også være at bruge bordbukke, som du kan ligge bordpladen ovenpå.

Løse bordplader til skriveborde

Ønsker du at skabe et helt personligt skrivebord med sit helt eget look, kan du her vælge at købe løse bordplader til dit skrivebord i alle vores forskellige træsorter. Her på siden kan du bestille vores bordplader løse, som du f.eks. kan bruge til skriveborde eller andre steder i hjemmet, hvor du kan bruge bordplader. Vi leverer altid løse skrivebordsplader på standardmål, eller løse bordplader til kunder, der ønsker en løs bordplade på specialmål som et skrivebord. 

Du er altid velkomment at kontakte MIFApladen, hvis du gerne vil bestille en løs bordplade med helt specielle mål, med runde kanter, eller et indhak i bordpladen til en arbejdsplads. Du kan altid sende en tegning af, hvordan du ønsker din skrivebordsplade skal se ud, og hvilke mål du ønsker. Så sender vi gerne et forslag til, hvordan din skrivebordsplade kan se ud, og hvad prisen på din bordplade er.