Bordplade til sofabord


Skal du give dit sofabord nyt liv, og er du på udkig efter en ny bordplade til dig sofabord? Hos MIFApladen kan du nemt bestille en ny bordplade til dit sofabord online. Her på siden finder du alle vores sofabordsplader, som kan anvendes til sofaborde. Alle vores sofabordsplader i standardmål på denne side er med skarpe kanter og pæne pudsede overflader. 

Kan du ikke finde de mål du leder efter i menuen? Så kan du længere nede på siden se, hvordan du kan bestille en ny bordplade til sofabordet efter specialmål.

Ønsker du selv at lave din sofabordplade fra bunden ud fra en træplade, kan du vælge en billigere løsning, ved at bestille vores gør-det-selv bordplader her - det er nemlig en helt "rå" løsning som du selv kan forme og forarbejde, som du vil. 


 

Bordplade sofabord efter mål beregner billede

Bordplader til sofaborde på mål


Er du på udkig efter en helt speciel bordplade til dit sofabord, kan du selv designe din egen bordplade i vores online bordplade designer. 

Her kan du selv kan indtaste dine specialmål, vælg træsort og om du ønsker en 18mm, 27mm eller 40mm tykkelse. Så får du nemt og hurtig et overblik over prisen på din sofabordsplade.

I beregneren kan du også tilvælge om du ønsker kantprofiler, hjørneafrundinger eller overfladebehandling med olie. Vi har et stort udvalg af forskellige kantprofiler som du kan tilvælge, for at gøre din bordplade på sofabordet endnu mere lækker at se på.

Du kan vælge imellem 3 typer af oliebehandlinger: naturolie, hvid olie og sort olie, og om du ønsker 1 eller 2 oliebehandlinger.

Knap bordplader efter mål


Køb bordplader i disse træsorter 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

 

 


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Tilbehør til bordplader til sofaborde


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. Du skal altid overfladebehandle din bordplade inden du tager den i brug og monterer bordpladen. Hvis du ikke overfladebehandler bordpladen, kan du opleve at bordpladen kan revne eller slå dig.


Lad MIFApladen hjælpe dig med en løsning

Ønsker du at få lavet en helt speciel bordplade til dit sofabord, kan vi tilbyde dig at lave sofabordspladen efter dine egne specilmål og ønsker til kanterprofiler, hjørner og hvordan du ønsker bordpladen oliebehandlet. Du skal blot sende dine ønsker på mail til os med en tegning med målene på din sofabordplade, og i hvilken træsort du ønsker. Så sender vi et tilbud afsted til dig, med pris og forslag til hvordan bordpladen kan se ud.

Hos MIFApladen producerer vi alle vores bordplader til sofaborde direkte fra egen fabrik og på vores egen CNC maskine. Derfor kan vi hurtig hjælpe dig med en løsning, hvis du er på udkig efter en ny bordplade til dit sofabord. Hvis du ikke skal have overfladebehandlet din bordplade, kan vi som udgangspunkt levere din bordplade fra uge til uge. At vi selv producerer vores bordpladeløsninger i egen produktion, betyder også, at vi ofte har rigtige gode priser på alle vores bordplader til sofaborde, da du ikke skal betale for diverse mellemled, som ofte er tilfældet andre steder. Kontakt MIFApladen her i dag - hvis vi også skal hjælpe dig med en løsning på en ny bordplade til dit sofabord.

Massive bordplader til sofaborde

Når du er på udkig efter en ny bordplade til et sofabord, så anbefaler vi en bordplade i massivt træ. Denne type af bordplade er nemlig en meget holdbare type, da du få en bordplade i 100% ren træ, som du altid kan slibe ned og behandle løbende, hvis du f.eks. er uheldig at få et mærke i bordpladen. Alle sofabordspladerne hos MIFApladen er lavet i massivt træ, og vi har her på siden valgt at vise bordplader i 27mm og 40mm tykkelse, da disse tykkelser egner sig bedst til brug på sofabordplader. Vores bordplader er alle lavet i limtræ med korte stave i ca. 40mm bredde og med stavlængder på ca. 160mm til 400mm. Når du vælger en bordplade med kortstav, får du en massiv bordplade i et helt unikt look og i høj kvalitet, der holder til hverdagens brug. En bordplade med korte stave, er også en meget billigere løsning, end hvis du vælger en bordplade med gennemgående stave. Hos MIFApladen tilbyder vi kun gennemgående stave i vores fyrretræs bordplader

Oliebehandling af bordplader til sofaborde

Du kan altid vælge at oliebehandle din sofabordplade, så du får den farve frem i bordpladen du ønsker, så du kan matche indretningen i stuen, og få netop det udtryk du ønsker. Vi anbefaler altid, at du oliebehandler din bordpladen inden du tager den i brug, for at gøre bordpladen modtagelig overfor snavs, skidt m.m. Du skal altid overfladebehandle sofabordspladen på oversiden og undersiden af pladen. Skal vi oliebehandle pladen for dig, tilbyder vi at oliebehandle med 3 typer af olie: naturolie, hvid olie eller sort olie.