Bordplade til sofabord


Skal du give dit sofabord nyt liv, og er du på udkig efter en ny bordplade til dig sofabord? Hos MIFApladen kan du nemt bestille en ny bordplade til dit sofabord online, helt efter dine ønsker. Her på siden finder du alle vores bordplader, som kan anvendes til sofaborde, og du finder alle vores bordplader i standardmål i 8 forskellige træsorter med skarpe kanter og pæne pudsede overflader. Er du på udkig efter en helt speciel bordplade til dit sofabord, kan du selv designe din egen bordplade i vores online bordplade designer her, hvor du selv kan indtaste mål, hjørner, kanter og vælge hvilken træsort du ønsker. Så får du nemt og hurtig en pris og et overblik over, hvordan din nye sofabordplade kommer til at se ud.

Ønsker du selv at lave din sofabordplade fra bunden ud fra en rå træplade, kan du vælge en billigere løsning, ved at bestille vores gør-det-selv træplader her - det er nemlig en helt "rå" løsning som du selv kan forme og forarbejde, som du vil. 


 

Bordplader til sofaborde i træ på specialmålKlik på billedet og beregn selv prisen på din sofabordsplade på mål og tilvæg hjørneafrundinger og oliebehandling.


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. 


Tilbehør til bordplader


Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.
Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Bordplader i andre træsorter


Lad MIFApladen hjælpe dig med en løsning

Hos MIFApladen producerer vi alle vores bordplader til sofaborde direkte fra egen fabrik og på vores egen CNC maskine. Derfor kan vi hurtig hjælpe dig med en løsning, hvis du er på udkig efter en ny bordplade til dit sofabord. Hvis du ikke skal have overfladebehandlet din bordplade, kan vi som udgangspunkt levere din bordplade fra uge til uge. At vi selv kan producerer vores bordpladeløsninger i egen produktion, betyder også, at vi ofte har rigtige gode priser på alle vores bordplader, da du ikke skal betale for diverse mellemled, som ofte er tilfældet andre steder. Kontakt MIFApladen her i dag - hvis vi også skal hjælpe dig med en løsning på en ny bordplade til dit sofabord.

Få lavet en sofabordplade efter egne mål

Alle vores bordplader hos MIFApladen kan bestilles på standardmål, som du kan se her på siden. Her finder du bordplader i størrelser på helt op til 4545mm i længden, som du kan bestille i følgende træsorter: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.  

Derudover kan du også altid vælge at oliebehandle din sofabordplade, så du får den farve frem i bordpladen du ønsker, så du kan matche indretningen i stuen, og få netop det udtryk du ønsker. Ønsker du at få lavet en helt speciel bordplade til dit sofabord, kan vi tilbyde dig at lave bordpladen efter dine egne mål og ønsker tilkanter, hjørner og hvordan du ønsker bordpladen behandlet. Du skal blot sende dine ønsker på mail til os med en tegning med målene på din sofabordplade, og i hvilken træsort du ønsker. Så sender vi et tilbud afsted til dig, med pris og forslag til hvordan bordpladen kan se ud.

Massive bordplader til sofaborde

Når du er på udkig efter en ny bordplade til et sofabord, så anbefaler vi en bordplade i massivt træ. Denne type af bordplade er nemlig en meget holdbare type, da du få en bordplade i 100% ren træ, som du altid kan slibe ned og behandle løbende, hvis du f.eks. er uheldig at få et mærke i bordpladen. Alle sofabordspladerne hos MIFApladen er lavet i massivt træ, og vi har her på siden valgt at vise bordplader i 27mm og 40mm tykkelse, da disse tykkelser egner sig bedst til brug på sofabordplader. Vores bordplader er alle lavet i limtræ med korte stave i ca. 40mm bredde og med stavlængder på ca. 160mm til 400mm. Når du vælger en bordplade med kortstav, får du en massiv bordplade i et helt unikt look og i høj kvalitet, der holder til hverdagens brug. En bordplade med korte stave, er også en meget billigere løsning, end hvis du vælger en bordplade med gennemgående stave. Hos MIFApladen tilbyder vi kun gennemgående stave i vores fyrretræs bordplader.