Bordplader til kontor


Går du og leder efter en ny bordplade til dit kontor? Så finder du her på siden alle vores bordplader til kontoret i vores standardmål. Bordpladerne her på siden er med en skarp kant og pudset overflade. I menuen kan du vælge bredde, længde og tykkelse på din bordplade. Af tykkelser kan du vælge imellem enten 27mm eller 40mm. Alle vores bordplader er i massiv træ og med korte stave, med undtagelse af hvis du vælger en kontor bordplade i fyr, som er med gennemgående stave. Vi kan lave kontorbordplader på længder på helt op til 4,5 meter lange. 

Kan du ikke finde de mål som passer i menuen? Så kan du længere nede på siden læse mere om, hvordan du selv kan beregne prisen og bestille vores bordplader til kontor efter mål.


 

Bordplade efter mål beregner billede

Bordplader til kontor efter mål


Ønsker du at bestille en bordplade til dit kontor end i de standardmål som du finder her på siden, så kan du selv beregne prisen og selv designe din bordplade til kontoret efter dine helt egne specialmål.

Du skal blot starte vores online beregner og indtaste dine mål på bordpladen, hvorefter vores beregner udregner prisen for dig.

Ønsker du en anden kantprofil end vores skarpe kanter, kan du tilvælge dette i beregneren, hvor du også kan lave indhak i bordpladen, samt tilvælge hjørneafrundinger og overfladebehandling med olie.

Vi tilbyder at oliebehandle med 3 typer af olie: naturolie, hvid olie og sort olie. 

Start vores beregner ved at klikke på billedet eller den grønne knap nedenunder og beregn selv prisen på en ny kontor bordplade efter mål.

Knap bordplader efter mål


Køb bordplader i disse træsorter 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

 

 


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Tilbehør til kontor bordplader


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. Du skal altid overfladebehandle din bordplade inden du tager den i brug og monterer bordpladen. Hvis du ikke overfladebehandler bordpladen, kan du opleve at bordpladen kan revne eller slå dig.


Vi hjælper gerne med din kontor bordplade

Husk vi hjælper dig gerne med dine ønsker omkring en ny kontor bordplade. Du kan enten skrive til os, eller sende en tegning af din plade med mål og ønske om hvilken træsort din bordplade til kontoret skal laves i, samt om du ønsker specielle udskæringer eller kantprofiler. Vi beregner herefter prisen for dig, og sender du et færdigt tilbud.

Kontor bordplader i forskellige 8 træsorter

De bordplader til kontoret som du ser på vores hjemmeside hos MIFApladen, er alle produceret som massive plader. Det er bordplader i 100% træ, der er limet sammen med brede korte stave og har fingersamlinger i enderne af bordpladerne - dog er fyr med gennemgående stave. Massivt træ giver en flot, stærk og holdbar bordplade. Vores kontor bordplader kan tilpasses helt efter dine egne behov og ønsker, så bordpladerne passer ind i det kontomiljø, hvor du skal bruge bordpladerne. Vi tilbyder 8 forskellige træsorter som du kan vælge imellem, så det kommer til at matche resten af indretningen i hjemmet. Alle vores træsorter kan oliebehandles, så du enten kan gøre bordpladen lysere eller mørkere.

Læs mere om vores forskellige træsorter her: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.

Bestil kontor bordplader på specialmål

Indretningen af dit kontor skal være helt optimalt, da man bruger meget tid på stillestående eller siddende arbejde. Derfor kræver det nogle gange også, en speciel bordplade der passer ind i miljøet på kontoret, eller som skal passe til den enkelte medarbejder, eller måske du bare ønsker noget ekskusivt, så det ser rigtigt godt ud. Hos MIFApladen kan du bestille din kontor bordplade efter dine hele egne mål og ønsker. Vi kan f.eks. også lave et rundt indhak i din bordplade der hvor du sidder, eller hvis din bordplade skal være op til 4,5m lang, så du får masser af arbejdsplads at arbejde på.

Ønsker du f.eks. også hylder i enderne på din bordplade til f.eks. opbevaring af mapper og lignende, kan vi tilbyde at designe dit kontormøbel med vores reolkasser, som bordpladen kan ligge på. Du kan se vores reolkasser i massivt træ her.

Svævende og løse bordplader til dit kontor

En svævende bordplade ser ofte rigtigt godt ud i f.eks. et bryggers eller lignende hvor man ikke har underskabe, men ønsker et stort opbevaringsrum under sin bordplade. En svævende bordplade er monteret direkte på væggen, og her kan det også være en mulighed, at bruge en svævende bordplade til indretning af kontoret. På den måde får du masser af plads under dit kontorbord, og kan lave mere plads på kontoret ved at udnytte væggen med en svævende bordplade. Hvis du vælger en svævende bordplade, skal du huske at montere bordpladen, så den sidder rigtigt godt fast, og for at få en flot finish kan du montere en liste på væggen ved bagkanten af bordpladen og i enderne.

Nogle gange så har man allerede fundamentet til sit skrivbord, som står på kontoret, men ønsker kun at bestille en ny bordplade. Alle vores bordplader hos MIFApladen er lavet som løse bordplader, og du kan her på siden se alle de forskellige løse bordplader, som du kan bruge til dit kontor. Dvs. det er bordplader med skarpe kanter, som du f.eks. selv kan forme som du selv vil. Der er ikke boret ud til bordben eller andet.