Bordplader til kontor


Går du og leder efter en ny bordplade til dit kontor? Så finder du her på siden alle vores bordplader til kontoret i vores standardmål. I menuen kan du vælge bredde, længde og tykkelse på din bordplade. Du kan også vælge, om du ønsker din kontorbordplade i ask lys, birk, bøg, eg, fyr, kirsebær, maghogni eller valdød. Af tykkelser kan du vælge imellem enten 27mm eller 40mm. Alle vores bordplader er i massiv træ og med korte stave, med undtagelse af hvis du vælger en kontor bordplade i fyr, som er med gennemgående stave. Vi kan lave bordplader på længder på helt op til 4,5 meter lange. Bordpladerne her på siden er med en skarp kant og pudset overfalde, men ønsker du at bestille en anderledes bordplade til dit kontor f.eks. efter nogle helt bestemte mål eller andre kantprofiler end skarp kant - kan du enten sende dine mål til os på mail, eller prøve vores online bordpladeberegner her - hvor du selv kan vælge træsorter, kantprofiler, hjørner og om du ønsker oliebehandling. 

Er du på udkig efter en mere gør-det-selv løsning, hvor du selv skal tilpasse din bordplade til kontoret, som du vil, så skal du bestille vores gør-det-selv bordplader her.


 

Bordplade til kontorer på målKlik på billedet og beregn selv prisen på din bordplade efter egne mål og tilvælg kantprofiler og hjørneafrundinger.


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. 


Tilbehør til bordplader


Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.
Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Bordplader i andre træsorter


Bestil bordplader hos MIFApalden på dine egne mål


Indretningen af dit kontor skal være helt optimalt, da man bruger meget tid på stillestående eller siddende arbejde. Derfor kræver det nogle gange også, en speciel bordplade der passer ind i miljøet på kontoret, eller som skal passe til den enkelte medarbejder, eller måske du bare ønsker noget ekskusivt, så det ser rigtigt godt ud. Hos MIFApladen kan du bestille din kontor bordplade efter dine hele egne mål og ønsker. Vi kan f.eks. også lave et rundt indhak i din bordplade der hvor du sidder, eller hvis din bordplade skal være op til 4,5m lang, så du får masser af arbejdsplads at arbejde på. Ønsker du f.eks. også hylder i enderne på din bordplade til f.eks. opbevaring af mapper og lignende, kan vi tilbyde at designe dit kontormøbel med vores reolkasser, som bordpladen kan ligge på. Du kan se vores reolkasser i massivt træ her.

Svævende bordplade til dit kontor

En svævende bordplade ser ofte rigtigt godt ud i f.eks. et bryggers eller lignende hvor man ikke har underskabe, men ønsker et stort opbevaringsrum under sin bordplade. En svævende bordplade er monteret direkte på væggen, og her kan det også være en mulighed, at bruge en svævende bordplade til indretning af kontoret. På den måde får du masser af plads under dit kontorbord, og kan lave mere plads på kontoret ved at udnytte væggen med en svævende bordplade. Hvis du vælger en svævende bordplade, skal du huske at montere bordpladen, så den sidder rigtigt godt fast, og for at få en flot finish kan du montere en liste på væggen ved bagkanten af bordpladen og i enderne.

Massive bordplader i 8 forskellige træsorter

De bordplader du ser på vores hjemmeside hos MIFApladen, er alle produceret som massive bordplader. Det er altså bordplader i 100% træ, der er limet sammen med brede korte stave og har fingersamlinger i enderne af bordpladerne - dog er fyr med gennemgående stave. Massivt træ giver en flot og stærk bordplade. Vores bordplader kan tilpasses helt efter dine egne behov og ønsker, så bordpladerne passer ind der hvis du skal bruge dem. Vi tilbyder massive bordplader i 8 forskellige træsorter som du kan vælge imellem, så det kommer til at matche resten af indretningen i hjemmet. Alle vores træsorter kan oliebehandles, så du enten kan gøre bordpladen lysere eller mørkere. Læs mere om vores forskellige træsorter her: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.

Husk vi hjælper dig gerne med dine ønsker omkring en ny bordplade. Du kan enten skrive til os, eller sende en tegning af din bordplade med mål og ønsker på, hvilken træsort din bordplade skal laves i.

Løse bordplader til kontor

Nogle gange så har man allerede fundamentet til sit skrivbord, som står på kontoret, men ønsker kun at bestille en ny bordplade. Alle vores bordplader hos MIFApladen er lavet som løse bordplader, og du kan her på siden se alle de forskellige løse bordplader, som du kan bruge til dit kontor. Dvs. det er bordplader med skarpe kanter, som du f.eks. selv kan forme som du selv vil. Der er ikke boret ud til bordben eller andet. Mangler du også bordben til din bordplade, har vi et stort udvalg af løse bordben her.