Bordplader til køkkenø


Har du allerede en køkken-ø, men ønsker du, at få lagt en ny bordplade på din køkken-ø? Hos MIFApladen har vi specialiseret os i bordplader og køkkener i massiv træ efter individuelle ønsker og løsninger. Vores bordplader på denne side er bordplader, som kan bruges ovenpå en køkken-ø, og er lavet i standardmål. Ofte vil en bordplade af denne type, være specialtilpasset til din nuværende køkken-ø. Bordpladerne på denne side er med en klassisk skarp kant og en pæn pudset overflade. 

Kan du ikke finde de mål du leder efter på denne side? Så kan du længere nede på siden læse mere om, hvordan du selv kan designe og bestille en bordplade til en køkken-ø på mål.

Du kan bestille en bordplade til en køkken-ø i følgende træsorter: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.


 

Bordplade efter mål beregner billede

Bordplader til køkken-ø på mål


Ønsker du selv at beregne prisen på en bordplade i træ til din køkken-ø - kan du indtaste dine bordplademål i vores online bordplade beregner, hvor du selv kan beregne prisen på din bordplade efter mål.

Her har du også mulighed for at tilvælge forskellige kantprofiler, hjørneafrundinger og overfladebehandling med olie. 

Start beregneren ved at klikke på billedet eller den grønne knap nedenunder og design selv din bordplade til din køkken-ø efter egne specialmål, samt tilvælg overfladebehandling hvis du ønsker dette.

Knap bordplader efter mål


Køb bordplader i disse træsorter 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

 

 


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Tilbehør til bordplader


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. Du skal altid overfladebehandle din bordplade inden du tager den i brug og monterer bordpladen. Hvis du ikke overfladebehandler bordpladen, kan du opleve at bordpladen kan revne eller slå dig.


Vi leverer også på dine egne mål

En bordplade til en nuværende køkken-ø, vil ofte kræve en bordplade på specialmål, da en køkken-ø ofte er lavet direkte på specialmål, der er tilpasset til køkkenet, hvor køkken-ø'en er placeret. Hos MIFApladen har vi rigtig stor erfaring med at producere køkkener, med en køkken-ø i massiv træ efter individueller ønsker og krav. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med en ny bordplade, som er tilpasset helt præcis efter dine egne mål og ønsker til udskæringer m.m.

Send os dine ideér til, hvordan du ønsker din bordplade skal se ud til mai@mifapladen.dk - så vender vi tilbage med forslag på en løsning, og giver dig også gerne en pris. Skal du have en helt unik løsning med en bordplade efter helt specielle mål, eller ønsker du tilskæring i din bordplade til en vask eller kogeplade - så kan vi også hjælpe dig med dette. 

Få ny bordplade på en køkken-ø her

Pust liv i din gamle køkken-ø ved at skifte bordpladen ud med en bordplade i træ, som du kan oliebehandle for at ramme en farve på bordpladen, som matcher resten af designet i køkkenet. Vi kan også tilbyde at oliebehandle bordpladen for dig, så bordpladen er klar til montering på din køkken-ø. Vi tilbyder at behandle med 3 forskellige typer af olie: naturolie, hvid olie og sort olie.

Massive bordplader til din køkken-ø

Når du bestiller en bordplade hos MIFApladen, så er det en massiv bordplade i træ du køber. At en bordplade er massiv betyder, at det er rent træ hele vejen igennem bordpladen. Alle vores bordplader kan benyttes til en køkken-ø, og er lavet i enten 27mm eller 40mm tykkelse. Dette er minimums tykkelserne, som vi anbefaler, når du skal have en ny bordplade. Køkkenbordpladerne er opbygget med korte stave med ca. 40mm bredde og med stavlængder fra ca. 160mm til 400mm. Vi tilbyder også at behandle vores massive bordplader med olie, så du får en færdig og komplet bordplade til din køkkenø-, der blot skal monteres når du modtager bordpladen. Vi tilbyder forskellige overfladebehandlinger, afhængigt af hvilken træsort du vælger.