Bordplader til køkkenø


Har du allerede en køkkenø, men ønsker du, at få lagt en ny bordplade på din køkkenø? Hos MIFApladen har vi specialiseret os i bordplader og køkkener i massiv træ efter individuelle ønsker og løsninger. Vores bordplader på denne side, er bordplader som kan bruges ovenpå en køkkenø, og er lavet i standardmål. Ofte vil en bordplade af denne type, være specialtilpasset til din nuværende køkkenø. Bordpladerne på denne side er med en klassisk skarp kant og en pæn pudset overflade. Ønsker du selv at beregne prisen på en bordplade i træ til din køkkenø - kan du indtaste dit bordplademål i vores online bordplade beregner her - hvor beregneren selv beregner prisen på din køkkenbordplade. 


 

Bordplade til køkkenø på specialmålKlik på billedet og beregn selv prisen på din bordplade efter mål og tilvælg diverse kantprofiler og hjørneafrundinger.


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. 


Tilbehør til bordplader


Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.
Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Bordplader i andre træsorter


Vi leverer også på dine egne mål


En bordplade til en nuværende køkkenø, vil ofte kræve en bordplade på specialmål, da en køkkenø ofte er lavet direkte på specialmål, der er tilpasset til køkkenet, hvor køkkenø'en er placeret. Hos MIFApladen har vi rigtig stor erfaring med at producere køkkener, med en køkkenø i massiv træ efter individueller ønsker og krav. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med en ny bordplade, som er tilpasset helt præcis efter dine egne mål og ønsker til udskæringer m.m. Send os dine ideér til, hvordan du ønsker din bordplade skal se ud til mai@mifapladen.dk - så vender vi tilbage med forslag på en løsning, og giver dig også gerne en pris. Skal du have en helt unik løsning med en bordplade efter helt specielle mål, eller ønsker du tilskæring i din bordplade til en vask eller kogeplade - så kan vi også hjælpe dig med dette. Det kræver blot, at du sender dine ønsker til os på mail@mifapladen.dk - så vender vi tilbage til dig med en løsning og pris på en ny bordplade til din køkkenø.

Du kan bestille en bordplade til en køkkenø i følgende træsorter: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.

Få ny bordplade på en køkkenø her

Pust liv i din gamle køkkenø ved at skifte bordpladen ud med en bordplade i træ, som du kan oliebehandle for at ramme en farve på bordpladen, som matcher resten af designet i køkkenet. Vi kan også tilbyde at oliebehandle bordpladen for dig, så bordpladen er klar til montering på din køkkenø. Hos MIFApladen kan du altid få en pris og løsning på en ny køkkenbordplade til din køkkenø, ud fra dine helt egne ønsker. Så skriv til os allerede idag på mail@mifapladen.dk hvis du ønsker at få skiftet din bordplade på din køkkenø.

Massive bordplader til din køkkenø

Når du bestiller en bordplade hos MIFApladen, så er det en massiv bordplade i træ du køber. At en bordplade er massiv betyder, at det er rent træ hele vejen igennem bordpladen. Alle vores bordplader kan benyttes til en køkkenø, og er lavet i enten 27mm eller 40mm tykkelse. Dette er minimums tykkelserne, som vi anbefaler, når du skal have en ny bordplade. Køkkenbordpladerne er opbygget med korte stave med ca. 40mm bredde og med stavlængder fra ca. 160mm til 400mm. Vi tilbyder også at behandle vores massive bordplader med olie, så du får en færdig og komplet bordplade til din køkkenø, der blot skal monteres når du modtager bordpladen. Vi tilbyder forskellige overfladebehandlinger, afhængigt af hvilken træsort du vælger. Du kan se eksempler på vores ovefladebehandling af bordplader her. Ønsker du oliebehandling af vores massive bordplader, skal du bestille igennem vores online beregner her.