Bordplader i kirsebær


Her på siden finder du vores massive borplader i kirsebær. Det er bordplader, som vi skærer ud i bestemte mål og længder med den helt klassiske skarpe kant. Disse bordplader i kirsebær er f.eks. velegnde til køkkenbordplader, skrivebordplader, spisebordsplader og meget mere. Bordpladerne på denne side i kirsebær er 27mm og 40mm bordplader i massiv træ. Vi anbefaler, at du bruger disse tykkelser på bordpladerne, da du ellers skal understive din bordplade, hvis du f.eks. vælger en 18 mm tyk bordplade. 

Vores massive bordplader i kirsebær hos MIFApladen er dampet, som giver bordpladerne er varm og mørk glød, og som også frembringer den rødlige nuance, som man finder på en bordplade i kirsebær. Husk, at med tiden bliver kirsebær mere ensartet og mørkere. Alle vores bordplader i kirsebær, er lavet med korte stave i ca. 40mm bredde med længder på imellem 160mm og 400mm. Bordpladerne kan bestilles i længder på op til 4545mm. 

Ønsker du, at bestille en af vores kirsebærbordplader i andre mål end du kan finde her på siden, så kan du selv beregne prisen på din bordplade ved at indtaste længde og bredde på bordpladen i vores online prisberegner. Her kan du ligeledes vælge kantprofiler, hjørner og f.eks. bestille overfladebehandling af din bordplade i kirsebær for at gøre farven på bordpladen lysere eller mørkere.


 

Billede af beregner bordplader i kirsebær

 

Stavlimet kirsebær bordplader

Når du køber en bordplade i kirsebær hos MIFApladen, så er det en stavlimet kirsebær bordplade med korte stave. At det er en bordplade med kortstav, betyder at stavene på bordpladen ikke er gennemgående. Det giver dig også en billigere pris på bordpladen, end hvis du køber en bordplade med gennemgående stave i samme træsort. Vores massive bordplader i kirsebær er limet af stave på ca. 40mm i bredden og med længder på mellem 160mm og 400mm. Du kan få en fornemmelse af udseendet på bordpladen på vores billeder, dog skal du være opmærksom på, at billederne er vejledende, da bordpladerne er et naturligt materiale, og der kan altså komme variationer i farverne. Vores bordplader i kirsenbær er europæisk kirsebær. Du kan læse mere om kirsebær her

Kirsebærbordplade i høj kvalitet

Alle vores kirsebærbordplader hos MIFApladen er nøje udvalgt hos vores leverandører. Vi forarbejder selv vores kirsebærbordplader på egen fabrik. At vi selv skærer vores bordplader til på egne maskiner i egen produktion, giver dig også mulighed for at bestille en billigere bordplade i kirsebær hos MIFApladen, da vi sparer dyre mellemled.

Lad MIFApladen hjælpe dig med en løsning

Her på siden har vi samlet alle vores massive bordplader i kirsebær, som er lavet i nogle standardmål, og er de bordplader vi sender flest ud af til vores kunder. Hvis du f.eks. skal bruge en helt speciel bordplade i kirsebær efter din egen tegning, eller har specielle krav eller ønsker til hvordan dit produkt skal se ud, så er du altid velkommen til at kontakte os eller sende din tegning af hvordan din bordplade skal se ud. Vi kan også tilbyde at oliebehandle din kirsebærbordplade, inden vi sender den afsted til dig - så slipper du nemlig for selv at skulle overfladebehandle når du får bordpladen hjem. Bordpladen er dermed klar til direkte montering, og du behøver ikke at behandle bordpladen inden du kan tage den i brug. 

40mm og 27mm bordplader i kirsebær

Når du overvejer at gå i gang med at bestille en ny bordplade - så skal du også overveje hvilken tykkelse, du skal bruge din bordplade i. Hos MIFApladen kan du købe bordplader i kirsebær i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse. Vi har dog kun på denne side valgt at vise dig vores bordplader i 27mm og 40mm, da vi ikke mener, at man skal bruge en 18mm bordplade som f.eks. køkkenbordplade, skrivebordsplade eller f.eks. til et nyt spisebord. Til disse formål vil pladetykkelsen på 18mm blive for tynd, og kræve for meget understøtning for at gøre den stabil.