Bordplade til hæve sænke bord


Har du allerede et hæve sænke bord og funktionen, hvor du selv kan hæve og sænke dit bord automatisk, men ønsker en ny bordplade? Hos MIFApladen kan du bestille en ny bordplade til dit hæve sænke bord i træ online. Vi tilbyder både bordplader i standardmål, eller bordplader efter dine helt egne mål. På denne side, kan du se alle vores bordplader, som kan benyttes til et hæve sænke bord. Bordpladerne på denne side er med de helt klassiske skarpe kanter og en pæne pudsede overflader. 

Kan du ikke finde de mål du leder efter i menuen? Så kan du længere nede på siden læse mere om, hvordan du kan bestille bordplader til hæve sænke borde i træ efter mål.


 

Bordplade efter mål beregner billede

Bordplader til hæve sænke bord på mål


Leder du efter andre mål end vores standardmål som du finder her på siden, og ønsker du f.eks. andre kantprofiler eller runde hjørner end vores skarpe kanter, så kan du selv indtaste dine specialmål i vores online bordpladeberegner.

Så beregner prisberegneren selv prisen for dig, og du kan tilmeld se hvordan din bordplade kommer til at se ud. 

Her har du også mulighed for at tilvælge kantprofiler, overfladebehandling, indhak og meget mere. 

Start beregneren ved at klikke på billedet eller på den grønne knap nedenunder, og lav selv din bordplade til hæve sænkebord efter egne mål.

Knap bordplader efter mål


Køb bordplader i disse træsorter 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

 

 


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Tilbehør til bordplader til hæve sænke borde


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. Du skal altid overfladebehandle din bordplade inden du tager den i brug og monterer bordpladen. Hvis du ikke overfladebehandler bordpladen, kan du opleve at bordpladen kan revne eller slå dig.


Vi hjælper dig gerne med din bordplade

Har du helt specielle krav til hvordan din nye bordplade på dit hæve sænkebord skal se ud, kan vi også lave bordplader efter specielle ønsker. Du kan kontakte os her - og sende din ide eller tegning omkring hvordan du ønsker at bordpladen skal se ud. Hos MIFApladen har vi et stort udvalg af bordplader i høj kvalitet, som også kan anvendes som bordplader på hæve sænke borde. Bordpladerne har udseender og egenskaber, der gør vores bordplader til noget helt specielt. Vi hjælper dig gerne med en ny bordplade til dit hæve sænkebord, og er behjælpelig med rådgivning til valg af træsort, behandling og forslag til, hvad det mest optimale er, når du skriv købe en ny bordplade til dit hæve sænke bord. 

Alt afhængtigt af hvordan din bordplade skal se ud og i hvilken størrelse og mål du ønsker din bordplade skal være, kan man nogle gange få brug for en bordplade til sit hæve sænke bord på specialmål. Vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for en bordpladeløsning til dit hæve sænke bord efter dine egne mål. Det er blot at sende os en mail på mail@mifapladen.dk med f.eks. en tegning og hvordan du ønsker at at din bordplade skal se ud. Så sørger vi for at sende dig en idé til hvordan, du kan få lavet en bordplade på specialmål til dit hæve sænke bord. Vi sender også meget gerne en pris hvis du ønsker dette. 

Bordplader til hæve sænke borde i 27mm og 40mm

Ønsker du en bordplade på din hæve sænke bord, kan vi tilbyde dig at du kan bestille din bordplade, så du også kan vælge at oliebehandle din bordplade, så bordpladen bliver mørkere eller lysere og kan matche resten af indretningen af rummet, hvor dit hæve sænke bord er placeret. Alle vores bordplader er lavet i 27mm og 40mm massivt træ med korte stave med stavlængder fra 160mm til 400mm og i ca. 40mm brede stave - dog har fyr gennemgående stave og stavbredder på ca 45mm. Du kan altså hos MIFApladen bestille en ny bordplade til dit hæve sænkebord i flere størrelser, behandlinger og træsorter. Vi forarbejder selv vores bordplader udfra vores egne træplader direkte på vores egen fabrik og egne maskiner. Det betyder for dig som kunde hos MIFApladen, at vi altid har konkurrencedygtige priser på vores bordplader til hæve sænke borde, da vi køber træpladerne direkte hos vores leverandører og du derved sparer dyre mellemled.

Løse bordplader til hæve sænkeborde

Har du allerede løsningen med et hæve sænkebord på dit kontor, eller andre steder hvor dit hæve sænke bord er placeret, men ønsker at købe en løs bordplade som du selv kan montere, har du her på siden en oversigt over alle vores løse bordplader, som kan anvendes til at blive monteret på et hæve sænke bord. Er du en handyman, og ønsker en billigere bordplade, som du selv kan forarbejde, anbefaler vi dig, at du kigger på vores gør-det-selv træplader her, som du kan forarbejde og tilskære som du selv vil. Dette er altså en helt "rå" løsning, som også kan anvendes, som en gør-det-selv løsning til, at du selv kan lave din egen bordplade til dit hæve sænke bord.