Bordplade til hæve sænke bord


Har du allerede et hæve sænke bord og funktionen, hvor du selv kan hæve og sænke dit bord automatisk, men ønsker en ny bordplade? Hos MIFApladen kan du bestille en ny bordplade til dit hæve sænke bord i massiv træ online. Vi tilbyder både bordplader i standardmål, eller bordplader efter dine helt egne mål. På denne side, kan du se alle vores bordplader, som kan benyttes til et hæve sænke bord. Bordpladerne på denne side er med den helt skarpe kant. Ønsker du f.eks. andre kantprofiler eller runder hjørner, kan du selv indtaste dette i vores online bordpladeberegner her - så beregner prisberegneren selv prisen for dig, og du kan tilmeld se hvordan din bordplade kommer til at se ud. 

Har du helt specielle krav til hvordan din nye bordplade på dit hæve sænkebord skal se ud, kan vi også lave bordplader efter specielle ønsker. Du kan kontakte os her - og sende din ide eller tegning omkring hvordan du ønsker at bordpladen skal se ud.


 

 

Løse bordplader til hæve sænkeborde

Har du allerede løsningen med et hæve sænkebord på dit kontor, eller andre steder hvor dit hæve sænke bord er placeret, men ønsker at købe en løs bordplade som du selv kan montere, har du her på siden en oversigt over alle vores løse bordplader, som kan anvendes til at blive monteret på et hæve sænke bord. Er du en handyman, og ønsker en billigere bordplade, som du selv kan forarbejde, anbefaler vi dig, at du kigger på vores gør-det-selv træplader her, som du kan forarbejde og tilskære som du selv vil. Dette er altså en helt "rå" løsning, som også kan anvendes, som en gør-det-selv løsning til, at du selv kan lave din egen bordplade til dit hæve sænke bord.

Bordplade til hæve sænke bord på specialmål

Alt afhængtigt af hvordan din bordplade skal se ud og i hvilken størrelse og mål du ønsker din bordplade skal være, kan man nogle gange få brug for en bordplade til sit hæve sænke bord på specialmål. Vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for en bordpladeløsning til dit hæve sænke bord efter dine egne mål. Det er blot at sende os en mail på mail@mifapladen.dk med f.eks. en tegning og hvordan du ønsker at at din bordplade skal se ud. Så sørger vi for at sende dig en idé til hvordan, du kan få lavet en bordplade på specialmål til dit hæve sænke bord. Vi sender også meget gerne en pris hvis du ønsker dette. 

27mm og 40mm bordplader i flere træsorter og behandlinger

Ønsker du en bordplade på din hæve sænke bord, kan vi tilbyde dig at du kan bestille din bordplade i følgende træsorter: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni - Valnød - du kan også vælge at oliebehandle din bordplade, så bordpladen bliver mørkere eller lysere og kan matche resten af indretningen af rummet, hvor dit hæve sænke bord er placeret. Alle vores bordplader er lavet i 27mm og 40mm massivt træ med korte stave med stavlængder fra 160mm til 400mm og i ca. 40mm brede stave - dog har fyr gennemgående stave og stavbredder på ca 45mm. Du kan altså hos MIFApladen bestille en ny bordplade til dit hæve sænkebord i flere størrelser, behandlinger og træsorter. 

Vi forarbejder selv vores bordplader udfra vores egne træplader direkte på vores egen fabrik og egne maskiner. Det betyder for dig som kunde hos MIFApladen, at vi altid har konkurrencedygtige priser på vores bordplader til hæve sænke borde, da vi køber træpladerne direkte hos vores leverandører og du derved sparer dyre mellemled.

Vi hjælper dig gerne med din bordplade

Hos MIFApladen har vi et stort udvalg af bordplader i høj kvalitet, som også kan anvendes som bordplader på hæve sænke borde. Bordpladerne har udseender og egenskaber, der gør vores bordplader til noget helt specielt. Vi hjælper dig gerne med en ny bordplade til dit skrivebord, og er behjælpelig med rådgivning til valg af træsort, behandling og forslag til, hvad det mest optimale er, når du skriv købe en ny bordplade til dit hæve sænke bord.&nbsp