Bordplader til barbord


Står du også skal bruge en ny bordplade til dit barbord? Så kan du her på siden finde vores bordplader til din bar i massivt træ i 27mm og 40mm tykkelse. Alle vores bordplader på denne side er i vores standardmål i 8 forskellige træsorter: Ask lys, birk, bøg, eg, fyr, kirsebær, mahogni og valnød. Vi har givet bordpladerne en helt skarp kant, så du selv kan tilpasse din bordplade, som du ønsker ved at bestille din bordplade her på siden. 

I menuen til venstre kan du sortere på træsort, tykkelse, længder og bredder. Ønsker du en bordplade til din bar efter egne mål, skal du bruge vores bordplade beregner her - hvor du selv kan indtaste egne mål og vælge kantprofiler, overfladebehandling m.m.


 

 

Massive bordplader til barborde

Alle vores bordplader kan som udgangspunkt sagtens bruges til en bordplade til et barbord. Du får hos MIFApladen massive bordplader i 100% træ i kortstav med stavlængder fra 160mm til 400mm og en bredde på stavene på ca. 40mm. Det giver dig en utroligt flot og stærk bar bordplade, som du også selv kan oliebehandle, alt efter hvordan du ønsker at udtrykket, på bordpladen skal se ud. Husk at vi altid anbefaler, at du behandler din bordplade med olie inden du tager den i brug - specielt er det vigtigt, hvis du skal bruge bordpladen til en bar - da den skal være modstandsdygtig over kondens og vand fra f.eks. ølglas m.m. Selvom den er behandlet skal du altid passe på at få tørret vand op når du spilder det.

Bestil din bar bordplade online efter egne mål

Kan du ikke finden en bordplade her på siden i vores standardmål, men har helt specifikke krav til hvilke mål og udskæringer du ønsker på din bordplade til din bar, så kan vi hos MIFApladen også lave bordplader efter dine helt egne mål. Du kan f.eks. bruge vores online bordpladeberegner her - hvor du selv kan indtaste dine mål, hvilken pladetykkelse, og om du ønsker oliebehandling af din bordplade. 

Du er også velkommen til at sende os mål og evt. en tegning på din barbordplade, så sender vi dig gerne et tilbud på pladen til dig. Ønsker du derimod en bordplade til din bar, som du selv kan forme som du vil, anbefaler vi dig at kigge på vores massive træplader her - som er en "gør-det-selv" løsning, hvor pladerne kommer i mål, som du selv kan arbejde ud fra.

Giv dit barbord et helt nyt liv

Ønsker du at give dit barbord et helt unikt liv - så skal du vælge træ som dit materialevalg til din bordplade. Træ er nemlig et perfekt valg af materialevalg til en bordplade, da det giver en tidsløs og holdbar løsning, og som ikke bare er det smukkeste, men også det mest hygiejniske valg af bordplade, da baktierier har svært ved at leve på denne type af bordplader. Du har på denne måde også selv indflydelse på, hvordan din bordplade skal se ud, da du kan overfladebehandle din bordplade, og gøre bordpladen lysere eller mørkere. Ved at bestille din bordplade i træ hos MIFApladen til dit barbord, kan du give dit barbord et helt nyt liv.

27mm og 40mm massive bordplader til barborde

Alle vores bordplader som f.eks. skal bruges som en barbordplade er på denne side i 27mm. og 40mm. tykkelse. Dette er nemlig vores anbefaling til en tykkelse, når du skal bruge vores bordplader til dette formål. En bordplade til en bar kræver nemlig ekstra bæreevne, og her vil en 18mm bordplade være for tynd medmindre du har et kraftigt understel. Husk derfor at vælge minimum 27mm tykkelse, hvis du overvejer et købe en ny bordplade til din bar.