Bordplader til barbord


Står du også skal bruge en ny bordplade til dit barbord? Her på siden kan du finde vores bordplader til dit barbord i massivt træ i 27mm og 40mm tykkelse. Alle vores bordplader på denne side er i vores standardmål i 8 forskellige træsorter: Ask lys, birk, bøg, eg, fyr, kirsebær, mahogni og valnød.

Kan du ikke finde de mål du leder efter til dit barbord på denne side, så kan du længere nede på siden læse mere om, hvordan du kan bestille en bordplade til et barbord på specialmål.

Vi har givet bordpladerne på denne side en helt skarp kant og pudset overflade, så du selv kan tilpasse din bordplade til et barbord, som du ønsker, ved at bestille din bordplade her på siden. I menuen kan du sortere på træsort, tykkelse, længder og bredder.


 

Bordplade efter mål beregner billede

Bordplader til barbord på mål


Kan du ikke finden en bordplade her på siden i vores standardmål, men har helt specifikke krav til hvilke mål og udskæringer du ønsker på din bordplade til din bar, så kan vi hos MIFApladen også lave bordplader efter dine helt egne mål.

Ønsker du en bordplade til dit barbord efter egne mål, skal du bruge vores bordplade beregner - hvor du selv kan indtaste egne mål og vælge kantprofiler, overfladebehandling m.m.

Her har du også mulighed for at tilvælge oliebehandling, og om du ønsker en tykkelse på 18mm, 27mm eller 40mm. 

Start beregneren ved at klikke på billedet eller på den grønne knap nedenunder og beregn selv prisen og design selv din bordplade til barbordet.

Knap bordplader efter mål


Køb bordplader i disse træsorter 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

 

 


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Tilbehør til bordplader til barborde


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. Du skal altid overfladebehandle din bordplade inden du tager den i brug og monterer bordpladen. Hvis du ikke overfladebehandler bordpladen, kan du opleve at bordpladen kan revne eller slå dig.


Giv dit barbord et helt nyt liv med ny bordplade

Ønsker du at give dit barbord et helt unikt liv - så skal du vælge træ som dit materialevalg til din bordplade. Træ er nemlig et perfekt valg af materialevalg til en bar bordplade, da det giver en tidsløs og holdbar løsning, og som ikke bare er det smukkeste, men også det mest hygiejniske valg af bordplade, da baktierier har svært ved at leve på denne type af bordplader. Du har på denne måde også selv indflydelse på, hvordan din bar bordplade skal se ud, da du kan overfladebehandle din bordplade, og gøre bordpladen lysere eller mørkere. Ved at bestille din bordplade til baren i træ hos MIFApladen til dit barbord, kan du give dit barbord et helt nyt liv.

Bordplader til barborde i 27mm og 40mm tykkelse

Alle vores bordplader som f.eks. skal bruges som en barbordplade er på denne side i 27mm. og 40mm. tykkelse. Dette er nemlig vores anbefaling til en tykkelse, når du skal bruge vores bordplader til dette formål. En bordplade til en bar kræver nemlig ekstra bæreevne, og her vil en 18mm bordplade være for tynd medmindre du har et kraftigt understel. Husk derfor at vælge minimum 27mm tykkelse, hvis du overvejer et købe en ny bordplade til din bar. Alle vores bordplader kan som udgangspunkt sagtens bruges til en bordplade til et barbord. Du får hos MIFApladen massive bordplader i 100% træ i kortstav med stavlængder fra 160mm til 400mm og en bredde på stavene på ca. 40mm. Det giver dig en utroligt flot og stærk bar bordplade, som du også selv kan oliebehandle, alt efter hvordan du ønsker at udtrykket, på bordpladen skal se ud. Husk at vi altid anbefaler, at du behandler din bordplade med olie inden du tager den i brug - specielt er det vigtigt, hvis du skal bruge bordpladen til en bar - da den skal være modstandsdygtig over kondens og vand fra f.eks. ølglas m.m. Selvom den er behandlet skal du altid passe på at få tørret vand op når du spilder det.