Bordplade til badeværelse


Få en ny bordplade til dit badeværelse hos MIFApladen. Vi har samlet alle vores bordplader som kan benyttes til dit badeværelse i alle vores forskellige træsorter, med alt lige fra den lyse ask, til den naturlige eg og til de mørke valnød og kirsebær. Alle bordpladerne kan benyttes til badeværelser, men kræver at du inden du tager bordpladen i brug, sørger for at få behandlet din bordplade med olie, så bordpladen er mættet og bliver modstandsdygtig overfor vand, snavs og smuds. 

Alle bordpladerne her på siden er standardmål og er med en helt skarp kant. Ønsker du f.eks. at bestille en ny bordplade til dit badeværelse i andre mål, med udskæring til vask, og specielle hjørner og kanter skal du bruge vores online prisberegner på vores bordplader. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig. 


 

 

Bordplader til badeværelse efter mål

Nogle gange kræver en bordpladeløsning helt specielle mål eller tilskæringer, som skal laves efter en tegning eller på specialmål. Hos MIFApladen kan vi lave bordplader til et badeværelse på mål efter dine helt egne ønsker. Så står du f.eks. og skal bruge en bordplade efter dine egne mål, med udskæring til en vask, eller der skal laves specielle kanter eller hjørner, så er du velkommen til at kontakte os, eller sende en mail med din tegning, mål og ønsker. Så kan vi nemlig give dig et godt tilbud på din bordplade til dit badeværelse - efter dine helt egne mål. 

Massive bordplader i 40mm og 27mm 

Alle vores bordplader til badeværelset er massive bordplader i både 27mm og 40mm tykkelse. Dette er de tykkelser, vi anbefaler, når du skal bruge bordpladen i et badeværelse. Bordpladen skal som ofte bære en håndvask, og det kræver at du som minimum vælger disse tykkelser. Vi anbefalder faktisk, at du går op i en 4cm tyk bordplade.

Vores bordplader til badeværelser er alle massive bordplader med kortstav - med mindre du vælger en bordplade i fyr. Bordpladerne er lavet af ca. 40mm brede stave og med stavlængder fra 160mm til 400mm.

Få en unik bordplade til badeværelset

Badeværelset er et sted i huset hvor man bruger rigtigt meget tid hver dag. Man er både i bad, på toilettet og bruger badeværelset når man skal gøre sig klar om morgenen eller om aftenen, hvis man skal en tur ud af huset. Derfor er det også vigtigt, at din bordplade på badeværelset er i høj kvalitet og kan klare hverdagens udfordringer, og at designet på din bordplade matcher resten af indretningen i badeværelset. Hos MIFApladen kan du få en helt unik løsning, hvis du gerne vil have en unik løsning på din bordplade til badeværelset. Vi har hele 8 forskellige træsorter at vælge imellem, og kan skære din bordplade til i det helt rigtige mål, og give bordpladen den overfladebehandling du ønsker, så du rammer den helt rigtige farve. 

Lad MIFApladen hjælpe dig med en løsning

Vi ved, at det kan være svært at vælge imellem alle de forskellige typer af bordplader, man i dag kan bestille til sit badeværelse. Man går ofte med nogle ideér og tanker om, hvad man skal vælge, men det kan være svært at finde en endelig løsning, og også til den helt rigtige pris. Hvis du allerede har bestemt dig for dine mål eller dit materialevalg - så er du altid velkommen til at sende os din tegning med dine egne mål på din bordplade til dit badeværelse. Så rådgiver vi dig gerne, og sender et løsningsforslag samt en pris. 

MIFApladen laver alle vores bordplader til badeværelset selv og skærer bordpladerne til i egen produktion. Vi kan derfor hurtigt levere vores bordplader i massivt træ til badeværelser.

Kontakt os her - og hør hvordan vi kan hjælpe dig med en ny bordplade.